Професионални серии за коса 147

• 61 628
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде там
Здравейте, моля да ми препоръчате спрейче за морски вълни което да не изсушава косата и да я прави на слама Simple Smile
Редактирам и добавям това което съм си харесала, ще ми е интересно да прочета отзиви за него.
https://www.kerastase.com/products/soleil/huile-sirene

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 18:36 от Искрица

# 451
Момичета, някой може ли да ми каже има ли съществена разлика в ефекта от Parlux Alyon и Parlux Advance Light ? Ще се радвам ако някой може да ги сравни. Заслужава ли  си 40-те лв отгоре за Alyon?

# 452
Ако ще инвестираш в парлукс ,един съвет ,който на мен нямаше кой да ми даде ,огледай се за салон в който има сешоара и помоли да го пробваш ,аз хем имах тази възможност ,моята фризьорка работи с такъв ,сега купи още един даже, а аз стрелях ,купих си уж най- новия тъмно син

Та и преди съм писала седи си в шкафа,и чака да му  дойде времето ,а именно по добро състояние на косата ми ,просто мн я изсушава и бухва в краищата ,на каквато и степен да използвам.

# 453
  • Някъде там
Приятелка има парлукс.
Пробвах го няколко пъти и ми пресушава косата, докарва ми изпръхнал вид на крайчетата.
Не бих си го купила на този етап.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 07:46 от Искрица

# 454
Приятелка има парлукс.
Пробвах го няколко пъти и ми пресушава Коста, докарва ми изпръхнал вид на крайчетата.
Не бих си го купила на този етап.
И при мен е така 😀

# 455
WOW вие ме хвърлихте в потрес... да не би този ефект да се получава защото са прекалено мощни? Днес си играх с един "професионален" сешоар на някаква неизвестна фирма, но ми се стори слаб и освен полиране на косата, друго не видях, а се мъчих букли/чупки да докарам. Със сигурност и техниката ми не е много добра, а и косата ми е лигава и все се изправя.
Ще го мъдря още това със сешоарите тогава...

# 456
  • Някъде там
Нямам на идея на какво се дължи.
Може би косъма ми е доста тънък.

# 457
Аз съм много доволна от Парлукса 😊

# 458
Идеален ми е, нещо не ми пресушава. Следващия ми пак ще е Парлукс и после отново.

# 459
Lora,не съм много наясно с тези щуротии. Хареса ми косата на един холандец,питах го с какво я прави и той ми каза шейпър паста на Andrelon. Купувала съм я преди година и нещо от Холандия и беше с хубав състав,но сега гледам че има Диметикон,ваксата обаче все още е "чиста".
Докарват мокър ефект и фиксират леко.Аз такива неща не ползвам и не съм се интересувала за подробности.
Тази от ДМ я избирахме в лайв разговор та си спомням че имаше един брадат мъж на кутийката,може и Тафт да беше но не си спомням. Ако държиш ще го питам и ще ти пиша на лично.

# 460
  • София
Откога повечето маски на Керастаз в Златна рибка са 72 лв.?! Rolling Eyes

Не съм влизала в сайта им от известно време и останах неприятно изненадана..

# 461
  • Марс
Май от както представиха черната серия на Kerastase - Chronologiste, ги вдигнаха.

# 462
Май от както представиха черната серия на Kerastase - Chronologiste, ги вдигнаха.
Това пък е най-слабата им серия. Една маска я мъча от сто години. Една никаква ми е, а и мирише на "пръч".
Скоро ще ходя на море и съм в чуденка какви продукти да взема. Май ще наблегна на хидратацията.
Ванеса, питах за братовчедчето ми, което има много пърхот, но не е толкова страшно.  Мерси!

# 463
  • Марс
lora_1 ,  и най-скъпата Simple Smile Аз бих взела и от 2те - знае ли се... моята коса става къдрава на морето и ужасно хвърчаща, и лека - предпочитам по-протеинови неща, но всяка коса е различна и се държи различно при различен климат. Моята бухва от влагата.

# 464
Здравейте. Имам нужда от съвет относно два шампоана на марката Macadamia.
От години използвам Macadamia Rejuvenating и съм много доволна. Косата ми е много мека и хидратирана от него. Моята е нетретирана, къносвана с натурална къна. Преди месец подарих на майка ми Weightless repair и тя остана очарована, имала е и Rejuvenating и каза, че weightless и допада повече, защото косата и е по-въздушна и ухае по-добре. Първия леко и сплесквал косата. Тя пък е руса. Също видях, че Badura twins в YouTube хвалят Nourishing repair много, той е средната версия от серията, а за най-плътни коси доколкото виждам има и по-тежка версия. Косата ми е фина, средно гъста, но не е перушинеста.
Та, исках да попитам за съвет, понеже шампоанът ми свърши, кой от двата да си взема. Вие имате ли предпочитания?

Общи условия

Активация на акаунт