GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 386
  • 606
  •   1
Отговори
Оставете в миналото тънката коса без обем, която не расте. Постигнете по-гъста, силна и лъскава коса, като укрепите космените фоликули и ревитализирате скалпа с шампоан и балсам GROW.

В основата на трансформиращия им ефект e натуралната активна съставка KERASCALP™, съчетание между хилядолетната традиция на Аюрведа и актуалните научни изследвания. В комбинация с чисти растителни екстракти и витамини, тя осигурява силна и красива коса, която расте.

GROW – Шампоан и балсам за растеж на косата с антиейдж ефект

🩷 Шампоанът почиства нежно и в дълбочина и създава оптимални условия за растеж на косата.

🩷 Балсамът интензивно подхранва, омекотява, улеснява разресването и предотвратява накъсването.

- Трансформират тънката, безжизнена коса, като укрепват фоликулите
- Подмладяват скалпа и косата, като значително намаляват белите коси
- Работят за всички типове коса
- Не съдържат парабени, SLES, SLS, парафин, силикони, съставки с животински произход
- Завладяват сетивата с плодов аромат

KERASCALP™ е натурална активна съставка с клинично доказан ефект – с екстракт от плод на амла, известен с адаптогенните си и антиейдж свойства и използван в аюрведичната медицина.

Стимулира производството на Колаген XVII, който укрепва фоликулите и забавя процесите на изтъняване, косопад и побеляване на косата, както и понижава активността на еластазата, която уврежда фоликулите и води до тяхното стареене.

Клинично доказано прави косата по-гъста, плътна, устойчива и лъскава:
+49% повече гъстота*
+56% повече плътност*
+51% повече блясък*
+60% по-силни фоликули**

*Според in vivo тест с 60 участници след 150 дни употреба на активната съставка Kerascalp™.
**Според in vitro тест на активната съставка Kerascalp™.

Трансформирайте косата си натурално със серията GROW  

🩷 За оптимални резултати комбинирайте шампоан и балсам GROW със спрей серума за растеж GROW, абсолютен бестселър на COCOSOLIS, обожаван от хиляди клиенти в 25+ страни.

🩷 Кадифено мекият масажор за скалп GROW също няма да ви разочарова: перфектно разпенва шампоанa, нежно ексфолира скалпа и допълнително стимулира растежа.

🩷 Със серията GROW натурално укрепвате и стимулирате скалпа и корените си, за да постигнете силна, разкошна коса.

Спечелете шампоан и балсам GROW! 🩷🩷

Отговорете на няколко бързи въпроса и можете да спечелите шампоан и балсам GROW, за да се уверите в техния ефект:
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?

На 31 март 30 от включилите се ще спечелят натуралното дуо за красива коса, която расте.

➣ Следете темата, за да разберете кои са победителите, които ще имат шанс да тестват продуктите GROW и да споделят отзивите си в кратко ревю.
➣ Не пропускайте да прочетете и отзивите на densi, за да разберете повече за нейната лична грижа за коса, както и впечатленията ѝ от серията GROW на COCOSOLIS.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 17:39 от Жaклин

# 1
  • При децата ми
Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги премива и без да ги изсушава.
Ако шампоана не върши основната си задача да измива добре косата, би ме разочаровало, както и ако изсушава косата.
Не ми е толкова важно шампоана и балсама да са от една серия, стига да си вършат добра работата.

# 2
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа. За балсама да не утежнява много косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на пърхот след употреба най-вече.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, не е важно, но май е добре да са от една за по-добри резултати.

# 3
  • Бургас
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измиват хубаво косата и да щадят скалпа
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре косата и има вид на мръсна или мазна
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да, за да се допълват взаимно

# 4
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре и да има чудесна пяна, но да не съдържа силикони, парабени и всякакви вредни гадости. Да подхранва, да придава обем, но най вече да подпомагя разтежа на косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Ако прекалено изсушава косата ми, не се разпенва добре и видимо косата ми изглежда изтощена.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Важно е защота вярвам в постигането на по добри резултати, от използването на едни и същи съставки

# 5
- Да измива добре косата и скалпа и да не ги изсушава.
- неизмиването добре на косата,особено ако и цената му е висока, а не оправдае очакванията ми
- Не, важното е да съм доволна от продуктите

# 6
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да не отежнява косата, да не я омазнява и да не изсушава скалпа!
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Всичко,което изброих по-горе, и това, да не отговаря на съотношението цена-качестео!
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Много е важно,да. Всяка марка и продукт имат различен състав.

# 7
1.Ефективност, приятен аромат, натурални съставки, щадящ към скалпа и косата.
2.Лош състав, изсушаване или омазняване на косата, неприятен аромат, неефективност.
3.Предпочитам да са от една серия, но не е задължително, ако работят добре поотделно.

# 8
1. Най-важните качества на един шампоан/балсам, по мое мнение, е да подхранва и омекотява косата, както и да не съдържа вредни съставки.
2. Това, което би ме разочаровало в един шампоан/балсам е да изсушава косата.
3. Предпочитам шампоанът и балсамът да са от една серия, да, тъй като така се постигат най-добри резултати.
С удоволствие бих пробвала новата серия Grow на Cocosolis, тъй като вече използвам серума за растеж Grow, от който съм изключително доволна.

# 9
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
1.Да измива добре косата,да я прави гладка и мека
2.Сърбеж в скалпа
3.Не

# 10
Най-важно за шампоана е да е щадящ и подходящ за съответния човек и тип коса.
Разочароващо би било да изсушава или омазнява, както и да води до алергии
Предпочитам да са от една серия, ефектът мисля е по-добър-

# 11
Най-важните качества са да бъде подходящ за нуждите на косата ми, да се грижи за цвета, ако е боядисана, да я хидратира и подхранва, да я заздравява и предотвратява накъсване.
Ако постига обратния ефект, на това което търся. Да предизвиква бързо омазняване или пресушаване, да я сплесква.
Не е толкова важно, но е добре да са от една марка, за да се допълват ефектите.

# 12
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -  Шампоанът не трябва да дразни скалпа ми, но държа да измива добре косата, като в същото време няма силен и накъртващ аромат. Балсамът не трябва да утежнява косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Шампоанът - ако след измиване скалпът ме засърби, почне да се лющи или пресушава косата. Балсамът - след използване косата да изглежда утежнена и на клечки, но и не трябва да хвърчи.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Важно не, но съм разбрала, че така си допълват действието и най - добре да ги използвам заедно от една серия. Пък и не се притеснявам, че ароматите ще се смесят.

# 13
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива хубаво, без да изсушава косата и да дразни скалпа.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако трябва да нанасям няколко пъти, докато се получи хубава пяна.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не, обичам да променям грижата за косата.

# 14
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да правят косата мека и блестяща без да я утежняват.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да правят косата мазна и на клечки, да ме сърби скалпа от тях.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не.

Общи условия

Активация на акаунт