GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 400
  • 606
  •   2
Отговори
# 345
За мен важно е шампоана да измива добре , да не изсушава скалпа. Да е подходящ за моят тип коса . Ако има приятен аромат , придава блясък и мекота е бонус.
Не искам коса като метла.
Би ме разочаровал шампоан , който не измива добре или много изсушава косъма.
За мен е важно да са от една серия и марка , за да се допълват и ефекта да е по голям .

# 346
1) Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измиват хубаво косата и да щадят скалпа.
2) Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре косата и тя има вид на мръсна или мазна.
3) За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да, за да се допълват взаимно и да има по- голям и осезаем ефект.

# 347
1. Най-важните качества на един шампоан според мен са свързани с измиването на скалпа, като не трябва да го пресушават и да бъдат с консистенция, която да бъде лесна за разнасяне и измиване.
2. В един шампоан би ме разочаровало това да ми образува пърхот и скалпът ми да се омазни на следващия ден.
3. За мен не е важно да са от една серия и марка, но понякога е по-добре да бъдат, за да имат по-добър ефект върху скалпа и косата като цяло.

# 348
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре и да хидратира, да не е бнужно огромно количество
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да изсушава и
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Да

# 349
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре, без да утежнява.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Усещането за слепната и недобре изчистена коса след измиването и балсама.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?  Важно е, но не е задължително.

# 350
Когато избирам шампоан и балсам, за мен най-важните качества са тяхната способност да почистят косата без да я изсушават, както и да я подхранят и хидратират. Предпочитам продукти, които оставят косата мека и лесна за разресване, като същевременно не утежняват косъма. Разочароващо би било, ако продуктите оставят неприятен остатъчен филм или причиняват неприятен сърбеж на скалпа. Що се отнася до съвместимостта на шампоан и балсам, предпочитам те да бъдат от една серия или марка, защото така обикновено се гарантира, че са създадени да работят в синергия и да постигнат оптимални резултати.

# 351
Шампоана за мен трябва да почиства добре скалпа и косата ,а балсама да я подхранва и прави гладка.
Би ме разочаровал един шампоан/балсам ако не почиства добре косата ми или балсама не я подхранва или утежняват косата.
Предпочитам шампоана и балсама да са от една марка.

# 352
1. Най-важните качества на един шампоан за мен са да почиства добре скалпа, но и да възвръща блясъка и мекотата на косата ми, най-важно за балсама за коса за мен е да прави лесно разресването понеже моята коса е много дълга, но и да защитава от UV лъчите.
2. В един шампоан би ме разочаровало да няма търсеният ефект, който обещава, като например блясък или подхранване.
3. Не е било най - важното шампоана и балсама да са от една серия, но това винаги е предимство и удоволствие в грижата за косата! Blush

# 353
Здравейте!
Искам да изкажа благодарност, за възможността да пробвам новите продукти за коса на Cocosolis.
Аз съм с много дълга руса, суха и порьозна коса, за която полагам много сериозни грижи от години. Просто няма друг начин с боядисване, без изсветляване през три-четири седмици. Не използвам преси и стилизирам косата само със сешоари с топъл въздух. Боря се с фризи ефект, сухота и желая пригладена коса, защото имам начупване, с обем в корена. Пазя силно и боята, държа на матиран и свеж цвят по-дълго време.

В продължение на няколко седмици измивах косата със шампоан за растеж на косата с KERASCALP™ с антиейдж ефект и след това поставях балсам от същата серия.
Опаковките са много хубави в млечно розов цвят с добра капачка. Ароматът е плодов и много приятен, като не се задържа дълго в косата.
Шампоанът измива нежно косата, като оставя скалпа свеж и чист, без премиване и скърцащ косъм. Разпенва се добре, като слагам малко количество и измивам само веднъж и само в скалпа с масажор, а дължините се измиват само от стичащата се пяна. Шампоанът не съдържа парабени, SLES, SLS, парафин, силикони, съставки с животински произход и това е страхотно.
Оставя косата мека, с обем, подвижна и жива. Надявам се да подпомага растежа, защото това е желана цел. Използвам и серума за растеж на марката.

След това нанасям балсам за растеж на косата с KERASCALP™ с антиейдж ефект. Той подхранва и улеснява разресването. Може да се поставя и в корена при много суха коса, но аз нанасям по дължините. Не утежнява и не омазнява косата.

В заключение мога да кажа, че съм доволна от серията Grow Cocosolis и се наслаждавам на добре измита, лека, жизнена и подвижна коса с блясък и запазен цвят. Ще продължа да я използвам и се надявам на растеж и укрепване на фоликулите. Дъщерите ми също проявяват интерес.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 19:21 от densi

# 354
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да правят косата мека и здрава

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Косата да изглежда мръсна след измиване.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да, предпочитам да са една марка.

# 355
1.Да измиват и хидратират добре косата ми.
2.Поява на пърхот и слепнала коса.
3.За по-добър резултат е важно,но не винаги го правя.

# 356
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре, да се пени и да е с приятен аромат
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Разочароващо е на другия ден косата вече да изглежда мръсна и без свежест
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Винаги ползвам шампоан и балсам от една марка.

# 357
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да си вършат работата Simple Smile
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако след тях ме сърби главата, или след балсама косата не е добре хидратирана и мека
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - абсолютно не

# 358
Важни качества са да измива добре, да придава обем и блясък и да заздравява. Би ме разочаровало ако дразни скалпа и се образува пърхот. Не е важно да са от една серия, но ако са ефекта ще е по-добър.

# 359
  • sofia
1. Най-важните качества за продукт за коса са уханието им и това, как се отразяват на косата ми. Цената разбира се също има важно значение.
2. Случвало ми се е шампоан или балсам да ме е разочаровал и това се е случвало, заради това как се е чувствала косата ми след това. Не съм разбрала още причината, но има продукти при които много по-бързо ми се омазнява косата и се "сплесква". Най-честия начин да се справя с това е проба-грешка с марките и новите продукти.
3. Ако не гледаме естетически красивото в банята, няма значение дали балсама и шампоана са от една серия, но ако са качествени и ми харесват, не бих имала нищо против да са комплект и да изглеждат добре.

Общи условия

Активация на акаунт