GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 424
  • 606
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря за продуктите, които получих. Не бях чувала за марката, докато не ми излезе реклама за спрея за коса. Видях положителните отзиви и го купих, както и hair oil mask 3in1. Първо използвах маската като преуош за 2 часа.  Измих с шампоана. Косата ми стана твърда и премита, скърцаща. След използването с балсама, косата стана мека и хлъзгава. Лесно се разресваше. Изводът е, че трябва да се ползва и шампоанът, и балсамът. Само шампоан не е достатъчен за доброто оформяне на косата. След като изсуших, напръсках със спрея. Косата ми нямаше фриз и не беше толкова суха, колкото обикновено. За сгъстяване на косата е рано да се каже, трябва да се ползват поне 3 месеца.
Ароматът е лек и нежен, плодов. Не се задържа дълго време върху косата.
Бих препоръчала серията Grow, доволна съм.
Вече си купих още един комплект, за да мога да ползвам продуктите по-дълго време за по-добър резултат!

# 601
  • Пловдив
Бих искала да започна този пост с благодарност към организаторите на играта за възможността да се запозная с продуктите на Cocosolis, за които само бях чела положителни мнения до сега.
Първото нещо, което ми направи впечатление беше красивата опаковка, в която получих продуктите. В кутията имаше и масажор, което беше изненада за мен и направи преживяването още по-вълнуващо. Шампоанът и балсамът са в много стилна и съвременна опаковка в минималистичен стил, а бамбуковите капачки им придават дори усещане за красив аксесоар в банята. Ароматът е чудесен, без да е натрапчив.
Използвах серията 2 пъти до сега и съм очарована. Косата ми е тънка, фризи и лесно се омазнява в корените, а краища са сухи, заради ежедневно третиране с преса. Шампоанът измива много добре, прави хубава пяна и дори ми се стори, че дава леко скърцащо усещане, което аз харесвам, защото е знак, че косата ми е добре измита. Балсамът е вълшебен и бих казала, че има действието на маска. Първото нещо което ме впечатли беше консистенцията, а тя е точно каквато харесвам - с точната гъстота , за да може продуктът да излиза от опаковката без усилия и стискане, както често ми се е случвало с други средства за коса. Още докато разнасях балсама по дължините, усещах как ръцете ми се хлъзгат по косата и продуктът се нанася с изключителна лекота и много равномерно. Веднага почувствах косата ми по-жилава и гладка. След като се изсуших имах чудесен блясък, който се запази и в следващите дни, краищата бяха подхранени и не изсъхнаха до следващото измиване. Мога да прекарам пръсти по цялата дължина на косъма без заплитане.
Масажорът също много ми хареса, нежен е към скалпа и си го използвам вечер, когато се сетя (защото все още нямам навик) и на суха коса, защото знам, че е добре за кръвообращението, а аз често пропускам сресването в края на деня, което е полезно за растежа.
В заключение бих казала, че съм с отлични впечатления от серията, надявам се в дългосрочен план да има ефект и върху растежа. Бих препоръчала с увереност продуктите, които тествах и с удоволствие бих  опитала и други продукти на бранда.

# 602
Много съм доволна от  Cocosolis Шампоанът измива много добре, прави хубава пяна косата ми е добре измита. Балсамът е страхотен и бих казала, че  действието в/у косата е прекрасно. Първото нещо което ме впечатли беше консистенцията,  тя е каквато харесвам, гъста за коса. Докато разнасях балсама по дължините, усещах как косата ми се разплита и продуктът се нанася с изключителна лекота и много равномерно. Благодарение на вас открих марката и серията и определено вече съм й фен и ще я препоръчвам на приятелки.

# 603
Здравейте!Аз също бях една от печелившите.
Аз съм много доволна от шампоана и балсама.  Шампоанът е много нежен към скалпа, измива много добре косата ми, а балсамът разплита и прави косата ми мека и еластична. Използвам и масажорът преди къпане, за да стимулирам кръвообращението на скалпа.
Опаковката е много бонбонеста и кокетна, а бутилките са удобни и за пътуване, защото са компактни.

# 604
  • Пловдив
Сърдечно благодаря за хубавия подарък от COCOSOLIS!
Използвах серията 2 пъти. Мия косата си веднъж седмично,  защото е много суха, къдрава и гъста. Обикновено сресвам само под душа и то с обилно количество маска. В противен случай, мисията е невъзможна. Много, много приятно съм изненадана от хубавото действие на шампоана. Почиства нежно и в дълбочина , ухае нежно и трайно, хидратира и не заплита косата ми. Много е икономичен. Опаковките са много хубави, удобни и стилни. Помислете само за някакъв отличителен видим знак. В банята, под душа трудно се различават.
Балсамът подхранва отлично и  омекотява много добре косата ми. За разресване ми е перфектен! Не мога да повярвам, че с толкова малко количество успявам да намажа огромната си коза и да я РАЗРЕША съвсем спокойно. За накъсване не мога да дам още отзив.

# 605
  • Варна
Здравейте! И аз съм една от печелившите      .Много благодаря на организаторите за предоставената възможност да ползвам шампоан и балсам Cocosolis.Страхотни продукти с красива опаковка.Много съм доволна ухаят страхотно. Действат много добре на косата ми.

# 606
След като успях да тествам успешно продуктите, станаха неизменна част от ежедневието ми и с радост се включвам и аз с впечетлението си от употребата им. Благодаря Ви от сърце че бях сред избраните да ги изпробвам, още след лансирането им бях заинтригувана от тях. Опаковките са ми много симпатични, както от самият им цвят така и размер, идеални за прибиране в козметична чантичка. Второто нещо бях приятно изненадана от това че към шампоана и балсама бяхте добавили и четката за коса, винаги ми е било любопитно дали са ефективни при употреба, това което забелязвам при мен е че в съчетание с шампоана скалпа ми е видимо по чист. Измивам косата си два пъти с шампоан защото първият път не успявам да разпеня добре обилно на всякъде, но след второто се образува прекрасна лека пяна. Другото важно нещо за мен при избора на шампоан е аромата и текстурата - влюбих се в аромата и текстурата както и колко хубаво се разпенва, след изплакване веднага усещам косата си гладка, плътна и лека в допълнение за аромата надявах се  да не е натрапчив по косата е точно обратното - много е деликатен и траен лично на моята косата го усещам до вторият ден след измиването. Аз съм с доста дълга гъста и суха към краищата коса, често се заплита. След като нанеса и от балсама които буквалко се топи по косата ми, за първи път ми харесва как косата ми попива от него и дори да прекаля с повечко не и вреди или утежнява - експериментирам всеки път с количеството за да разбера, а и да видя дали има разлика. Разресването е ритуал за мен с този балсам! Ефекта е wow, разресвам я без да се скубя, гребена ми се плъзва по нея докато е мокра! Имах малко накъсани но вече ги няма, виждам здрави краища. Косата ми е съживена!
Новите ми hair goals grow любимци!

Общи условия

Активация на акаунт