GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 451
  • 606
  •   1
Отговори
# 570
Очакванията ми от шампоанът са косата ми и скалпа ми да са чисти, скалпа да е спокоен, косата не суха. Балсамът трябва да омекотява косата, но не и да я омазнява. Да придава блясък и жизненост на косата.
Ако получавам сърбежи или пърхот от шампоана го пряви не точния продукт за мен.
Не е от особена важност шампоана и балсама да са от една серия.

# 571
  • София
1.Да измива хубаво косата.
2. Няма да ми допадне, ако след него се появи пърхот или сърбеж...
3. Предпочитам да са от една серия.

# 572
1. Шампоанът трябва да е  по-дълбоко почистващ и овлажняващ.
2. Може би, че не съм подбрала подходящия и тя не е достатъчно овлажнена и става леко мазна.
3. Да, важно е да са серия. Тези два продукта са неразделена част, за да имам красива коса.

# 573

Изтеглени са късметлиите, които ще тестват шампоан и балсам GROW от COCOSOLIS. Това са:

*Мариана*
*Ягодка*
🐟 Дори 🐟
Bellatrix*
Bobby®
Bohemia
Bonjour Paris!
CruellaDeVil
HollywoodGirl
iv4enceto_91
Jozepha
Lanarte
maksi
Merelenda
MeriPopins
New B
Onirique
pinko
Reinа
Rusalka:)
skk007
Soul Free
Šunšhine
VanesaKaramfilova
ДХ3
Елена 6
Искрица
Кадиева...
Подскок-скок
Пролетно цвете

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: games@neg.bg до 20:00 ч. на 03.04.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на COCOSOLIS. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  офис на ЕКОНТ
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите комплекта. Наградите ще бъдат изпратени от екипа на COCOSOLIS до 11.04.2025 г.

Темата ще бъде отново отключена на 22 април, за да могат всички 30 победители да споделят първоначалните си впечатления и снимки от двата продукта.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 13:05 от Жaклин

# 574
Поради невъзможност да установим контакт с двама от победителите, се наложи да изтеглим нови печеливши. Това са:

Shu34
Г-жа Рамацоти

Shu34 и Г-жа Рамацоти ще получат лично съобщение с информация за доставката на наградата.

# 575

Темата отново е активна и с радост очакваме всички победители да споделят своите впечатления и усещания от продуктите от серията GROW на Cocosolis! 🌸

# 576
Явно на мен се пада честта да съм първа 🌸

Аз съм с чувствителен скалп и това е причината да експериментирам изключително рядко с продукти за коса.
Шампоана и балсама ме изненадват много приятно защото до момента не са ми предизвикали раздразнение.
Балсамът прави косата жива без да я отежнява и дори по-сухите краища са добре пригладени.
Обобщението ми е , че съм изключително доволна от продуктите на COCOSOLIS и мисля да надградя комплекта с останалите продукти от серията. 🌸🌸🌸

п.п Розовата опаковка ми пълни душата 🥰

# 577
Аз ще бъда втора!

За мен това е една от най-невероятните серии,които съм изпробвала!
Като започнем от аромата,който в божествен. 🫶
Косата ми е изключително мека! Много често,продуктите които използвам я утежняват.
Не и сега!
Наистина съм очарована.
И да,розовата опаковка е като бонбон! Толкова е сладка. 🪷

# 578
Доволна съм от Grow на Cocosolis.
Косата ми е лъскава и мека на допир , и по - бързо ми расте.
Ароматът е невероятен!

# 579
Много се зарадвах, когато разбрах, че съм сред печелившите, които имат късмета да изпробват тези страхотни продукти - шампоан и балсам GROW от COCOSOLIS. Мога да кажа, че се впечатлих от начина на опаковане – с внимание към детайла, така че наистина да почувстваш специално отношение.

В комплекта бяха включени шампоан, балсам и масажор за скалп GROW от COCOSOLIS.

С голямо нетърпение изпробвах продуктите, които оправдаха моите очаквания:
Шампоанът и балсамът за растеж на косата с KERASCALP™ са с антиейдж ефект и правята косата плътна и лъскава, както и изглежда по-гъста с блестящ цвят. С изключително хубав и траен аромат, оставащ и след измиване и изсушаване.
Масажорът за скалп влияе върху растежа на косата. Разпенва шампоана за дълбоко, нежно почистване и ексфолиране на кожните клетки. Изработен е от много качествен силикон, който е с точната твърдост, за да изпълни предназначението си.

Продуктите на COCOSOLIS са чудесни и няма да сбъркате, ако ги пробвате. Смятам, че почти веднага сред започване на ползването на козметиката се забелязва видима промяна към по-сияйна и освежена визия.

# 580
  • Някъде там
Супер, от нетърпение вече похвалих продуктите в една от темите, но да споделя и тук впечатленията си от серията.
Започвам с това, че шампоана, както и балсама от COCOSOLIS са истински лукс в  грижата за косата.

Толкова съм щастлива, че бях една от късметлийките, които спечелиха в играта на COCOSOLIS и имах възможността да изпробвам вашите продукти.

Да започна първо с опаковката.Първото нещо, което грабва вниманието, са самите опаковки – истински розови бонбони, които биха създали весело настроение във всяка баня. Освен че изглеждат прекрасно, са и с покритие, което ги прави удобни за употреба, особено когато продуктът започне да свършва ще е доста практично.

Да опиша и действието на продуктите.

Шампоан:
Измива косата перфектно – без да я “примива”, без да оставя онова неприятно, скърцащо усещане. Скалпът се усеща чист и освежен, а самата коса е мека още след първото измиване.

Балсамът:
Истинската звезда – финалният щрих! Косата става буквално хлъзгава, лесно разресваща се и напълно разплетена. След употребата ѝ изглежда подхранена и жизнена.

Бонус:
След баня използвам и спрея за растеж от същата марка,  който си закупих. Резултатът от използването на продуктите е впечатляващ. Косата ми е лъскава, без фриз и с невероятен, луксозен аромат, който остава дълго.

Финалните ми впечатления са, че продуктите на COCOSOLIS определено създават усещане за грижа и лукс. Не само изглеждат прекрасно, но и вършат страхотна работа. Препоръчвам с две ръце и знам, че след като свършат, задължително ще ги подновя!

# 581
  • sofia
Продуктите са страхотни. Косата ми се омазнява бързо в скалпа, а и скоро си направих бретон. Използвах и шампоана и балсама и найстина виждам разлика. Косата ми става дори веднага след измиването по-плътна и следващото измиване ми е след няколко дни. Преди шампоаните като цяло някак я отежняваха и се набагаше да я мия по-често. Харесва ми уханието на продуктите, а масажора беше страхотна изненада. Поръчах си спрея за коса от серията и го чакам с нетърпение. Много ми харесват и благодаря за възможността!

# 582
  • Велико Търново
Първо бих искала отново да благодаря за страхотната награда и възможността да пробвам серията от първо лице!
Масажора за склап, който получих, беше страхотен комплимент, но за съжаление, нещо не мисля че се стравям както ми се иска с употребата му. Много е деликатен и удобен, усеща се средно между масаж и стрес --отпускане. За съжаление, ми умаляват ръцете да ги редувам и масажирам по целият скалп, но природа.. ако бях с по-малка глава щеше да ми е по-лесно Simple Smile
Шампоанът е деликатен, с мека текстура като косата се усеща наистина измита и чиста след него. Аромат след измиването остава, но слаааабо доловим, което за мен е чудесно.
Балсамът е с изключително приятен аромат, който остава и след измиване. Косата ми, дори и суха, ухае на скъпа козметика, все едно съм била на фризьор. Мека е и някак си е по-лъскава и мека.
И двата флакона са много атрактивни на външен вид, шишенцата са едни мекички, а капачките дървени и изглеждат чудесно.
Единствено имам една забележка - моля ви, сменете дизайна, маааалко да се различават, към момента са почти еднакви и всеки път чета  кое  е шампоан, кое е балсама. Прекрасни са, а могат да бъдат още повече само малки да ги направите да не бъдат близначета Simple Smile

# 583
Сърдечно благодаря за хубавия подарък от GROW .
Много приятно съм изненадана от хубавото въздействие на шампоана, той наистина почиства нежно и в дълбочина , а четката към комплекта ми помогна да нанеса равномерно продукта върху скалпа ми.
Балсамът подхранва отлично и  омекотява много добре косата ми. За разресване или накъсване не мога да дам отзив, защото съм с много къса коса.
Аромата и на двата продукта е много нежен и приятен. Опаковките са различни от масовите, практинични са, тъй като са направени от мек  материал и е лесно да се  изтисква нужното количество за измиване.
Скалпа ми е капризен и трудно намирам продукти от които да нямам неприятно усещане като сърбеж и сухота, смятам, че тази серия ще се хареса за дълго на "главата ми".

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 15:12 от Пролетно цвете

# 584

Благодаря и аз, че ми изпратихте този хубав подарък!
На пръв поглед - красиви опаковки, но както някой спомена може да се помисли за някаква разлика между шампоан и балсам.
Двата продукта са наистина добри! Нежни към скалпа, приятен аромат, добро качество!
Масажор за скалп не съм ползвала, защото дъщеря ми направо си го грабна щом го видя

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 09:33 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт