GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 528
  • 606
  •   1
Отговори
# 585
Привет и от мен, благодаря за изпратените продукти. Останах очарована от начинът на опаковане, много се зарадвах, че получих и масажор за скалп. 🙂

Няколко пъти ги ползвах досега и съм събрала впечатления. Шампоанът измива добре косата, като хидратира дължините и не омазнява скалпа. Това е много важно качество за мен в един шампоан, защото съм с мазен и сърбящ скалп и изключи сухи краища. Балсамът омекотява косата, лесно ми е да я разресвам после. Продуктите осигуряват страхотен блясък и мекота на косата, а ароматът е просто страхотен! Масажор за скалп бях ползвала преди време, но от друг материал и не ми беше удобен. Този е страхотен, ползвам си го редовно и него.

Опаковките са много красиви, бонбонени, чудни! Единствено и аз имам проблем, че са с еднакъв дизайн двата продукта, та ми е трудно да ги различавам само с поглед. Всичко друго иначе е страхотно.

# 586
Изпробвах сета в 4 измивания и първоначалните ми впечатления са много добри, особено от шампоана. Харесва ми, че е пенлив, има мноооооого хубав аромат, който се задържа в косата, благодарение на масажора си правя масаж и на скалпа и измивам още по-добре косата.
Косата ми е тънка и се заплита доста, но с балсама нещата се оправят, защото хидратира и позволява по-лесното разресване.
За ефект откъм косопад за 4 измивания е рано да се каже, тъй като е много малко времето, в което съм го ползвала.
Иначе косата е мека и супер приятна на допир.
Не очаквах масажор да има, много ми хареса и той, защото е по-мек и нежен към скалпа от други подобни, които съм ползвала.
Благодаря за възможността да тествам серията.

# 587
  • София
Много благодаря на Cocosolis за предоставената възможност да пробвам продуктите за коса Grow!
Продуктите пристигнаха отлично опаковани и в хубава кутия. Шампоанът и балсамът са в много сладко бебешко млечнорозово с дървени капачки. Ароматът е на горски плодове, приятен и свеж, с леека химична нотка. Доста лек и ненатрапчив, но ако не пръсна парфюм в косата си, се задържа осезаемо до следващото измиване.
Косата ми е сравнително дълга, суха, с ниска порьозност, боядисана и гъста, но с фин и тънък косъм. Лесно се заплита и няма обем. Понякога има минимален фриз. Не ползвам стилизиращи продукти, суша със сешоар само в студените месеци.

Шампоанът е прозрачен, много гъст, и е нужно малко количество, за да се разпени добре и да измие косата. Много е икономичен.
Балсамът също е гъст, с консистенцията на маска, което е страхотно, защото не обичам редки балсами.

Още след първото измиване /слагам шампоан 2 пъти/ усетих скърцане, което ме стресна леко, защото не обичам косата ми е да е премита и изсушена от шампоана. Но веднага след нанасянето на балсама косата омекна осезаемо, а след изсушаване е гладка, лъскава и подредена, с видим обем и без фриз. Усеща се тежка и мека, без заплитания и някак по-жива и жилава. След употребата им скалпът се усеща чист, свеж и спокоен, без да е премит и сух, но по принцип никога не съм имала каквито и да било проблеми с него - чувствителност, сърбежи, раздразнения или лющене.
Косата не се омазнява по-бързо от продуктите.
Не бях ползвала досега подобен масажор за разпенване на шампоана и открих, че е много функционална и приятна глезотия. Усещането е все едно съм на фризьор и спа едновременно.
Понеже често страдам от мигрена, пробвах масажора и извън банята и за огромна моя изненада доста облекчи главоболието ми. Blush Възнамерявам да си го ползвам с всички шампоани, както и с маски за скалпа.

# 588
И аз съм една от късметлийките, които имаха удоволствието да спечелят този прекрасен сет на Cocosolis.
Невероятно усещане още с отварянето на кутията- розови бонбонести продукти.Насладата започва още в този момент:

Исках да си купя такава четка за коса, но все отлагах, а сега имам възможността да се насладя на изключително приятен допир и усещане с нея.Още не съм свикнала да я ползвам и забравям, но особено във ваната, когато не бързам, си докарвам спа преживяване.
Предвид моята природа, винаги обследвам всичко под лупа, но не мога да излъжа и ще кажа, че шампоанът е елексир за моята коса.Не я заплита, усеща се мека и жилава още
под душа, ароматът е великолепен.Има мирис на изтънчени цветя.
Балсамът, на свой ред, допринася косата да задържи този аромат, макар и деликатно, като продължава да държи косата мека и подредена.
Общото ми усещане е, че
има по-голяма живост и приглаждане на косата,като изсъхне.
За растеж е рано да се говори.
Другото ми бегло наблюдение засега е, че сякаш се удължи с един ден периодът до омазняването на косата и измиването.Надявам се да се задържи така.
Давам много добра обща оценка на продуктите и се надявам да станат сред предпочитаните от мен.

Благодаря на Cocosolis за дозата радост, която получих.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 22:39 от ДХ3

# 589
Подходих без никакви очаквания към продуктите, защото с времето се уморих да тествам какво ли не, за да си спра косопада и да постигна красива коса.
Имам доста богата база за сравнение в среден и висок клас продукти за коса и смело мога да кажа, че и шампоанът и балсамът са страхотни. Още от първо ползване много ми допадна аромата, който е толкова приятен, че радва обонянието ми и превръща банята в СПА. Шампоанът измива много добре, което приятно ме изненада, а балсамът хидртира без да омазнява косата и скалпа.
Аз съм с много чувствителен скалп и капризна коса, която е мега суха и трудно си намирам продукти, които да я хидратират добре.
За времето, в което ползвам продуктите с радост констатирам, че скалпа ми е спокоен, косата ми е по-бляскава и жива, не е толкова суха и не стърчи като клечка. Другото, което ме изненада много е, че косата ми по-бавно се омазнява.
Като резултат от наблюденията и теста мога да кажа, че препоръчвам продуктите с две ръце и с всеки косъм на главата си. Съдържанието е 10/10, опаковките и цялостната презентация са много добри и на човек му остава единствено да ползва и да се наслаждава спокойно на резултата.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 19:04 от MeriPopins

# 590
Благодаря на COCOSOLIS за възможността да изпробвам продуктите.
 Шампоанът отлично измива скалпа, оставяйки го чист и свеж, без да го пресушава. След употреба се усеща леко свежо и чисто чувство, а скалпът ми се чувства добре , без сърбеж или дискомфорт.
Косата остава чиста за около 3 дни, без да се омазнява прекалено бързо, което е много удобно за ежедневна употреба. След шампоана и балсама косата ми е по-мека, по-лъскава и лесна за разресване. Важното е, че не се усеща тежест или омазняване, а изглежда по-здрава и добре поддържана.
Когато става дума за консистенцията, тя е приятна и лека ,което улеснява нанасянето и разпределението по косата - икономични са , не е нежно да се слага много продукт!Ароматът е божествен , много ми харесва , впечатлена съм от аромата наистина и остава и след изплакване.
Обобщено, продуктите GROW на Cocosolis ми допаднаха много. Ще ги използвам отново и ги препоръчвам с две ръце.

Прилагам снимки

# 591
Толкова съм благодарна, че бях една от късметлийките, които спечелиха в играта и имах възможността да изпробвам продуктите ви за коса.
 Опаковките и на тези продукти са толкова красиви и изпипани,както и на всеки друг ваш продукт.
Ще започна с това, че и двата продукта миришат прекрасно! Имат много нежен и приятен аромат, задържа се на косата ми за за няколко часа!
Шампоанът измива косата ми перфектно , не я прави "скърцаща" и не оставя неприятно усещане. Косата се усеща чиста и мека на допир.
Балсамът е прекрасен!
И двата продукта не заплитат косата ми, правят я лесна за разресване, благодарение на тях се усеща мека и жилава. Усещам сякаш периодът докато започне да ми се омазнява скалпа се е удължил, но мисля че е рано да се каже,както и дали помага с растежа на косата.

И не на последно място - Много съм благодарна за подаръка!

# 592
  • София
Благодаря за подаръка!

Продуктите пристигнаха добре опаковани в кутия и за моя изненада вътре имаше и масажор за скалп.
Вече няколко пъти тествам продуктите и като цяло съм впечатлена. Опаковките са много красиви, стилни и компактни. Бутилките са от 250мл,, удобни и с дървени капачки. Ароматът е много приятен, свеж и отличим, който се задържа и след изсушаване на косата. Шампоанът измива много добре скалпа. Има го приятното, леко скърцащо, усешане в косата. Прави обилна пяна с малко количество продукт, а с помощта на масажора се достига всяка точка от скалпа и се създава още по-обилна пяна. На масажора определено давам 10 от 10. Усещането е приятно, няма скубане и спомага за разнасянето на продуктите при гъста и дълга коса.
Балсамът хидратира добре и се справя много добре с разплитането на косата. Оставаприятен аромат вкосата дори и след сушене.

# 593
Комплектът, който получих, е страхотен! Косата е супер лека, мека и нежна след използването и на двата продукта. Мирисът е супер приятен, а визията също е много, много хубава.

# 594
Благодаря за възможността да изпробвам продуктите!

Още като отворих кутията, бях много впечатлена от красивия дизайн и изработката на шишенцата. Много нежни и красиви. Зарадвах се на допълнителния подарък, който прочетох че е масажор за скалп и помага за разпенването.

Аромата на шампоана и балсама са е сладък, плодов. Много подходящ за летните дни, остава за дълго на косата.

При къпане очаквах шампоана малко повече да се разпени, което не се случи и се притесних дали хубаво ще се измие скалпа ми, но шампоана свърши чудесна работа и почистването с масажора допринеесе още повече за това. Имам чувствителен скалп и не всеки шампоан ми понася, този се справи страхотно, нямам никакъв дискомфорт и усещам кожата на гавата ми много свежа и спокойна.

Балсамът е лек, не утежнява и прави косата ароматна и хидратирана.

За мен най-важните условия са изпълнени - косата ми мирише божествено, скалпа е измит и не е раздразнен, косата е мека и сияйна.

Благодаря!

# 595
Благодаря за възможността да изпробвам продуктите за коса на Cocosolis- шампоан и балсам GROW снатуралната активна съставка KERASCALP™ !
Със сух склап и коса съм. Боядисвам я всеки месец. Косата ми последно време е изтощена, вероятно заради липса на адекватни грижи за нея и някои мои грешки последно време, вероятно и от ЕГН-то и хормонални промении се разреди. Въпреки това поддържам по-дълга коса. Старая се последните месеци да нанасям боя само в корените, защото е доста изтощена и се опитвам с някои продукти да възвърна предишната плътност и блясък и придам по-жив вид.
Реших, докато ползвам продуктите на Cocosolis, да не използвам никакви стилизанти за коса, масла и маски.

Впечатления от получените продукти:
- Удобна опаковка и капачка и на двата продукта
- Дизайнът и цветът на бутилките е приятен, ако за някой има значение, но това е видимо
- Приятен аромат и на двата продукта, ненатрапчив, плодов
- Шампоанът е с прозрачен цвят и гелообразна консистенция, измива много добре. Няма щипене, парене, няма дразнене в скалпа. Ползвала съм други марки с натурални съставки и се е случвало да люти на очите от самия аромат, без дори да е попаднал шампоан в очите, и също така да щипе в скалпа и това при отсъствие на рани по скалпа, затова отбелязвам.
Слагам шампоан по два пъти, разнасям и разпенвам по цялата дължина. Нямаше премиващ ефект при мен, макар косата ми по принцип да е суха и да се омазнява много бавно.
- Балсамът е с лека консистенция, лесно се отмива, не утежнява косата, а я прави много въздушна, мека и лека и създава обем. Сложих балсам и в скалпа, понеже е сух. При изтощена коса като моята има фриз ефект. Независимо дали суша със сешоар или оставям да изсъхне сама.

Понеже реших да не ползвам други продукти за укротяване на косата, докато има малко влага (било то след кратко сушене на въздух или със сешоар) прибирам веднага на кок за няколко часа и така след като я пусна е малко по-укротена.

Харесаха ми и двата продукта, косата ми много се вълнува с тях и е много жива, усеща се по-обемна, мека, хлъзгава. Подскача във всички посоки. Но  ако искам да и придам по-укротен и подреден вид, то ще трябва да добавя стилизант някакъв.Тук вече си зависи от косата.
Скалпът ми се омазнява бавно. Зимата мия косата веднъж или два пъти седмично, зависи, но не заради омазняване. Използването на продуктите не е променило тази ми рутина.

Ще ми е нужно повече време да използвам продуктите, за да видя има ли резултат и дали наистина заздравява фоликулите, намалява косопада и сгъстява косата. Това е главното, което би ме накарало да дам по 50 лв за шампоан и балсам и предполагам не само мен.

Подаръкът масажор за скалп GROW  е попадение. Много, много ми хареса. Идеално разпенва и първоначално мислех, че ще се заплита в косата ми, но нищо такова. Много приятен за използване. Препоръчвам горещо.

# 596
Благодаря на COCOSOLIS и на организаторите от BG MAMMA за предоставената възможност да пробвам продуктите на Cocosolis!
Както обикновено опаковките са COCOSOLIS са бонбонени, приятни на допир, голяма изненада за мен беше масажорът за скалп, понеже не беше обявен в условията на играта.

Аз си мия косата веднъж седмично, затова изборът на шампоан е от особено значение за мен. За моя огромна радост косата ми се чувства добре с новите продукти, не се е омазнила повече, не я чувствам суха. В сравнение с предишния продукт (професионален) сегашния шампоан се разпенва по-малко и изисква малко по-голямо количество, но това се дължи предполагам на по-изчистения и по-натуралния състав.
Балсамът разплита чудесно, има приятен и ненатрапчив аромат, косата е почти като след употреба на маска за коса.
От скоро използвам серума GROW и много се радвам, че спечелих наградата в най-подходящия момент Simple Smile , защото вярвам, че ефекта ще се засили от употребата на всички продукти заедно. Купих си още 1 серум, както и маската Hair.
Надявам се скоро да мога да се похваля с по-силна, по-здрава и по-дълга коса Simple Smile

P.S.: и за мен би било по-удобно ако опаковката на балсама се различава от тази на шампоана, но и така ще си ги ползвам 🥰

# 597
Благодаря на Cocosolis и БГ Мама за възможността да използвам продуктите от серията Grow!
Продуктите правят косата ми много бляскава и витална. Моя чувствителен скалп не реагира по никакъв негативен начин при използването на шампоана. С други марки продукти бях свикнала на постоянни сърбежи и съм много внимателна към избора им. Фината ми и тънка коса остана обемна след използване на балсама. Много се изненадах, че в комплекта имаше и подарък масажор за скалп. Определено е много полезна придобивка, която аз до този момент съм пропуснала, но с удоволствие вече си я използвам и е част от моята рутина.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 20:22 от *Ягодка*

# 598
  • Стара Загора
Включвам се и аз с поредния положителен отзив за шампоана, балсама и масажора за глава.

Опаковките наистина са много сладки и красиви, особено с капачките от дърво.
Дозаторите са удобни за употреба и позволяват да си сложите колкото искате.
Ако банята ви е в светли цветове като нашата, стоят чудесно и ти грабват окото веднага щом влезеш.

Скрит текст:

Аромата на шампоана е изключителен! Бях опиянена от момента, в който отворих бутилката и усетих Пина колада. Мирише ми тропическо на манго, маракуя и малина. И изненадата беше, че се запази и след измиване. Виждам че и други дами са го забелязали това. Балсама също ухае, но по-леко сякаш.

Омекотяващия и подхранващ ефект аз забелязах още под душа. Косата стана осезаемо по-пухкава, гладка и мека след измиване. Разпени се добре с масажора и усещането при разнасяне по скалпа е много приятно. Вярвам че това помага за доброто усвояване на продукта и стимулирането растежа с продължителна употреба. Текстурата е гелообразна и прозрачна, докато на балсама е бяла и кремообразна.

Косата ми след изсушаване и съвсем малко количество спрей термозащита, беше изключително мека и повдигната от корените. Краищата са разплетени, има блясък и е жизнена. Ефекта е като след маска. Не утежняват и за фини коси също може би ще са добър избор.

Аз също се изкуших и си поръчах серума от Великденската промоция и ще получа маската като подарък.
Утре ще си получа пратката и нямам търпение да видя какъв ще бъде техния ефект.

# 599
Здравейте, първо искам да благодаря за предоставената възможност да изпробвам двата продукта от серията Grow на Cocosolis, която е предназначена за по-бърз растеж на косата и има антиейдж ефект. Flowers Rose
Когато получих продуктите бях много приятно изненадана от луксозните опаковки на продуктите в приятен бонбонено розов цвят, които създават впечатление за висок клас козметика още от първия поглед. Създадени са със стил и вкус като за една съвременна и изискана дама и определено ако ги видя някъде наредени до други продукти за коса, биха привлекли вниманието ми. Още повече бях изненадана, че освен шампоан и балсам, в комплекта е включен и масажор за скалп. Не съм използвала такъв и за мен този масажор вече става задължителен елемент при измиването на косата ми. Усещането по време на използването му е като спа процедура за коса в някой професионален фризьорски салон. Получава се страхотен масаж на скалпа.

Ароматът и на двата продукта е разкошен. Като плодова мелба. В цялата баня се носи невероятен аромат, а на косата остава много дълго, нещо което обожавам и е важно за мен при избора ми на шампоан и балсам. Шампоанът се разпенва много хубаво и то с малко количество, текстурата му е нежна и лека. Балсамът е отлично допълнение и това, което ми допада е, че не утежнява косата. Моята коса се характеризира с бързо омазняващи се корени и сухи краища и това, което ми направи впечатление е, че сега косата ми издържа малко повече преди да е необходимо отново да я измия.
След употреба на двамата продукта се усеща повече плътност на косата, а тя изглежда жива и по-лъскава. Краищата на косата ми не стоят така сухи и не се заплитат както преди.
По отношение на по-бързия растеж на косата ще ми е необходим поне 1-1.5 месеца употреба, за да мога да споделя ефекта.
Много съм доволна, че благодарение на вас открих серията и определено вече съм й фен.

Общи условия

Активация на акаунт