GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 529
  • 606
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да не отежнява косата, да не я омазнява и да не изсушава скалпа!
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Всичко,което изброих по-горе, и това, да не отговаря на съотношението цена-качестео!
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Много е важно,да. Всяка марка и продукт имат различен състав.

# 556
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да не ми пресушава косата, да не изглежда безжизнена и без блясък.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да не се справя с измиването, хидратацията или възстановяването на косата /зависи какво целя със съответния продукт/
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да, ползвам продукти от еда и съща серия.

# 557
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Шампоанът трябва да прави хубава пяна и да измива добре скалпа без да пресушава косата.
За балсамът е важно да подхранва и хидратира добре краищата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Ако ми пресушава косата или я утежнява.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Предпочитам да са от една серия, за да действат заедно като се допълват ефектите на съставките им.

Бих тествала серията с голямо удоволствие! До сега няма продукт на Cocosolis, който да ме е разочаровал!

# 558
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да подхаранва косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако предизвикват пърхот или косата се омазнява прекалено бързо.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да.

# 559
1. Най-важните качества на един шампоан/балсам за мен е да подхранва и омекотява косата. Да не съдържа вредни съставки и да няма косопад.
2. Това, което би ме разочаровало в един шампоан/балсам е да изсушава косата и да няма блясък.
3. Предпочитам шампоанът и балсамът да са от една серия, да, тъй като така се постигат най-добри резултати  и взаимно се допълват.
С удоволствие бих пробвала новата серия

# 560
1. Да измива добре косата ми, да я подхранва, да и придава блясък.
2. Много би ме разочаровало, ако косата ми се заплита от него, ако след неговата употреба ми се появи пърхот.
3. Да, аз предпочитам да са от една серия, защото така определено се допълват за постигане на нужния резултат.

# 561
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да не отежнява косата, да не я омазнява и да не изсушава скалпа!
2.Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?   Да правят косата мазна и на клечки, да ме сърби скалпа от тях.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не е толкова важно, но е добре да са от една марка, за да се допълват ефектите.

# 562
1.За мен е важно шампоана да измива добре косата,а балсама да й придава блясък и да я подхранва.
2.Много би ме  разочаровало ,ако ми се появи пърхот и косата ми се омазнява бързо.
3.Предпочитам да са от една серия, защото така се допълват .

# 563
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Държа и двата продукта да не омазняват косата ми;  да не изсушават скалпа. Балсамът ми е важно да прави мека и бляскава косата. Обичам и продуктите да ухаят добре.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Би ме разочаровало ако ми изсушава скалпа, ако прави косата ми на клечки; да ми се появи пърхот от продукт или да я омазнява прекалено много.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не ми е важно да са от една серия. Понякога използвам различни серии от една марка.

# 564
1.Бих искала да прави косата ми мека, въздушна, ароматна.
2.Бих се разочаровала ако след ден, два косата се омазни или предизвиква сърбеж.
3.Не държа шампоан и балсам да са от една марка.

# 565
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -
Да измиват хубаво косата, да щадят скалпа и да придават обем.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? -
Ако не измива добре косата и има вид на мръсна, сплескана или мазна.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да, за да се допълват взаимно.

# 566
Важно е да усещам косата си добре измита, но не твърда от агресивни съставки и скалпа да е спокоен.
Предпочитам шампоан и балсам от една серия, за да се допълват!

# 567
За мен е важно шампоанът да измива добре, да не дразни скалпа и да не утежнява косата. Би не разочаровало в шампоан или балсам ако омазнява косата и тя изглежда без обем.
Не държа двата продукта да са от една серия, но ако използвам серум тогава взимам и шампоан, за да е по-добро действието.

# 568
1. Шампоанът да почиства добре скалпът, а балсамът да хидратира и подхранва  косъма.
2. Би ме разочаровало в шампоанът, ако не измива добре скалпа, дразни го, а за балсамът да омазнява косата бързо.
3. Чак важно не, но така си мисля, че има уж по-голям ефект като са от една марка.

# 569
  • София
1.Да измива хубаво косата, да не се омазнява бързо и да не се изсушава прекалено много.
2. Да не ми направи косата суха и сплетена.
3.Предпочитам да са от една серия.

Общи условия

Активация на акаунт