GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 636
  • 606
  •   1
Отговори
# 540
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да измива добре косата със сравнително малко количество, да не пресушава косата, да е достатъчно нежен към скалпа. Наясно съм, че и самия процес на миене трябва да е правилен, твърде голямо количество от хубав продукт обикновено има обратен ефект. Предпочитам състава да е качествен, по-възможност да има повече натурални съставки, защото в дългосрочен план това се отразява на косата.
Балсама трябва да разплита косата, да я оставя мека, приятният нежен аромат са предимство, не обичам прекалено силни синтетични миризми.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Косата да е “на клечки” след измиване, да е прекалено суха, самият скалп да почне да се лющи от твърде силен химичен състав. Балсамът да е прекалено течен, с извънредно силен аромат, да не върши работа, то ест след него косата да е суха

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не е задължително, но е голям плюс, защото обикновено съставките се допълват и имат по-голям ефект.

От една седмица започнах да ползвам серума (спрей) GROW, силно се надявам да съм от печелившите, за да има косата ми добър пролетен бустер и да видя ефект след няколко месеца (не очаквам чудеса, но знам, че винаги мога да постигна малко по-добрата си версия 😍 )

# 541
За мен е много важно шампоанът да не дразни скалпа, да не е агресивен, а балсамът да е ефективен и лесно отмиващ се, за да не слепва косата и да изглежда мръсна.
Бих се разочаровала, ако продуктите изглеждат много ефективни, но са с много вредни съставки.
Нямам проблем шампоанът и балсамът могат да са на различни марки, ако са хубави.

# 542
  • Sofia
За мен е от първостепенно значение да не причинява дразнене и сухота на скалпа, за балсама да не утежнява и да оставя усещане за мекота, но не и мазно усещане.
Разочарова съм от шампоани и балсами некачествен състав и скъпа цена, спрямо качествената характеристика.
Шампоан и балсам от една и съща марка рядко нацелваме с дъщеря ми , защото тя е с небоядисана коса, а аз подбирам и балсами за боядисана коса, а ползвам шампоан от друга марка за нормална коса например, този които к тя ползва.

# 543
  • EU
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -
Да измиват хубаво косата, да щадят скалпа и да придават обем.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? -
Ако не измива добре косата и има вид на мръсна, сплескана или мазна.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да, за да се допълват взаимно.

# 544
  • Враца
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Най-важните качества са шампоана да измива добре косата, без да я пресушава, да няма агресивни съставки, да оставя хубав аромат. Балсама трябва да хидратира и разплита косата без да утежнява.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Би ме разочаровало, ако след използването им косата е суха, скалпа раздразнен и косата не е подхранена.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не е задължително, но по-добре да са от една серия, за да се допълват.

# 545
1.За мен е важно шампоана да измива добре и да не изсушава скалпа, а балсама да не утежнява много косата и да не омазнява.
2. Би ме разочаровала поява на пърхот след употреба и бързо омазняване.
3. За мен е важно шампоанът и балсамът да са от една серия или марка.

# 546
Да. За всеки е важно шампоана да измива добре косата и скалпа. Но за жени с много гъста и чуплива коса е рядкост да се намира подходящ
шампоан. За балсама е вече изпитание, да не утежнява косата,да не се омазнява.   
 Би могло да ме разочаровало при шампоан или балсам странен сърбеж по скалпа . Без видима алергия . 
 Почти винаги шампоан и балсам от една серия. Да . Защо се допълват

# 547
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? хидратация, заздравяване коса, блясък и хубав аромат
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Неприятен аромат, не върши нищо
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Да, така се допълва ефекта от двата продукта

# 548
. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да измива добре, да не изсушава, косата да е гладка и лесна за разресване.
Когато след измиването косата ми е суха и заплетена. Аромата също е важен, обичам да се усеща , а не да изчезва след отмиването на продукта.
Задължително е!

# 549
  • Nesebar
1.да измива добре косата
2.да не се появи пърхут
3.не е задължително да са от една серия,марка ,но е препоръчително

# 550
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да е с добър състав, да прави хубава пяна, да измива добре, без да премива и пресушава косата и без да дразни скалпа. Балсамът е важно да подхранва и хидратира, да разплита и да не утежнява.
Ако ми пресушава и заплита косата или я прави да изглежда зле, като немита, без обем и блясък.
Предпочитам шампоанът и балсамът да са от една серия, за да действат в синергия, но понякога ми се случва да ползвам и от различни серии и марки.

# 551
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?Да измива добре косата и да не вреди на скалпа!
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?След употребата му да не видя очакваният резултат !
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?Разбира се ,че е важно !

# 552
 1.Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -да не изсушава косата ми и да я заплита.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - да не отговаря на написаното като ефект или за каква коса е подходящ.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? -не.

# 553
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Шампоана да измива качествено. Балсама да не утежнява. И двете-да си вършат работата:)
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да не си свършат работата и неприятен мирис.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - По принцип - Не, но съм пробвала един-два пъти една серия и бях приятно изненадана.

# 554
1.Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?- Да оставят косата чиста, блестяща и да работят по предназначение( в моя случай да стимулират растежа и регенерацията на косата ми след раждането).
2.Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?- Да утежняват,омазняват и спластяват косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- За мен е важно, защото от опит знам, че когато са от една серия и марка, работят по-добре и по предназначение.

Общи условия

Активация на акаунт