GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 681
  • 606
  •   1
Отговори
# 525
За мен е важно шампоана да почиства добре , хидратира ,без да  пресушава косата. Би ме разочаровало ако  на другият ден косата ми е без обем и изглежда омазнена. Предпочитам продуктите ми за коса  да са от една и съща марка и серия ,за да се допълват активните съставки на продуктите.

# 526
  • София
1. Най-важните качества на шампоан/балсам:
✔ Ефективност – да почиства добре косата, без да я изсушава.
✔ Състав – да няма агресивни сулфати и алкохоли, ако е възможно.
✔ Хидратация и подхранване – особено при суха или боядисана коса.
✔ Аромат и текстура – приятни, но не прекалено силни.
✔ Лесно отмиване – да не утежнява косата.

2. Какво би ме разочаровало в шампоан/балсам:
❌ Ако изсушава или утежнява косата.
❌ Ако предизвиква сърбеж, пърхот или омазняване по-бързо от обичайното.
❌ Ако има твърде интензивен изкуствен аромат.
❌ Ако не прави нищо и няма ефект след продължителна употреба.

3. Важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия?
Не е задължително, но може да е полезно. Продуктите от една серия често са създадени да се допълват, но понякога комбинирането на различни марки дава по-добър ефект. Например, може да използвам шампоан за обем от една марка и балсам за хидратация от друга.

# 527
  • Русе
Най-важните качества за един шампоан според мен са да измива добре без да изсушава и дразни скалпа,а балсама да разплита косата без да утежнява.
Бих се разочаровала ако те не се справят с това.
За мен не е важно шампоана и балсама да са от една серия и/или марка,съчетавам според  моментните нужди на косата ми.

# 528
За мен е важно да почиства шампоана добре в дълбочина скалпа,да не мирише твърде силно,а балсама от своя страна да подхрани и омекоти косъма

# 529
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Шампоанът трябва да измива добре косата, а балсамът да я разплита и подхранва.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Да правят косата ми суха и безжизнена.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Да, защото така ще действат по-добре върху косата ми.

# 530

В шампоана да мие добре без да премива косата, в балсама- хидратация и лесно разресване. И в двата продукта - съставът ми е важен.

Лош аромат, липса на разпенване, лоша консистенция.

Не е важно, но предпочитам да са.

# 531
Да почиства добре скалпа, да не пресушава косата, да е с изчистен състав без парабени и сулфати, бонус е хубавия аромат.
Скалпът да остава непочистен след шампоана и самата коса да седи суха и заплетена.
Да, винаги гледам шампоана и балсама/маската да са на една и съща марка и серия.

# 532
1.За мен най-важно е шампоана да измива зобре косата и скалпа, да предотвратява косопада, да стимулира растежа на косата. От балсам искам да направи косата ми мека, лесна за разрешаване , жива и бляскава.
2. Бих се разочаровала, ако след употреба на даден продукт, косата ми е суха и тежка.Друго от което съм се разочаровала е появата на пърхот.
3. Не е задължително, но е най-добре да са от една серия, за да се допълват по най-добрия начин и да се получи най-добрата грижа.

# 533
  • София
Да измива добре , без да чувствам на следващия ден омазнен скалп и хвърчащи краища.
Сплескана и утежнена коса, все едно не измита.
Да, важно е. Така усещам цялостно как ми действа даден комплект, серия, марка.

# 534
  • Пловдив
1.Да премахне всички стилизанти и да не премие косата .
2.Да не пресушава и заплита! Искам косата ми да е жизнена, без сухота и заплитане.
3. Принципно предпочитам да са от една серия, защото взаимно се допълват.
С удоволствие бих пробвала продуктите на Cocosolis.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 21:22 от Rusalka:)

# 535
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да подпомагат добрия вид и здраве на косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да омазняват косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не.

# 536
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да са нежни към скалпа и косата, шампоанът да измива добре и косата да е мекичка след сушене;
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Силно разочароващи са продукти, които отежняват косата и образуват пърхот;
  Не е важно, но е хубаво да са от една марка и серия, защото това засилва ефекта им върху косата.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 00:45 от Beche

# 537
  • софия

Най-важните качества на шампоан/балсам за мен е да е качествен и достъпен, би ме разочаровало  поява на пърхот след употреба или омазняване на косата, по принцип винаги използвам  шампоан/балсам  от една и съща серия за максимален ефект.

# 538
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа. За балсама да не утежнява много косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на пърхот след употреба най-вече.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, не е важно, но май е добре да са от една за по-добри резултати.

# 539
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?  - Да поддържа косата ми хидратирана, с изгладен косъм, а не стърчаща, да има хубав, приятен аромат, който са се усеща дълго и да прави косата ми мека на допир.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако вместо да я подхранва подпомага изсушаването и. Аз съм с гъста, дълга и къдрава коса и в момента се възстановявам от бременност и раждане. И точно в такъв период косата има нужда от много грижа и качествени съставки.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не, не е важно, но се предполага, че е по-добре, защото са влагани едни и същи съставки. Но в много случаи ползвам каквото имам (ми е останало) преди да си купя нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт