GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 743
  • 606
  •   1
Отговори
# 510
1.Да измива хубаво косата,да придава обем,да не стои мазна или пък да изсушава прекалено много.
2.Да не ми измие косата добре и да се сплеска.Да има неприятен аромат.
3.Не е важно,понякога взимам серия,но се случва и да са различни.

# 511
1. Да измива отлично, да е качествен, с безвредни съставки, да подхранва добре.
2. Да е с некачествени и вредни съставки, да влияе зле на скалпа ми.
3. Да, бих искала и двата продукта да са от 1 серия. Смятам, че така има по-добър цялостен ефект.

# 512
Да измива хубаво, да има блясък, да не се омазнява лесно,по-добре е да са от една марка.

# 513
Да стимулират растежа на косата е много важно за мен!

# 514
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?- да чувствам косата си чиста, плътна и жива, с обем и блясък.                                                2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - косата ми да е сплъстена и без блясък.                                                                                     3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- да, така предпочитам за по-добър ефект.                             

# 515
1.Да измива хубаво косата, да не се омазнява бързо и да не се изсушава прекалено много.
2. Да не ми направи косата на,,клечки".
3.Предпочитам да са от една серия.

# 516
1. Да почиства добре, но да не остава косата суха
2. Ако омазнява твърде много косата
3. Няма значение

# 517
  • Русе
1. Най-важните качества на един шампоан/балсам- да измива добре косата
2.  Би ме  разочаровало в един шампоан/балсам  ако косата не скърца при миене, не е добре измита, ако се появи сърбеж или дразнене на скалпа.
3. Важно  е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка, за да може балсамът да продължи и удължи действието на шампоана, за по-добри резултати, по-чиста и здрава коса за по-дълго време.

# 518
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Шампоанът трябва да почиства добре и в дълбочина, но без да изсушава. Лично за мен е много важно да се уцели тази "златна среда", защото скалпът ми е склонен към омазняване, а в същото време е и чувствителен. Ако шампоанът изсуши прекалено, това води до поява на пърхот и сърбеж. Ако пък е прекалено хидратиращ, косата ми не е почистена добре и се омазнява изключително бързо. Затова откриването на подходящ шампоан е истинско предизвикателство.
Балсамът, от друга страна, трябва да е гъст и много хидратиращ. Важно е да разплита добре дължините и да оставя косата с блясък. За разлика от скалпа, краищата на косата ми са сухи, тъй като е доста дълга и винаги търся богати и дълбоко хидратиращи балсами и маски. Ако не е достатъчно хидратиращ и не разплита косата, тя остава суха и лесно се накъсва.
Хубавият аромат, особено ако се задържа, е плюс и за двата продукта.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
В шампоана най-много би ме разочаровало, ако е прекалено изсушаващ и предизвика пърхот или сърбеж. Дори съм забелязала, че ако много изсуши скалпа, има възможност косата да започне да се наелектризира, защото няма достатъчно влага в нея.
В балсама най-много би ме разочаровало, ако е прекалено лек и не успее да разплете и хидратира косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Абсолютно не. Предвид споменатото дотук, бих казала, че дори е трудно да са от една и съща серия, тъй като скалпът ми има нужда от добро почистване, а краищата от дълбока хидратация.

# 519
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - косата да е мека, с обем , да възстановява фоликулите, по-гъста, с блясък, намаляват белите коси
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - да не я изсушава
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да. важното е да има видими резултати,

# 520
Шампоанът трябва да измива добре скалпа без да го изсушава или раздразни. Балсамът да хидратира скалпа, да подхранва дължините и да спомага да не се заплитат.

На първо място ароматът, след това консистенцията и когато ефектът от него не е търсения от мен. Третото за жалост често ми се случва и се усеща едва след като вече съм купила даден продукт. Иска ми се повече марки да предлагат мостри или по-малки разфасовки, за да не се затрупвам с излишна и неподходяща за мен козметика.

Не, ползвала съм и ползвам продукти за коса на различни марки. Това, което е с добър ефект за косата ми го купувам отново и отново, без да събирам цяла серия. Понякога само шампоанът е ОК, друг път само балсамът става за ниждите на моята коса.

# 521
1. Да е подходящ за моята тънка коса без да утежнява.
2. Не отговаря на очакванията при ползването му.
3. Би било по добре да са от една серия, тъй като би трябвало да се допълват в грижата.

# 522
  • София
Шампоанът - да измива добре , но без да изсушава скалпа, да придава обем в корените и да косата да не се омазнямва прекалено бързо. Балсамът - да придава блясък по дължината на косата, да спомага за лесното разресване, да придава здрав вид на косата. Да ухаят добре и за дълго!

Когато косата е сплескана, прекалено суха или мазна след баня, когато се появи пърхут или раздразнение на скалпа и когато продуктите не отговарят на очакванията (обикновено рекламата и е в повече)

Да, но не на всяка цена. Важното е косата ми да е здрава и жизнена и да се чувства добре. Ако някой от продуктите няма добър ефект върху косата го сменям.

# 523
1.Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
- Да измиват добре скалпа, да не изсушават или омазняват косата.
-Косата да я чувствам мека и чиста.
Да задържат аромата си.
- След употребата им да се появи пърхот или сърбеж.
-  Трудност при разресване и съответно скубане..
-  Косопад
- Не винаги, но съчетавайки ги резултата е по-желан и видим.

# 524
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа и с негокосатада издръжа чиста около три дни.  За балсама да не утежнява много косата и да не омазнява.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на пърхот след употреба най-вече или бързо изцапване.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, не е важно. Важно е да върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт