GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 752
  • 606
  •   1
Отговори
# 495
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да има в съдържанието естествени съставки, да не изсушава косата. 2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Би ме разочаровала ако не разплита косата и не се разресва лесно. 3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Да разбира се винаги ги купувам на една марка, COCOSOLIS продукти съм ползвала много съм доволна, но от тази серия шампоан и балсам не съм бих се радвала да мога да ги пробвам.

# 496
1. Всичките им полезни качества са ми важни - да измива добре, балсамът за подхранва, хидратира и да прави косата по-блестяща и здрава.
2. В шампоан би ме разочаровало, ако не измива добре, ако остава чувство за неизмита коса или ако изсушава много. В балсам, ако оставя чувство за утежнена и мазна коса.
3. Много е важно, за да получим пълният ефект, който искаме  от продукти, да използваме една марка от различните продукти.

# 497
За мен е важно шампоанът да измива добре косата, да я хидратира и подхранва. Предпочитам да използвам балсам на същата марка, който да допълни грижата като я омекоти и направи лесна за разрешаване.

# 498
Най- важните качества на шампоана,  за мен, са да е ефективен в измиване и грижа и да не е агресивен към скалпа и косата!
Лично аз много обожавам козметиката, която използвам да ухае приятно.
Би ме разочаровало ако шампоана не измива добре, косата изглежда омазнена, на клечки или пък прекалено суха.
Не винаги ползвам козметични серии, но когато съм го правила съм се убеждавала,  че има полза.
Продуктите се комбинират и допълват за видимо по- добър ефект.

# 499
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
- Да почиства в дълбочина без да уврежда скалпа, да придава блясък и обем на косата, да подхранва
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
- Ако след измиване косата изглежда сякаш не е измита, сплескана, без блясък, без обем или се появи пърхот, омазнява се бързо
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
- Да, за да допълват действието си

# 500
1. Да измива добре косата, да я прави по-блестяща и здрава.
2. Косата да няма блясък, да е сплескана и суха.
3. Да, предпочитам да са от една серия/марка.

# 501
1.Шампоана да измива добре с малко количество.Косата да става гладка и лъскава.
2.Би ме разочаровал ,ако нямам обем и блясък.
3.Предпочитам са са от една марка,така се допълват и има по добър ефект.
Естествено ако единия е свършил,го съчетават с друга марка.

# 502
По принцип с години имам поява на пърхут. Избирам Шампоана да е предназначен да се справя с премахването на появата или поне максимално да намали количество пърхът на главата. Балсам не ползван в момента,шампоана ми е достатъчен.
Предимно при избор на продукт разглеждам описание,за какви нужди е предназначен,за какъв вид коса(нормална,суха,мазна,чуплива,гъстота на косъ, и.т.н.). В случай,че ми хареса продукт на пръв поглед желая да го опитам и очаквам описан ефект. Ако не получа очакван или приблизителна позла от продукта,предпочитам да заменя с друг.
Важно не мисля,все пак може да се опитват комбинации между марките. Достатъчно е състава на продуктите да не са проблем един на друг и да нямат нежелани реакции.

# 503
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да не утежнява косата и да мирише добре.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - омазняване на следващия ден.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, но е важно да миришат добре.

# 504
Шампоанът да се разпенва хубаво, защото моята коса се омазнява бързо и ако шампоанът не се пени добре, някак попива в нея и хубавото измиване е невъзможно. Също така обичам шампоанът да прави косата ми мека, ефирна и в същото време да й предава обем. Балсамът да прави косата ми гладка и лъскава и да не я утежнява. Не на последно място и двата продукта да ухаят приятно.
Би ме разочаровало ако утежняват косата ми и я правят тежка, мазна и на клечки.
Предпочитам да са от една марка и серия, за да имат допълващо се действие, съобразено с моя тип коса.

# 505
Най-важното за мен е да стимулират растежа на косата. Предпочитам да са от една серия. Би ме разочаровало, ако утежняват косъма.

# 506
  • Стара Загора
Най-важното е да почиства добре и да не изсушават косата. Бих се отказала от продукт ако омазнява косата. За оптимален ефект почти винаги използвам продукти от една серия.

# 507
- Да не омазняват косата ми! Случвало ми се е от балсами.

- Да не е с това действие, което рекламира.

- Да, важно е! Никога не смесвам серии, или марки.

# 508
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива хубаво, без да изсушава косата, особено в краищата.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Шампоанът да не измива добре, а балсамът да не прави лесно разрешаването и да оставя косата гладка.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не, често променям грижата за косата. Понякога използвам различни марки шампоан и балсам, но често и еднакви.

# 509
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да отговаря на типа моята коса, да виждам ефекта след измиване, да е мек, с приятен аромат, да не утежнява косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - след ползване и изсушаване все още да ми е мазна косата (случвало се е).
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - по важност не е от голямо значение, но с опита виждам, че резултата е в пъти по-добър, ако са от една и съща марка.

Общи условия

Активация на акаунт