GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 783
  • 606
  •   1
Отговори
# 480
Да са със съставки нежни за скалпа и да принават мекота на косата. Не харесвам продукти запкоса което я оставят тежка, не миришат хубаво и приминяват раздразнение. За мен е важно да са от една серия защото се допълват

# 481
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да може косата ми да се разресва лесно след употребата им.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Ако шампоанът не премахва замърсяванията.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Достатъчно е да се качествени, дори и да са на различни марки.

# 482
  • Пловдив
1. Да измива добре косата и да й подхранва.
2. Ако косата остава мръсна или без обем след употреба.
3. Не, не държа да са от една серия.

# 483
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да е ефективен, да не утежнява и да е щадящ скалпа.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако косата ми не изглежда чиста след къпане и се усеща мръсна.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не държа, но може би за по-добри резултати е добре да са от една серия.

# 484
Боря се със суха и тънка коса, нямам косопад, но липсва ми всякакъв обем. Ще бъда повече от щастлива да тествам новия продукт👍

# 485
Имам чувствителен скалп и внимавам при избора на шампоан и балсам/маска. Важно за мен е не само да измива добре, но и да не ми дразни скалпа.
Обикновено ползвам еднакви (от една серия) продукти, но се случва да правя и изключения. Все пак човек трябва да изпробва нови неща.

# 486

Моята коса е доста капризна на шампоани, тъй като лесно се омазнява. За мен е важно шампоана да измива добре и косата ми да се задържа неомазнена поне 1 ден.
 Обикновено рядко използвам продукти от една серия, защото рядко намирам подходящи за моя тип коса

# 487
1. Да измива добре и косата след това да не се омазнява бързо, да не дразни скалпа и да подхранва.
2. Косата да е сплескана и без блясък след къпане.
3. Не е задължително,  но предпочитам, да. Така ще подсилват взаимно качествата си.

# 488
  • Бургас
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да не съдържат парабени, SLES, SLS, парафин, силикони, съставки с животински произход,да почиства нежно и в дълбочина и да създава оптимални условия за растеж на косата
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?- да имам пърхот, да не измива добре косата ми , да стои на клечки
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да , така се допълват, за по - добър ефект

# 489
    Да измива добре и да не дразни скалпа са като основни изисквания, независимо за какво е шампоана.
     Би ме разочаровеало, ако предизвиква сърбежм не действа въобще спрямо това, за което е описан.
    Не държа даса от една серия, но е предимство, защото ще си подхождат.

# 490
    Да измива добре и да не дразни скалпа,да има хидратиращ и подхранващ ефект.
     Ако предизвиква сърбеж и не чувствам косата ми бляскава и чиста .
    Не държа да са от една серия, но ще е с предимство, ако се допълват със съставките.

# 491
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да омекотява, подхранва и възстановява косата
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - пърхот и сърбеж
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да. Задължително.

# 492
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
    Да измива добре, да не дразни скалпа и да не утежнява косата.
     Ако получа пърхут от него или ми изсуши косата и я остави без блясък.
   Предпочитам да са от една серия. Смятам, че по този начин се допълват и ефекта ще е по -добър.

# 493
  • София
1. Най-важно ми е да измива добре, да не ми изсушава косата и да не я заплита.
2. Имам разочарования, особено от балсами, които правят косата безжизнена и сплескана. И които не помагат за разресването.
3. Хубаво е да са от една серия шампоанът и балсамът, но понякога използвам и различни.

# 494
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?- За шампоана да измива добре, а за балсама да помага за по-лесно разресване на косата.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?- Ако утежняват косата.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- Да, предпочитам да са от една серия.

Общи условия

Активация на акаунт