GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 924
  • 606
  •   1
Отговори
# 465
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа. За балсама да не утежнява много косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на пърхот след употреба
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, не е важно, но е добре да са от една  серия за по-добри резултати.

# 466
1.Приятен аромат, щадящ към скалпа и косата.
2.Лош състав, изсушаване или омазняване на косата, неефективност, прекалено разпенване
3.Предпочитам да са от една серия, но не е задължително, ако работят добре поотделно

# 467
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана - да се разпенва и измива добре, да не изсушава скалпа. За балсама да ми разплита и прави мека косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на сърбеж и пърхот след употреба.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не е важно

# 468
Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги премива и без да ги изсушава.
Би ме разочаровало ако шампоанът не измива добре, както и ако изсушава косата или води до поява на пърхут.
Не е толкова важно шампоанът и балсамът да бъдат от една серия, важно е да действат добре на косата.

# 469
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да правят косата мека и блестяща .
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да омазняват косата и да правят скалпа сух. Не трябва косата да става на клечки. Също така шампоанът не трябва да прави пърхот.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да за по- добър резултат.

# 470
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
- Да измива добре косата и скалпа, да придава обем.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
- Не достатъчно добро измиване, пресушаване на косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
- Да, за да има максимален резултат.

# 471
  • някъде
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измива добре косата/ да хидратира без да омазнява
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре косата и се усеща омазнена още на следващия ден
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не е важно, стига да вършат работа

# 472
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?  -  да измива добре с малко количество, да е с натурални съставки и да не дразни скалпа ми.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако  след няколко часа косата ми изглежда така, сякаш отново трябва да се измие.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не е особено важно, но ако експериментирам винаги взимам и двата продукта от една марка.

# 473
Важно за мен е след измиване косата ми да е чиста в корените, мека и бляскава. Не ми допада да се омазнява бързо след измиване. Предпочитам да ползвам продукти от една серия, подходящи за моя тип коса.

# 474
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре и да не съдържа агресивни съставки. Да подхранва косата, да придава обем и блясък. Косата да е жива.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Ако прекалено изсушава косата ми или получа пърхут.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Важно е защота вярвам в постигането на по добри резултати, от използването на едни и същи съставки

# 475
  • Г. О.
Важно е да се от една серия. След употребата на шампоан искам косата ми да е чиста, мека, да не е много суха и да няма сърбеж.

# 476
1. Да не е агресивен към косата и да е ефикасен.
2. Би ме разочаровал шампоан, който не оправдава очакванията ми.
3. По-добре е продуктите да са от една и съща марка.

# 477
За добро действие е добре да са от една серия, държа шампоана да не омазнява ,да е гъст и пенлив.

# 478
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Най- важните качества за шампоани са да измива добре, да не дразни скалпа. А за балсама - за омекотява косата, да я прави жива, мека и да не оставя сухи краища.
Би ме разочаровало, ако изсушава косата или употребата води до пърхут.
Според мен е добре продуктите да са от една и съща марка, така тяхното действие е по- ефективно и покрива очакванията ми.

# 479
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?

Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги изсушава, а напротив - да ги подхранва с естествени масла и добавени съставки.
Ако шампоаът изсушава косата е след миене не изглежда с обем и блестяща, би ме разочаровало..
Предпочитам шампоан и балсам да са от една серия, защото се допълват.

Общи условия

Активация на акаунт