GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 19 010
  • 606
  •   1
Отговори
# 450
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да придава лъскавина и обем.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Поява на пърхот, сърбящ скалп, хвърчаща коса,.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Би било добре да са от една серия, но понякога редувам два или три различни балсама.

# 451
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?

Да подхранва косата и да й придава блясък.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?

Ако ми се появи пърхот след употребата му.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?

Невинаги, но е хубаво да са "комплект". 🙂

# 452
  • София
Да измиват хубаво косата и да щадят скалпа
Ако не измива добре косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не, не ми е важно да са една серия или марка.

# 453
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива добре без да изсушава скалпа и без да утежнява косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на сърбеж и пърхот.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да, предпочитам и почти винаги ги купувам в комплект.

# 454
  • Димитровград
Да измива добре скалпа ми и да не ми заплита косата, да не я оставя утежнена и да не е "вяла".
Ако не изпълнява обещанията на опаковката. Например да е за мазна коса, а да я прави още по-мазна.
Не, но е добър бонус.

# 455
Да прави косата ми мека, лъскава и здрава. Да се разресва добре.

Ако след употреба, косата ми стои като сламена и няма живец в нея. Ако не я чувствам чиста.

Предпочитам да са от една марка, особено ако продуктите й ми допадат. Ако шампоанът влияе добре на косата ми, бих се доверила и на балсам от същата марка.

# 456
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа и да не ми причинява сърбеж.
За балсама да не кара косата ми да губи обема си.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на сърбеж и дискомфорт върху скалпа.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Бих предпочела да са от една серия.

# 457
Nature Droplet Най- важните качества за един шампоан за мен са да измива добре косата от корените, през цялата дължина до върховете, но да не я изсушава. Балсамът трябва да хидратира добре, но да не омазнява или утежнява косъма.
 Nature Droplet В шампоан, балсам или какъвто и да е друг продукт за коса, би ме разочаровало това той да не отговаря на заложените на него специфики. Като човек с много дълга и суха коса е важно за мен, когато избера серия за хидратация, продуктите в нея да имат осезаем хидратиращ ефект, който да не е за сметка на допълнително усещане за тежест.
 Nature Droplet Не бих определила като задължително условие шампоанът и балсамът да бъдат от една серия, но с годините съм се убедила, че най-добре работят продуктите, когато са максимално съвместими, а именно това се постига, когато се избират продукти от конкретна серия. Така че по-скоро е важно, да.

# 458
1.Да измива добре косата,да я прави гладка и мека
2.Сърбеж в скалпа
3.Не

# 459
1. Най-важните качества за мен са: да измива добре,  да е с максимално изчистен състав и да не изсушава/дразни скалпа
2. Би ме разочаровало ако се получи нежелана реакция или сърбеж, тогава със със сигурност ще спра използването
3. Да за мен е важно шампоанът и балсамът / маската да са от една серия, защото тогава има максимален ефект, който се забелязва (вече съм се убедила в това)

# 460
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Най-важниге качества на един шампоан според мен са да има добро измивно действие и в същото време да не заплита прекалено много краищата при ресане после.
В един шампоан би ме разочароващо да е прекалено измивен,да заплита косата още при миенето,а при балсама ако не изпълнява това,което пише на етикета.
Категорично не,правила съм перфектни комбинации и с различни марки.

# 461
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да почиства нежно  и да е без съдържание на силикони и агресивни съставки.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Разочароващо за мен е продуктите да предизвикват: раздразнение по скалпа; да утежнява касата; просто да я измиват, без грижа за здравето на косъма и скалпа; вместо да носят полза за косата да и вредят със съставките си.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Старая се да използвам продукти от една серия или поне от една марка. Забелязала съм, че когато продуктите са от една серия се отразяват оптимално на косата ми.

# 462
  • Ямбол
1. Да измива добре, но в същото време да щади косата.
2. Да изсушават косата; да дразнят скалпа.
3. Не, не важно. Обикновено комбинирам продукти на различни марки.

# 463
1. За мен най-важно е след измиване да чувствам косата си освежена и чиста.
2. Да има вредно действие върху косата ми.
3. Старая се да са винаги от една серия. Мисля,че така ефекта е най-добър.

# 464
Най-важно в един шампоан ми е да измива добре без да си чувствам косата изсушена. Много харесвам опцията да не ми люти на очите - като в бебешките шампоани.

Разочароващо ми е след изсушаване на косата тя да стои отпусната и безжизнена. А като се омазни още на следващата сутрин вече съм направо бясна.

Много рядко се случва да ползвам едновременно шампоан и балсам от една серия. Дори да ги купя заедно, шампоанът се изразходва много по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт