GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 19 080
  • 606
  •   1
Отговори
# 360
  • in Wonderland
Шампоана за мен трябва да почиства добре скалпа и косата ,а балсама да я подхранва и прави гладка.
Би ме разочаровало ако дразни скалпа и се образува пърхот.
Важно е, но не е задължително да са от една серия.

# 361
  • София - Бургас
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Шампоана да почиства в дълбочина, а балсама да не утежнява косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да утежнява косата, да не измива добре (шампоана), а балсама да не укротява къдриците ми.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не, не е важен критерии.

# 362
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?

1. шампоан - измива добре, не прекалено, заглажда косъма, балсам - заглажда, позволява лесно стилизиране
2. непостоянно качество
3. не съвсем, предпочитам да са, но съм склонна на компромис, ако харесвам само 1 продукт от серия

# 363
За мен най-важното е да са натурални продукти. Винаги ползвам балсам и шампоан от една серия и марка.  Била съм разочарована от доста известни и скъпи марки - нямаше желан резултат, даже имаше и странични проблеми.

# 364
1.За мен е важно шампоана да почиства и освежава добре косата, а балсама да я прави гладка, с блясък и лесна за разресване.
2. Лошо качество с висока цена.
3. Предпочитам да са от една марка, но не е задължително.

# 365
Ето и моите отговори:1.За мен е важно да измива добре косата 2.Ако след измиване косата ми е много суха и заплетена 3.Да, важно е да са от една марка

# 366
1.За мен продуктите за коса трябва да подхранват добре и да са с дълготраен ефект (да не се налага да си мия косата всеки ден).
2. Разочароващо е именно горното- след един ден косата ми е да е омазнена и без обем.
3. Няма нужда да са на една и съща марка или серия.

# 367
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измиват косата добре и да й придават "жив" вид - лъскава и приятна на допир.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре косата, ако я изсушават или да й придават вид на мазна
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да, за да се допълват

# 368
1. Да не изсушава скалпа,  да измива добре, да образува хубава пяна без да я утежнява.
2. Би ме разочаровало,  ако след измиване с шампоана ме засърби скалпа и започне да се лющи, а балсама да прави косата на клечки и да изглежда мазна и утежнена.
3.  Да, важно е защото ефекта от двата продукта има действие.

# 369
Да, държа шампоанът и балсамът да са от една и съща марка. Трябва да измиват в дълбочина, да предпазват от пърхот, щадящи скалпа.

# 370
1.Най-важните качества на един шампоан/балсам за мен са да измиват добре омазнен скалп, но да не изсушават тънката ми коса и да я правят "жива".
2. Би ме разочаровало несъответсвие в описанието на шампоан/балсама и реалните им качества.
3. За мен е важно шампоанът и балсамът да са от една серия и марка.

# 371
За моята коса, за да върши добра работа, шампоанът трябва да се пени много и да измива добре омазнения ми скалп, без да изсушава допълнително крашщата на косата. Също така след като е измита, косата да остане мека, гладка и лъскава и да се разресва лесно, а не да изглежда като разплетена клошница.

# 372
Много харесвам продуктите!

1. Имам дълга коса и държа на качествената козметика, ползвам много балсам и често маска за коса, важното е да разплитат добре косата ми и да я подхранват, защото е суха.

2. Разочарова ме когато платя висока цена, а шампоанът ме разочарова като консистенция, като опаковка и практичност. Понякога избирам по-бюджетен вариант заради добрите и качествени съставки, дори и на непознати марки.

3. Не държа двата продукта да са на една марка, но ако съм доволна от тях - защо не?

# 373
  • София
1. Да измива косата и да не я изсушава.
2. Ако косата ми остане недоизмита и мазна.
3. Основно да, но не е задължително.

# 374
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да е икономичен, да измива добре, да не дразни скалпа ми, да не пресушава прекалено косата, с приятен аромат, нормална цена, добър състав (без залитане в химия или прекалено био). При балсамите е да хидратира без утежняване, омазняване, да действа и то с видим резултат още от първия път, да не смъква боята за сметка на другите ефекти.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Ако съм дала безумно количество пари за него, защото разчитам да ми реши определен проблем, а накрая той не само нищо не прави, но и ми създава нови проблеми и дискомфорти. В това отношение напоследък за жалост ударих доста греди и то с марки, които са с добра репутация и съм ползвала преди, но явно нещо са изменили във формулите и те просто не работят и не са ОК.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? 
НЕ. Важно ми е крайният ефект, който търся да е постигнат, а дали само с една марка или няколко е без значение.
Хубаво би било да става само с една марка продукти, но много рядко се случва. Ясно е, че марката, която създава продуктите би следвало да се справи най-добре със създаването на серия от продукти за определен проблем, но факта, че рядко ползвам цяла серия говори друго. Ще съм приятно изненадана, ако открия такова изключение.

Общи условия

Активация на акаунт