GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 19 103
  • 606
  •   2
Отговори
# 375
Най-важните качества на шампоана са да е противопърхутен и да измива добре. За балсама - да поддържа косата здрава, да бе се накъсва.

# 376
  • София
1. Да са на доказана марка и да имат изчистен състав.
2. Да не изпълнява основната си функция , да измива добре косата.
3. Не, обикновено използвам шампоан и балсам на различни марки.

# 377
  • София
Здравейте!
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За мен продуктите за коса трябва да подхранват добре и да са с дълготраен ефект.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Разочароващо за мен е след един, два дни косата ми е да е омазнена и без обем.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Няма значение дали са на една и съща марка или серия.

# 378
Много хубава игра и се включвам с удоволствие!

1. Искам шампонът да е икономичен и да прави хубава пяна, за да мога да измия хубаво дългата си коса. Също така да мирише хубаво!
2. Да дам много пари за препоръчван шампоан, а да не ми действа добре и да ми омазнява много корена.
3. Не, важен е крайният резултат и да ми хидратират косата

# 379
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да дава обем и да изчиства.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Консистенция и миризма.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? не, но е препоръчително.

# 380
  • София
1.Най-важно ми е да се разпенва лесно и да измива добре скалпа като не пресушава дължината.
2.Ако ме сърби главата след изсушаването,сменям веднага шампоана.
3.Рядко успявам да ползвам от една а серия,все комбинирам марки.

# 381
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Шампоанът да не изсушава скалпа, да измива добре косата и да не е пълен с химии.
Балсамът да прави косата мека , лъскава и лесна за ресане, също да не е пълен с химии.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Би ме разочаровала висока цена за продукт, който не носи желания ефект и пълен с химии.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не, не е важно.

# 382
Да измива добре. Да оридава обем и блясък. Би ме разочаривало ако уврежда скалпа. Предпочитам да са от една серия шампоана и балсама за по-добри резултати.

# 383
Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги премива и без да ги изсушава.
Ако шампоана не върши основната си задача да измива добре косата, би ме разочаровало, както и ако изсушава косата.
Не ми е толкова важно шампоана и балсама да са от една серия, стига да си вършат добра работата.

# 384
Привет!
1.  За мен продуктите за коса трябва да са с изчистен състав, шампоанът да измива добре косата, да не дразни скалпа и да я оставя с усещане за свежест.
Балсамът да подхранва косата, да я разплита, да не утежнява косата, да има приятен аромат.
2. Би ме разочаровало недоброто измиване на косата, реакция със скапла, след шампоан косата да е като слама и балсамът да не успее да оправи положението.
3. Няма значение дали са от една серия или марка, но в последно време така се случва, че избирам да са от една серия.

# 385
Шампоанът да измива добре. Балсамът да помага за лесно разресване. Хубавият аромат. Би ме разочаровал шампоан, ако бързо ми се омазни косата. Не е задължително за мен шампоана и балсама да са от една и съща марка.

# 386
  • Sofia
Винаги ползвам шампоан и балсам на една и съща марка и според мин по този начин само сериите показват ефекта си. За мен е важно запазването на цвета на боядисаната коса, както и добро измиване и подхранване на косата с ценни съставки. Би ме разочаровало ако шампоана предизвиква дразнене на скалпа.

# 387
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Обем,да измива отлично и подхранва косъма в дълбочина и да придава блясък.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Ако не измива добре и няма блясък на косата след това.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Да,винаги така ги комбиниран за да постигна максимален ефект.

# 388
Най-важното за мен е шампоана да си върши работата, за която е създаден. Според вида. В моя слушай, да не изсушава допълнително косата ми и да я измива добре.
Ако не се случва, това е най-голямото разочарование от измивното средство.
Не държа шампоана и балсама да ми бъдат от една марка, макар да знам, че е по-добре.

# 389
За мен е важно шампоана да почиства добре косата и да усещам свежест.
Би ме разочаровало да не измива добре, косата да ми се омазнява още на следващият ден.
Много е важно да са от една и съща марка за по- добър ефект!

Общи условия

Активация на акаунт