GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 109
  • 606
  •   1
Отговори
# 390
1. Очаквам от един шампоан да прави косата чиста, да е с приятна консистенция и да мирише хубаво. 🌺
2. Би ме разочароващо, ако шампоан не измива добре,  ако утежнява и омазнява косата.
3. Предпочитам шампоана и балсама да са от една серия💎

# 391
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измиват хубаво косата и да щадят скалпа
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре косата и поява на пърхут.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да, за да се допълват взаимно

# 392
1. Да не е прекалено силен, да измива добре косата без да я изсушава прекалено. Да щади скалпа. Балсама да спомага за разрешаването и мекота на косата.
2. Ако падне качеството.
3. Предпочитам да са от една марка, но мога да направя компромис.

# 393
1. Най-важните качества за мен са да не причиняват неприятно усещане на скалпа.
2. Това, което би ме разочаровало е ако шампоана е прекалено агресивен към косата и да я изсуши прекалено, а балсама да не е достатъчно подхранващ.
3. За мен не е важно да са от една марка/серия, важното е да работят добре за моята коса.

# 394
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Шампоан - да няма съставки, които увреждат косата, да е подходящ за чувствителен скалп и да измива добре. Балсам - да придава блясък и мекота.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Шампоан - да не измива добре, да е с агресивни съставки, които дразнят скалпа. Балсам - да оставя косата сплъстена и на Клечки след изсушаване.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не.

# 395
Козметиката за коса държа да е максимално щадяща за скалпа и косъма, да няма вредни съставки, да е екологична за природата също.Рециклирам и опаковките.

Какво не искам - да премиват скалпа и косата, защото това вреди, да не са отровни и за околната среда.

# 396
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Шампоанът да измива добре и да прави косата мека без да я утежнява.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да ми омазняват косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Предпочитам, но не е задължително. Важно е да си взаимодействат добре.

# 397
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да измива добре, да щади скалпа и да не пресуши косъма ... да ухае приятно
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Да пресуши косата ми до степен да се наелектризира или да причини прекомерно омазняване на скалпа
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Да, винаги ползвам продукти от една и съща серия

# 398
Да подхранва косата, да спомага за запазване структурата на косъма, грижа за скалпа.

Ако утежнява косата и тя изглежда не добре измита.

Да.

# 399
За мен е важно шампоана да измива добре косата без да я изсушава и да нанася вреди върху кожата на главата.
Предпочитам балсама и шампоана да са от една серия.
След тежкия Ковид, който преболедувах и последвалия обилен косопад, косъма на косата ми промени структурата си. Косата беше гъста и с блясък, косъма - дебел и плътен. Овладях косопада, но сега е изтъняла и не толкова "жилава".
Много внимавам какви средства ползвам.

# 400
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -  Шампоанът трябва да измива добре косата без да изсушава или дразни скалпа ми, хубавият аромат е бонус. Балсамът не трябва да слепва и утежнява косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако след измиване скалпът започне да ме засърби, появи се пърхут или косата се пресуши, изглежда мазна и на клечки, или наелектризирана.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не е задължително, но е добре, тъй като си допълват действието.

# 401
Да подхранва косата, да спомага за запазване структурата на косъма, грижа за скалпа.

Ако утежнява косата и тя изглежда не добре измита.

Да.

# 402
  • София

Най- важното качество за един шампоан е да измива добре скалпа, без да пресушава. Относно балсама, за мен най- важното му качество е да омекоти и приглади краищата на косата.

Би ме разочаровало, ако се появи сърбеж или пърхут след употребата му.

Предпочитам да са от една марка, тъй като се очаква да са допълващи се и да работят по- добре.

# 403
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?  Да имива добре косата,  да я подхранва и придава блясък, лесно разресване (за балсама).
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да съдържа вредни съставки, да раздразва скалпа, да изсушава или омазнява косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Да,  винаги съчетавам шампоан и балсам от една и съща марка и серия.

# 404
1.Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Държа шампоана и балсама да са хидратиращи.
Ако след измиване косата ми стои твърда или направи пърхот.
Да винаги си купувам от една серия. Смятам, е се допълват взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт