GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 636
  • 606
  •   1
Отговори
# 330
Най-важните качества на един шампоан според мен са да измива добре косата и да щади скалпа. Смятам, че балсамът трябва да оставя косата подхранена и жизнена.
В един шампоан би ме разочаровало да не измива добре косата, да прави пърхот или
 скалпа да сърби след употребата му. Ако
балсамът утежнява косата вместо да я прави
лъскава и жива, това би ме разочаровало.
Според мен шампоанът и балсамът не е задължително да са от една марка, но е желателно. Така те се допълват.

# 331
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива добре и да е щадящ за косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако не мие добре и/или увежда косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не е задължително, но е за предпочитане.

# 332
1. Да правят това, за което са предназначени - т.е., ако са за обем, да придават обем,ако са за прихлаждане на непокорна коса, да я правят гладка и подредена, ако са против жълти нюанси на руси коси, да ги премахват и изсветляват.
2. Да заплитат косата, да предизвикват сърбеж, да не правят това, за което са предназначени.
3. За мен въобще не е важно шампоанът и балсамът да са от една серия или марка к при мен почти винаги не са от една марка.

# 333
1. Да измива добре , да прави добра пияна и да оставя онова чувство на сърцата от чистота коса.
2. Да не се отмива добре препарата от косата и да придава " мазно" усещане
3. За мен това е една мечта и шампоана и балсама да са от една серия,но никога не съм успявали да намеря "моята " продуктова линия .

# 334
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измива и подхранва косъма без да дразни скалпа и да омазнява косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не се отмиват добре и ако косата остава след тях суха или омазнена.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - по-скоро не.

# 335
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измива косата добре,да ухае приятно,да я заздравява и да подпомага растежа.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? -да омазнява много бързо косата ми
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? -за предпочитане е . Така ефекта е много по добър

# 336
За мен най-важните качества в един шампоан са да измива хубаво косата, да подхранва косата и да защитава косата.
В един шампоан би ме разочаровало това косата да не е добре почистена и бързо да се омазнява, и да предизвиква раздразнение на скалпа.
За мен е важно шампоанът и балсамът да са от една и съща серия, защото взаимно се допълват в грижата за косата.

# 337
  • Варна
1. Трябва да подхранват косата и да й придават по-здрав вид
2. Ще се разочаровам, ако след употребата косата не може да се разресва
3. Да, важно е балсам и шампоан да са от една марка/серия 🌸

# 338
1 Подхранване и улесняване на разресването.
2 Ако не се разресва косата или не мога да го отмия хубаво, ако стане твърда или пък има не особени приятен аромат.
3.По принцип ползвам от една серия, но не винаги.

# 339
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да измива добре и да подхранва косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Да омазнява косата и да я прави тежка.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не е задължително.

# 340
Най-важните качества за шампоан/балсам за мен са: На първо място зависи от скалпа,типът,дължината,цветът и текстурата  на косата,съставките също са от значение!Шампоанът трябва да се усеща мек и нежен при разпенването,балсамът  да не утежняват и косата е лесна при  разресването.Би ме разочаровало ако шампоанът е  с повече от нормалното  обилната пяна,трудното изплакване,не достатъчната хидратация,трудното разресвана и заплитане на краищата.Харесва ми шампоана и балсама да са от една и съща серия,стига съставките да са подходящи.Понякога ползвам балсам и по-отделно от шампоана.

# 341
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да правят косата ми обемна; да почистват без омазняване; да са икономични.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако съставките му не са качествени и ако не прави това, което е показано на рекламата му.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - За предпочитане.

# 342
Да са от една марка.Да са качествени ,да са предназначени за моята коса и без вредни съставки .
Ако не измива добре ,ако изсушава или омазнява косата
Да,разбира се !

# 343
-да измива добре, да не отежнява косата и да дава обем
-ако причинява някакви кожни раздразнения
-за мен е важно да са от една серия, защото вярвам, че така ефективността на продуктите е максимално добра

# 344
1 Да прави това,за което е предназначен
2 Ако причинява раздразнение на скалпа,утежнява косата,прави я да изглежда като не измита
3 Не е вжно да са от една серия,но е за предпочитане

Общи условия

Активация на акаунт