GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 645
  • 606
  •   1
Отговори
# 315
1. Важно ми е доброто, но неагресивно измиване и да усещам плътност и гладкост още под душа.
2. Разочарована съм, ако косата остане без обем и с фриз и започне по-бързо да се омазнява.
3. Винаги се старая да ползвам пълната серия - шампоан, маска, серум, за да видя максималната сила на продуктите в синергия. След това експериментирам много и пробвам различни комбинации с наличните продукти.

# 316
За мен не е важно да са от една серия. Важно е да прави косата мека и да няма вредни съставки. Разочавоват ме шампоаните с парабени, силикони, защото скалпа ми се разранява от тях.

# 317
1. Да измива добре и да бъде щадящ към клапа.
2. Разочарована съм когато косата ми започне бързо да се омазнява
3. Старая се да използвам продукти от една серия /но не всеки път ми се получава /

# 318
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За мен е важно да не изсушава скалпа и косата,както и ароматът да е деликатен.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Би ме разочаровало , ако косата след баня няма обем и се омазни бързо.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- Не е задължително, но е желателно, предвид по-добрият очакван резултат ако са от една серия.

# 319
1.Да измива добре и да щади скалпа
2.Сърбеж в скалпа или недостатъчно добро почистване
3.Не

# 320
  • Варна
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Съчетание на добро измиване и подхранване

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Омазняване на косата или прекалено изсушаване

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Да

# 321
1. За шампоана - да е нежен към косата , но в същото време добре измиващ , да придава обем и чувство на здравина и блясък на косата; за балсама - да подхранва , без да омазнява и утежнява.
2. Би ме разочаровало прекалено бързото омазняване, появата на пърхот или прекалено изсушаване на косъма.
3. Не държа, но предпочитам да са от една серия за по-добър ефект.

# 322
1.Да измива добре косата, да я прави и мека и блестяща.
2.Сърбеж в скалпа, бързо омазняване.
3.Не е важно.

# 323
Първо да е с натурални съставки, доколкото е възможно, да прави косата ми обемна и да я хидратира.
Второ, би ме разочаровало известна марка да предложи калпав шампоан/ балсам, който да прави косата като слама.
Трето, нямам предпочитания да са от една мярка, но би било добре, защото имат еднакви съставки и взаимно се допълват.

# 324
Да съдържа натурални съставки, да измива добре косата и най - важното за мен е да не я омазнява.
От години съм с бързо омазняваща се коса и я мия през ден. Бих била разочарована ако намеря продукт, който ми гарантира поне два дни чиста коса, а в действителност е просто подвеждаща реклама.
Не е задължително стига ми само да имам чиста и здрава коса.

# 325
Шампоанът да не дразни скалпа, да не го пресушава, да измива добре, за балсама да успее да разплете къдравата ми коса.
Да ми плесуши скалпа и дължината на косата.
Не, не е от значение.

# 326
  • Сф
1. Най- важните качества: Шампионът да измива добре косата ,но едновременно  да е щадящ към скалпа. Да подхранва и растежа на косъма. Приятен натурален мирис и аромат, достатъчно пенлив.
2. Би ме разочаровал, ако шампоана изсушава косъма, дразни скалпа,  предизвиква лющене, пърхут, мирише не достатъчно добре и приятно, агресивен към скалпа
3. Да, за мен е важно и шампоана и балсама да са на една марка. Така грижата за косата ще е оптимална.

# 327
1. Да измива добре косата, да я прави бляскава и жива;
2. Да причинява сърбеж в скалпа, косата да е утежнена и сплескана;
3. Не е важно, ако продуктите работят добре заедно.

# 328
1.Да е подходящ за типа коса
2.Лош вид на косата след измиване
3.Добре е да са от една марка

# 329
Най-важните качества за шампоан/балсам според мен са: да ухае добре, да измива добре, да не дразни скалпа, да подхранва косъма, да е от натурални съставки.
Би ме разочаровало ако след измиване косата ми стои сплескана, мазна (все едно не е измита) или получа дерматит.
Важно е шампоана и балсама да са от една марка, защото се допълват действията им и са по-ефективни.

Общи условия

Активация на акаунт