GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 014
  • 606
  •   1
Отговори
# 300
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да правят косата мека и блестяща.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да правят косата мазна.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не.

# 301
1.Да е с натурален състав, да приглажда косъма, да не дразни скалпа.
2.Да омазнява косата ми, да получа сърбеж, да направи косата ми "непокорна".
3.Да, много важно е.

# 302
1. Да измива добре косата
2. Да мазни косата
3. Не

# 303
1. Най-важните качества на шампоан и балсам са: да оставят косата чиста, свежа и уханна за по-дълго време и да не дразнят скалпа.
2. Разочаровам се често от шампоани, тъй като косата се омазнявава в корените, а краищата остават сухи...появява се и пърхут. Липсва обем и хидратация.
3. Да. Бих се радвала, ако намеря подходящия за мен шампоан и балсам на една марка.

# 304
  • София
За шампоана -да измива добре и  да не изсушава косата.
   Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на пърхот и суха и сплетена коса..
   За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не е важно...

# 305
Най-важно за шампоана е да е щадящ и подходящ за съответния човек и тип коса.
Разочароващо би било да изсушава или омазнява, както и да води до алергии
Предпочитам да са от една серия, ефектът мисля е по-добър.

# 306
  • Банско
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Блясък и гладкост, намалява цъфтежа, укротява хвърчащата коса.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако косата е твърда и няма блясък.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия
или марка? - Да винаги си взимам комплект. Така се допълват като действие.

# 307
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на пърхот след употреба.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, не ми е важно.

# 308
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да предпазва от омазняване и образуването на пърхут.
Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да се налага да мия косата на следващия ден, защото изглежда сякаш не е мита седмици.
За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Ако са ефективни и се сработват добре заедно ,може и на различни марки да са.

# 309
  • Samokov
Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги премива и без да ги изсушава.
Ако шампоана не измива добре косата, би ме разочаровало, както и ако изсушава косата.  Важно е шампоана и балсама да са от една серия за по добър ефект и допълване.

# 310
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да са подходящи за нуждите на моята коса и да са безсулфатни

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - да изсушават косата ми, да я омазняват

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - изключително важно е, за да има наистина ефект!

# 311
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?

Да измиват добре и да подхранват косата.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?

Ако правят косата ми на клечки или дразнят скалпа ми.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?

Според мен е важно, тъй като тогава действието е по-силно.

# 312
Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да изсушава. За балсама - да омекотява косата, без да я утежнява.
Ако шампоана не върши основната си задача да измива добре косата, би ме разочаровало, както и ако изсушава косата. За балсама - утежнява косата, прави я на клечки.
Не ми е толкова важно шампоана и балсама да са от една серия, стига да си вършат добра работата.

# 313
  • Варна
 Както всики знаем, шампоанът трябва да измива косата, без да дразни скалпа, да ухае леко и приятно. Балсамът е за подхранване, но не и омазняване и утежняване. Принципно от една марка се допълват, но не е задължително, случва се едното да свърши и да ползваме от друга марка.

# 314
1. Най-важно за мен е шампоана да измива добре косата и да не изсушава скалпа.След миене косата да изглежда лъскава,обемна и чиста.
2.Разочароващо е,ако косата стане слепена,наелектризирана и залепнала за скалпа.
3. Предпочитам продуктите да са от една серия ,но не винаги ми се получава. Тогава полвам продукти,които изпитано влияят добре на косата ми.

Общи условия

Активация на акаунт