GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 024
  • 606
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Най-важните качества на шампоан за мен са да измива добре, да освежава, да е с естествени съставки, а балсамът да оставя косата мека и ухаеща.
Винаги ме разочарова пресушаването и разлигавя ето, докато се мия - т.е. да не става на пяна, а да се маже.
Предпочитам да ползвам една серия.

# 286
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка

1. Най-важното е продуктите да щадят косата, да бъдат натурални, да бъдат и достъпни. Трябва да освежават, приятен аромат - косата да бъде мека, с блясък.
2. Би ме разочаровала прекалената реклама, когато няма нищо общо с действителността.
3. Когато свикна с един балсам и шампоан, не ги заменям. Предпочитам една серия.

# 287
Най-важните качества на шампоана за мен са да не изсушава косата, за да няма антистатичен ефект, да прави косата мека и лесна за разресване, да няма хвърчащи краища. Не държа да са от една марка шампоана и балсама, но съм забелязала, че когато са, взаимно се допълват и ефекта е по-хубав.

# 288
  • Mediterraneo
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?- да не изсушава косата ми, да оставя хубав блясък и да не ми дразни скалпа
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?- вместо положителни, да има отрицателни свойства върху косата и скалпа ми
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- изобщо не

# 289
Най - важните качества на шампоана или балсама за мен са да имат натурални съставки, шампоана да измива добре и да не изсушава косата, да придават приятен аромат и свежест.
Би ме разочаровало, ако след нанасяне косата ми е суха и трудна за разресване.
Не е важно да са от една серия, но забелязвам, че ефектът им така се засилва.

# 290
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива добре косата и след като изсъхне да я усещам мека и гладка. 
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - След половин ден косата ми да се омазни.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Предпочитам да са от една серия или марка, но не винаги може да се получа така.

# 291
  • у нас
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да мие добре, да подхранва, да хидратира косата и да може да се разресва без проблем.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да прави косата сплескана, много мека и да има лоша миризма.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не е задължително.

# 292
Шампоаните , които купувам и ползвам трябва да са пенливи, ароматни и ефективни.
Не бих желала да придобивам пърхот при ползване на непознат за мен шампоан, а балсамите-държа да са анти статик.
Не е задължително да са от една марка, но е задължително да са качествени.

# 293
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да мие добре, да не изсушава, подхранва, да хидратира косата и да се разресва без проблем.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да не се усеща добре измита косата, да не е сплескана и много мека.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Чак важно не, но аз обикновено използвам почти винаги една и съща серия.

# 294
Шампоанът трябва да се разнася лесно и равномерно в косата, да има подхранващ ефект и да предпазва косата от накъсване.                                           Балсамът да придава плътност и обем на косата и след него разрешаването да е лесно.                                             
 Обикновено избирам шампоан и балсам от една серия и марка.

# 295
  • Плевен
1.Трябва косата ми да е здрава,лъскава,свежа..
2.Да изглежда като мръсна,мазна,немита,да имам пърхот след употреба.
3.Не е задължително,но мисля,че са направени така,че да се допълват.

# 296
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива добре
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - пърхут
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка - не

# 297
  • София
Да измива в дълбочина, да има блясък и обем
ако ме сърби склапа и се образува пърхот
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
И да и не-важното е да е качествено измиването

# 298
Да измива, да придава обем и мекота.
Напразно хвърлените пари и разминаването с очакванията ми,след като съм прочела преимуществата му върху етикета
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не, не държа на това. За мен е важно качеството на продуктите.

# 299
1. Да измиват косата добре, да не я втвърдяват и да стои добре след измиване

2. Да не измива добре, да причинява сърбеж

3.За мен не е нужно да са на една марка

Общи условия

Активация на акаунт