GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 026
  • 606
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
1.Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
- Да е качествен, достъпен и да е грижовен към косата ми.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
-Да няма никакво действие върху косата ми.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
-Да, разбира се.

# 271
Най-важните качества на балсама и шампоана е да укрепва косата и да бъде с натурални съставки. Добре е да са в комбинация, защото се допълват взаимно. Би ме разочаровало ако закупя нещо скъпо и не се проявят обещаните качества на продукта.

# 272
  • Пловдив
Най-важно за шампоана е да е щадящ и подходящ за съответния човек и тип коса.
Разочароващо би било да изсушава или омазнява, както и да води до алергии.
Предпочитам да са от една серия за по- добър ефект.

# 273
  • София
Харесвам шампоаните, които оставят косата ми чиста и лека с приятен аромат. За мен е важно да НЕ дразнят скалпа, тъй като моят е доста чувствителен. Продуктите на Cocosolis перфектно ми пасват.
Бих се разочаровала, ако рекламата на продукта е обещала нещо, което на практика не се случва.
Нямам претенции към марка и серия на продуктите. Даже ми е приятно да миксирам и да наблюдавам ефекта от съчетаването на шампоан и балсам от различни брандове.

# 274
  • Варна
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива нежно без да дразни скалпа, да прави богата пяна. Балсама да омекотява и разплита без да утежнява.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ефектът на сплескана и не добре измита коса.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка - По принцип не е задължително условие, но сякаш комбинация от една серия има по-осезаем ефект от съставките.

# 275
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Шампоана да измива добре, без да изсушава косата а балсама да подхранва, без да утежнява.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да правят косата мазна и на клечки, да ме сърби скалпа от тях.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да, защото допълват действието си

# 276
1.
- Да измива добре косата и  да не  изсушава.
2.
- Да не може да се отмие.
3.
- Задължително трябва да са една и съща марка.

# 277
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измива добре, но да не се налага да използвам половин бутилка на едно миене, да не дразни скалпа и да е с лека формула.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако утежнява косата и създава неприятно усещане за неизмита мазна коса.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - препоръчително е, но не задължително да са от една серия или марка. Важно е да имат сходни съставки и качества.

# 278
  • Бургас
Да измива добре с едно нанасяне и да е щадящ.
Ако не измива добре.
Не е задължително, но предпочитам да са от една серия/марка.

# 279
1. Искам да е с нежна формула, да не дразни на очите
2. Ако предизвиква сърбеж
3. Бих предпочела да са

# 280
Най-важните качества за мен са да измива добре, да не утежнява косата и да не предизвиква раздразнение на скалпа. Бих се разочаровала, ако шампоанът или балсамът омазнява косата и предизвиква пърхот. Предпочитам двата продукта да са от една марка.

# 281
  • Варна
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - косата ми да бъде чиста, жива и блестяща.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако косата ми се утежни и има неизмит вид.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не

# 282
  • В Космоса
1. Да измива добре, да ухае добре и да оставя косата мека.
2. Ако втърдява косъм и не прави пяна.
3. Хубаво е да са от една серия.

# 283
  • Варна
1.Да измива добре 2.Да не изсушава косъма 3.Би трябвало да са от една серия

# 284
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измива косата хубаво и да я подхранва.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако се отмива трудно, причинява ми сърбеж или пърхот.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не ми е от приоритетите, избирам предимно по действието и това какво влияние има на косата и скалпа ми.

Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт