GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 028
  • 606
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да правят косата мека и блестяща без да я утежняват.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да правят косата мазна и на клечки, да не алергизират.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не.

# 256
  • Пловдив
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?

1 и най-важно качество е да не дразнят скалпа и да не се образува пърхут, който да е придружен със сърбеж и дискомфорт.

2.Да имат приятен лек аромат, да правят косата мека, лека и да се разресва лесно след използването и на двата продукта, да има блясък също
Моята коса е гъста и чуплива и в момента търся точно шампоан за бърз растеж, защото фризьорката ми каза, че ми трябва още дължина, за да ме направи на пластове, та ще е страхотно, ако имам възможност да изпробвам:  серията Grow. от Cocosolis и ако има ефект, да си ги купувам и използвам редовно.

2:Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? -Да дразнят скалпа, да слепват косата и да я отежняват.

3:За вас важно ли е шампоанът/балсамът да са от една марка.
Разбира се, че е по-добре да са от една марка, защото ефектът е много по-добър, но понякога се случва да си намеря Шампоан/или балсам, които да са от различни марки, но да съм много доволна от резултатите.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 12:37 от Petq211

# 257
Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги премива и без да ги изсушава.
Ако шампоана не върши основната си задача да измива добре косата, би ме разочаровало, както и ако изсушава косата.
 важно е шампоана и балсама да са от една серия.

# 258
  • София/Севлиево
Най-важните качества на един шампоан за мен са да не дразни скалпа,да не причинява сърбеж,да измива добре.
Това, което би ме разочаровало е ако косата ми изглежда мръсна само няколко часа след измиването и ако някъде чувствам сърбеж и дискомфорт.
Не ми е важно шампоанът и балсамът да са непременно от една марка,но все пак предпочитам да бъдат такива.

# 259
  • Бургас
    - да измива добре косата, без да я прави суха и като слама, да не дразни скалпа;

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
    - да не прави косата да изглежда по-зле, отколкото преди измиването;

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
    - не е важно, но е приятна когато ползваните продукти се допълван.

# 260
1.Да измива добре косата, да я прави  мека.
2.Сърбеж в скалпа.
3.Не

# 261
1.Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива хубаво косата.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Косата да има вид на мазна.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Категорично, ДА.

# 262
1) Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измиват хубаво косата и да щадят скалпа.
2) Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре косата и тя има вид на мръсна или мазна.
3) За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да, за да се допълват взаимно и да има по- голям и осезаем ефект.

# 263
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да са с натурални съставки, да почистват и хидратират косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да раздразни скалпа и да доведе до пърхот.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не е от съществено значение.

# 264
Харесвам шампоана да прави хубава пяна,да се отмива лесно и да не пари на очите. Мисля,че ако шампоана и балсама са на една и съща марка,комбинацията им ще бъде по-добра и ще си помагат един друг.

# 265
Най-важното според мене е да измива добре косата, да не я изсушава, да я прави мека и да се усеща миризмата по-дълго време!
Със сигурност би ме разочаровало ако дадения продукт прави косата ми да изглежда мазна.
И да важно е да са от една серия според мене така по-добре ще се възстанови косата!

# 266
Шампоанът ми е важно да измива добре (обикновено мия два пъти косата си с шампоан), да не утежнява косата, тъй като моята е тънка, с много сухи краища и мазни корени, да оставя усещане за свежест. Бонус е да действа в посока сгъстяване на косата. Балсамът го ползвам само като средство за лесно разресване, затова основното е да не утежнява косата излишно.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Би ме разочаровало, ако не отговаря на описанието си, обикновено шампоаните с двоен ефект (както писах, мазни корени и сухи краища например), не са евтини и повече от разочароващо би било, ако не изпълнява това, за което е рекламиран.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? би било добре, но не и задължително.

# 267
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измиват хубаво косата, да щадят скалпа и да не пресушават
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре косата и ако косата се разчесва трудно след това
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - да, за да се допълват взаимно

# 268
1.  Най-важното качество на шампоана според мен е да отговаря напълно на посочепите от производителя ползи. Да оставя хидратиран скалп и да не изсушава краищата. Да не отежнява косата след изсушаване и да не я слепва или заплита .

2. Би ме разочаровало всичко, което написах в точка първа да се случва въпреки ползите изброени от производителя.

3. Да за мен е важно шампояна и балсама да са от една и съща серия защото моето мнение е ,че балсама зятвърждава зяпочнатото от шампоана и винаги съм ползвала продукти от една и съща серия 💖

# 269
  • Там...
Най-важните качества за моята коса са да измива добре, да я държи свежа поне 2 дни и да придава блясък. Би ме разочаровало да омазнява косата ми твърде бързо, да дразни скапла и да предизвиква сърбеж. Не държа да са от една марка, но всъщност често ги комбинирам точно така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт