GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 073
  • 606
  •   1
Отговори
# 240
1.   За шампоана -да измива добре, и да не изсушава скалпа. За балсама да не утежнява и омазнява косата.
2. Много суха или много мазна коса, появата на пърхот и сърбеж след като съм го употребила.
3. Не е важно.

# 241
За мен е важно шампоанът, който използвам да има добър състав, да не ми дразни скална и да отмива хубаво маслата, които използвам. Следователно, би ме разочаровало ако ми се появи пърхут или косата ми си омазни бързо от някой шампоан.
Рядко комбинирам балсам и шампоан на една и съща марка.

# 242
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да прави косата мека и лъскава без да я омазнява.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Ако косата е твърда и суха след изсушаване.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не е задължително, но през повечето време ползвам продукти от една серия.

# 243
  • София

Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги изсушава, а напротив - да ги подхранва с естествени масла и добавени съставки.
Ако шампоаът изсушава косата е след миене не изглежда с обем и блестяща, би ме разочаровало..
Предпочитам шампоан и балсам да са от една серия, защото се допълват.

# 244
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -  Шампоанът-да измива добре, да не е агресивен към скалпа ми. Балсамът-да прави косата ми жива, с мекота и блясък.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да стане косата ми много суха или обратното, на втория ден да е мазна и прилепнала, да се появи пърхот след употребата им.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- Не, но в повечето случаи купувам от една и съща марка.

# 245
1. Шампоанът да измива добре, като не е прекалено агресивно, но да ми осигурни ПОНЕ 3 дни чиста коса.
2. Ако косата ми се омазни още на следващия ден или стои прекалено сплескана, ако продуктът е тежък за нея.
3. Предпопитам да са една марка и вече ако не влияят добре на косата ми, започвам да пробвам да сменя едното или другото.

# 246
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?- Да подхранва и заздравява косъма на косата, да я прави мека и лесна за оформяне. Балсама да я прави лесна за разресване.  Да няма сулфати  и силикони в състава.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?- Да образува пърхот, както и сърбеж. Да не мога да оформя косата, както искам, след употребата му.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- Не ми е важно, но е хубаво.

# 247
Шампоанът да почиства ефективно без раздразнения и причиняване на пърхут.
Балсамът да улеснява разресаването, да не утежнява и омазнява косата.
Да подхранват и възстановяват косата, тя да изглежда жизнена, лъскава, здрава.

Би ме разочаровало, ако след използването им косата изглежда сплескана, без обем, омразни се бързо, причини кожни раздразнения.
Като цяло гледам да използвам серии продукти, но има и периоди, в които използвам на различни марки или от различни серии.

# 248
1. Да работят добре, т.е. след ползването им косата ми да е чиста, гладка и силна.

2. Да ме сърби главата от тях, да се омазнява след ден косата, да не се измиват добре.

3. Не ми е толкова важно, стига да си вършат работата.

# 249
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да не предизвиква алергична/кожна реакция, да са с изчистени и полезни съставки, да има добро съотношение цена-качество.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако усетя, че косата ми не изглежда по начинът, по който съм свикнала да е и предизвиква някакъв дискомфорт в скалпа.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не.

# 250
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре косата, без да утежнява и омазнява, да я прави мека, лъскава, обемна и да ухае добре.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Ако причинява омазняване на косата и кожни раздразнения.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Предпочитам да са от една серия, но понякога ползвам и различни марки.

# 251
Да почиства добре , да не омазнява , без вредни съставки , да ухае приятно.
Трудно разпенване , липса на обем , бързо омазняване.
За предпочитане е , но не е задължително,  ако не ми харесва състава на някой продукт.

# 252
1.Да правят косата мека и блестяща без да я утежняват. 2. Шампоанът - ако след измиване скалпът ме засърби.3 Не е толкова важно, но е добре да са от една марка.

# 253
Да измива добре с малко количество от продукта и да не дразни скалпа.

В балсама ако след нанасянето му, косата се заплете или остане суха. А в шампоана- ако ми излезе пърхот или сърбеж по скалпа.

Обикновено гледам да ги съчетавам да са от една марка, понеже си мисля, че така ефекта ще е по-добър.

# 254
  • Бургас
  1. Да измива добре, косата ми да е жизнена. 2. Да прави косата ми суха и на да дразни скалпа. 3. По-добре е, допълват се и ефектът е по-голям.

Общи условия

Активация на акаунт