GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 420
  • 606
  •   2
Отговори
# 45
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
   Най-важното, което гледам при покупката на продукти за коса, е да не съдържа вредни съставки, най-вече титаниев диоксид
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
  Да не отговаря на очакванията ми и на това, което е описано във функцията на продукта.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
 Не ми е важно. Обичам да експериментирам и да съчетавам продукти.

# 46
1. Държа шампоана да не изсушава косата и не я заплита. Балсамът да прави косата лесна за сресване и бляскава.
2. Разочароват ме балсам, който е твърде рядък като консистенция и шампоан, който действа агресивно на кожата.
3. За мен лично, не е важно да са от една серия, но знам че е хубаво.

# 47
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?- Да подхранва и заздравява косъма на косата, да я прави мека и лесна за оформяне. Балсама да я прави лесна за разресване.  Да няма сулфати  и силикони в състава.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?- Да образува пърхот, както и сърбеж. Да не мога да оформя косата, както искам, след употребата му.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- Не ми е важно.

# 48
Най-важните качества за мен са ефективно почистване без изсушаване на скалпа, подхранване на косата, намаляване на косопада и приятен, но ненатрапчив аромат.

Би ме разочаровало, ако шампоанът или балсамът утежняват косата, правят я суха или мазна прекалено бързо, или не дават обещаните резултати.

Да, за мен е важно шампоанът и балсамът да са от една серия или марка, защото обикновено са разработени да се допълват и дават по-добър ефект.

# 49
Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Шампоана и балсама да бъдат хидратиращи
Ако след измиване косата ми стои твърда
Да винаги си купувам от една серия

# 50
1. Да подхранва косата, да я прави мека и бляскава.
2. Бих се разочаровала, ако след употребата се появи пърхот и сърбеж.
3. Важно е, за да се допълват взаимно за оптимални резултати.

# 51
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Държа шампоанът да измива добре, без да изсушава допълнително косата, а балсамът да е силно хидратиращ.
Би ме разочаровало, ако косата стои мръсна и сплескана след употребата им или се омазнява значително по-бързо.
Не ми е важно по никакъв начин.

# 52
  • София
1. Да измива и подхранва, да придава блясък и обем.
2. Ако косата се наелектризира след изсъхване или не изглежда лъскава
3. Не е важно

# 53
🌸 Най-важното е шампоана и балсама да не ми дразнят скалпа, шампоана да измива добре и балсама да съживи косата ми

🌸 Би ме разочаровало именно това, да ми раздразни скалпа и да ми се появи пърхут

🌸 Не е важно да бъдат от една серия, важното е да си вършат работата

# 54
1. Да измива добре косата и скалпа
2. Да е много силен и да започне пърхут
3. Хубаво е да са от една серия

# 55
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да подхранва косата от корените, да измива добре и да освежава скалпа.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако омазнява косата и я прави тежка и неприятна
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не е задължително. Важното в да съм доволна от продукта

# 56
1. Най-важното е цена и качество. Шампоанът да прави пяна, да измива добре и да мирише хубаво.
2. Би ме разочаровало, ако шампоанът не измива добре, омазнява бързо косата и изсушава, ако се получи и пърхот от него. Балсамът е добре да не омазнява прекалено много косата.
3.Да, предпочитам да са на една марка и от една серия, за да се допълват.

# 57
1.Да хидратира косата.
2. Да оставя косата нечиста.
3. Важно е.

# 58
Шампоана да измива добре косата и да се отмива лесно.
Да не омазнява допълнително скалпа и корените.
Предпочитам да са от една серия, но почти винаги шампоана свършва преди балсама.

# 59
Най  - важните качества на един шампоан съставките му да не са вредни ,да измива добре и да ми прави косата мека и бляскава.
Би ме разочаровало ако се появи пърхот сърбеж.
Много ми е важно шампоана и балсама да са от една и съща серия и марка.

Общи условия

Активация на акаунт