GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 21 843
  • 606
  •   1
Отговори
# 60
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
-> Да подхранва и заздравява косъма на косата, да я прави мека и лесна за оформяне. Да няма сулфати и силикони в състава.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
-> Ако след измиване косата ми стои суха и хвърчаща
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
-> Да, предпочитам да са на една марка

# 61
Важно ми е един шампоан да измива добре косата и да не я изсушава.Разочарованието идва когато се появи пърхот.Да,важно е да са от една марка.

# 62
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре и да е подходящ за моята коса, да прави косата мека и лесна за разресване.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да ми утежнява косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не.

# 63
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да подхранва косата, да се понася добре от скалпа.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Изсушаване на скалпа, накъсване на косата
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не е задължително.

# 64
  • Пловдив
Най-важните качества са, да бъдат подходящи за нуждите на косата, да се грижат за цвета на боядисаната коса, да я хидратират и подхранват и да предотвратяват накъсване. И не на последно място, трябва да са с хубав аромат Simple Smile
Ако предизвиква бързо омазняване или пресушаване.
Не е толкова важно, но е добре да са от една марка, за да се допълват ефектите.

# 65
1. Най-важните качества на шампоан/балсам: Продукти, които са нежни към косата и скалпа, осигуряват дълбока хидратация и подхранване, а също и такива, които имат приятен, но ненатрапчив аромат. Хипоалергенните и без сулфати продукти са също голям плюс.

2. Разочарования в продуктите: Продукти, предизвикащи дразнене, сухота или заплитане на косата.

3. Една серия/марка:
Хубаво е шампоанът и балсамът да са от една серия, тъй като обикновено са разработени да допълват ефекта си.

# 66
- Да измива добре косата и скалпа и да не ги изсушава.
- ако не измива добре, а цената му е висока, или не оправдае очакванията ми
- Не, много често ползвам различни марки продукти.

# 67
1.Да измива добре косата,да я прави гладка и мека
2.Да причинява сърбеж в скалпа
3.Не,важното е да работят добре заедно.

# 68
Да поддържат косата чиста и здрава.
Шампоан - да дразни скалпа или изсушава много косъма. Балсам - да не се разплита косата след него.
Донякъде. Стига и цената и количеството на двата продукта да ми допада.

# 69
1. Най-важните качества на един шампоан/балсам според мен са ефективност, натурални съставки, подходящи за типа коса, без агресивни химикали и не на последно място с приятен аромат.
2. Би ме разочаровало в един шампоан/балсам липсата на ефективност, неприятен аромат, лоши резултати и алергични реакции.
3. За мен е важно шампоанът и балсамът да са от една серия или марка, защото така обикновено са формулирани да работят заедно и да предоставят оптимални резултати. Това може да осигури по-добра грижа и поддръжка на косата.

# 70
1. Да измива добре, да мирише добре, да не изсушава скалпа и косата.
2. Ако след използване на шампоан/ балсам косата ми се заплита, изсушава или се чувства мазна, ако измива боята от косата ми  или не мирише добре.
3. Предпочитам да са от една марка, но ако не откривам в магазина това което търся, може да взема и от различни марки, със сходен състав.

# 71
- Да измива добре косата и скалпа и да не ги изсушава.
- неизмиването добре на косата,особено ако и цената му е висока, а не оправдае очакванията ми.
- Не, важното е да съм доволна от продуктите. Blush

# 72
  • Пловдив
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - шампоанът да измива добре, косата да не се омазнява прекалено бързо след това, а балсамът да подхранва и косата да има обем
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - да не измива добре, да усещам косата ти тежка и да не мога да я разреша /къдрава съм по природа/
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - принципно не, доста често ползвам шампоан на една марка, а балсам на друга.

# 73
Да измива добре и да подхранва косъма и фоликулите
Яко не се пени добре, а на по-късен етап разбирам дали се отразява добре на косата ми
Изключително важно, защото се допълват.

# 74
Най-важните качества на шампоана е да измива добре, да не ми изсушава скалпа и да не ми причинява сърбеж. На балсама - да не ми утежнява косата и да мога да я разреша лесно след това.

Разочароващо за мен е когато получа сърбеж, и пърхот от шампоана и никакво подхранване от балсама.

Не е важно за мен двата продукта да са от една серия, стига да работят добре заедно - доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт