GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 21 854
  • 606
  •   1
Отговори
# 75
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измива добре косата, да не предизвиква алергии, да е с по-щадящи съставки, да ухае добре, да подобрява структурата на косъма и да се бори с косопад, да не води до поява на пърхут и раздразнения. Да прави косата жива и красива 
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако утежняват косата, предизвикват алергия или поява на пърхут, ако я правят да изглежда несъживена.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - по принцип за мене е хубаво да са от една серия, защото се допълват взаимно и действието би било по-добро и видимо.

# 76
  • Горна Оряховица
. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да мога да си сресвам лесно косата до следващо миене!

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Обещаното да няма общо с реалността.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не

# 77
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - шампоанът да измива добре, но да не оставя косата "скърцаща" и  да не се омазнява прекалено бързо след това, а балсамът да е подхранващ.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - да не измива добре или да усещам косата си премита и да не мога да я разреша.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не, използвам шампоан и балсам на различни марки.

# 78

1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Най-важно за мен е шампоана да измива добре, а балсама да прави коста мека и лесно да се разресва.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако на втория ден след измиване, косата вече се омазнява.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не е задължително, но за мен, когато са от една марка, очаквам да допълват действието си в грижата за косата

# 79
Определено е важно един шампоан да върши това, което обещава. Очаквам да почиства достатъчно добре скалпа и да не му тежи.
Балсама определено трябва да прави косата мека, лесна за разресване и с блясък.
Обичам да има приятен аромат, който да се задържа по-дълго и да има достатъчно пяна при миене.

Не харесвам шампоани, които не правят нищо, а обещават много. Също не ми допадат кофти опаковки, с които трудно изваждаш продукт, особено с мокри ръце.

Не ми е важно да са на една марка, но го предпочитам. Искам максимално да извлека ползите и да не ми се бият ароматите.

# 80
За мен е важно шампоанът да измива добре косата, но да не я изсушава излишно. Балсамът пък от своя страна - да я прави мека и нежна на допир. Няма да ми хареса продукт, ако не прави тези неща. Като цяло е хубаво, но не задължително, да са от една и съща серия.

# 81
  • Стара Загора
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измиват/подхранват косата добре, като в същото време са щадящи за скалпа.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако косата ми се сплеска, стане твърде суха, или ми се образува пърхот.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не е задължително. Важно е да работят добре за косата ми.

# 82
 Да измива добре и да не причинява раздразнение на скалпа
Да не почиства косата достатъчно, да предизвиква сърбеж
При мен никога не са от една серия, тъй като нуждите на косата в корените и по краищата са тотално противоположни.

# 83
  • София
За мен е важно да не утежняват косата. Моята е тънка и мазна в корена и трябва да внимавам с продуктите за коса. Да има приятен аромат и да е на добра цена.

Ако имам големи очаквания към дадена марка.

Да, би било добре, защото така работят заедно като екип. В противен случай шампоана може да е за мазна коса, балсама за боядисана например и да не работят добре заедно.

# 84
Най-важните качества на един шампоан са да измива добре косата и скалпа , без да пресушава. Балсамът е добре да е с приятен аромат , да улеснява разрешаването и след употреба косата да изглежда жива.
Основното , което би ме разочаровало е ако косата ми се омазни прекалено бързо и скалпът започне да ме сърби.
Би било добре шампоанът и балсамът д аса от една серия.

# 85
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - шампоанът не трябва да изсушава прекалено косата ми, а балсамът го ползвам за лесно разресване.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - лош аромат, да утежнява косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не се съобразявам с това. Важно да правят косата ми мека и блестяща.

# 86
  • София
Hands Plus1 Да измива добре, да не изсушава прекалено много и да придава обем и блясък на косата ми.

Hands Plus1Да се омазнява косата прекалено бързо, да получа сърбеж или да образува пърхот, лош аромат на продукта.

Hands Plus1Не, не държа да са от една серия или марка, но преподичтам да са.

# 87
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа и да ухае свежо и приятно. За балсама - да улеснява разресването и да се отмива хубаво и също да ухае свежо и приятно .
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - В шампоана - поява на пърхот след употреба или пък бързо омазняване на косата, или сърбежи в корените, а в балсама - ако не помага за разресване и не придава блясък и свежест на косата
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Ами важно ми е да са от една серия, най малкото, за да имат еднакъв аромат и да се допълват, за да има повече блясък и свеж вид

# 88
  • Пловдив
1. Най-важните качества на един шампоан/балсам за мен са да измива косата ми добре, да не дразни скалпа и да прави косата ми да изглежда здрава.
2. В един шампоан/балсам би ме разочаровало това, косата ми да не изглежда добре след като съм ги използвала.
3. Никога не съм държала на това, но напоследък спазвам това правило.

# 89
  • Враца
Най-важните качества в шампоана и балсама за мен са да се изплаква хубаво, косата да не ми остава мазна след използване. Балсама трябва да прави косата ми мека и да се реши лесно след употреба. Би ме разочаровало, ако не се измиват лесно, ако косата ми е заплетена след ползване, и ако косата ми не мирише на нищо след къпане. Не държа шампоана и балсама ми да са на една марка, а да вършат работата си.

Общи условия

Активация на акаунт