GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 21 856
  • 606
  •   1
Отговори
# 90
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
- да измива добре косата
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
- ако омазнява
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
- не

# 91
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? -Да измива добре косата и да не я омазнява.
-Да сплесква косата ми.
-Да.

# 92

1.Най-важните качества за мен са да измива хубаво,да оставя приятен аромат и да не омазнява и утежнява допълнително косъма.
2.Сменяла съм марки защото съм била недоволна от качеството и резултата след използването им.Самото усещане след употреба е било неприятно.
3.Да разбира се,не ползвам различни серии.

# 93
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да се измива лесно и да подхаранват косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако предизвикват пърхот или косата се омазнява прекалено бързо.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Да.

# 94
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана да е за честа употреба и за мазна коса. За балсама да е лек и да не отежнява косъма, лесно разресване.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Появата на сърбеж по скалпа след употребата му.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не, не е важно.

# 95
Да има ефект от него - добро почистване от шампоана , да не дразни скална, балсамът да прави косата мека и с блясък, лесно да се разресва.
Ако прави косата ми суха, не достатъчно подхранена, ако дразни скалпа , ако не се пени добре шампоана и не измива добре. А ако след балсамът косата ми не е бляскава, подхранена и трудно се разресва, повече не купувам такъв.
Не държа на това. Но обичам ако са от една серия да видя по-добре действието им.

# 96
  • София

Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги изсушава, а напротив - да ги подхранва с естествени масла и добавени съставки.
Ако шампоаът изсушава косата е след миене не изглежда с обем и блестяща, би ме разочаровало..
Предпомитам шампоан и балсам да са от една серия, защото се допълват.

#BGMлоялнапрограма

# 97
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да правят косата мека, жизнена и хидратирана
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Да правяи косата мазна.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не.

# 98
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива добре, да не пресушава косата и скалпа, да хидратира косата и скалпа.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако изсушава скалпа и косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не.

# 99
1. Да измива добре,да не дразни скалпа,да мирише приятно.
2. Да омазняват косата ,да не прави достатъчно пяна,ако ми докара  пърхот и дразни..
3. Не

# 100
1. За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа.
За балсама - да не утежнява много косата.
2. Поява на пърхот след употреба.
3. Не е важно, но е добре да са от една за по-добри резултати, съобразно предназначението на самата серия.

# 101
Искам да имам обем, да ми е чист скалпът, да се овлажнява косата, за да е здрава и да има блясък.

Ако косата ми се накъсва и няма блясък.

Не е задължително, но е силно желателно.

# 102
  • София
Най-важните качества на един шампоан за мен са да измива добре, да ухае добре след измиване, да се разпенва. За балсама - да не омазнява косата и да я подхранва добре.
Разочарован ме шампоани, които не измиват добре и изсушават косата.
Предпочитам шампоанът и балсамът да са от една серия и марка.

# 103
  • София

Да усещам косата си чиста и добре измита след употребата му. Да не ми дразни скалпа. Да не прави косата ми суха, вяла и заплитаща се.

Появата на пърхот и сърбеж, недобро измиване на косата, което се случва често с някои натурални и органични шампоани.

Не, в повечето случаи комбинирам различни марки и серии.

# 104
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да измива добре и да не дразни кожата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - След къпане с него косата да се омазнява твърде бързо
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не

Общи условия

Активация на акаунт