GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 010
  • 606
  •   1
Отговори
# 105
  • Враца
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
- За шампоана -да измива добре, да не дразни скалпа. За балсама - да овлажнява косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
- Дразнене, сърбеж и сухота.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
- Забелязала съм, че когато са от една серия, резултатите са по-добри.

# 106
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да заздравява косата ми, да има блясък, да не я спластява, да не дразни скалпа. Ако пможе след къпане да изглежда като конска грива Simple Smile
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Когато ми спреска косата, изглежда сплъстена и не така жива.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Принципно да, винаги ги комбинирам, до този момент не съм ползвала от две различни марки. Имам усещането, че така се допълват.

# 107
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измива косата добре, да се изплаква лесно и да не я прави "тежка"
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не допринася с нищо за по-добрия вид на косата ми
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, не държа на това

# 108
  • гр. Кюстендил
- да е с по-натурален състав и наистина шампоана да почиства хубаво косата/скалпа и след измиване, да я усещам чиста и мека, а не утежнена. Също и за балсама, след като го измия от косата си, да усетя, че е по-мека на допир.

- Прекалено силни аромати, след използване на продуктите косата да ми остане все едно е на клечки и на допир да е твърда

- Не е толкова важно, но го предпочитам, защото смятам, че от една серия продуктите се допълват.

# 109
1. Да измива и хидратира добре косата,за да е мека и свежа.
2.Ако след измиване косата е суха .
3.Да,важно е,за да се подсили ефекта.

# 110
  • София
Най-важното за мен в един шампоан е да измива добре косата.
Най-разочароващо е след измиване косата да изглежда по-зле от преди миенето.
Не държа шампоана и балсама да са от една марка.

# 111
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да се пени добре, да не изсушава скалпа.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на пърхот след употреба

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, не е важно.

# 112
Най-важните качества на шампоана за мен са: да измива добре, косата да не е утежнена, а с обем и да придава блясък и не на последно място да предпазва от косопад, тъй като след раждане, това е мой сериозен проблем
Би ме разочаровало да седи сплескана косата, да я утежнява, тоест не е подходящ за мен.
Не е важно за мен шампоанът и балсамът да са от една серия.

# 113
  • Пловдив
1.Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Шампоанът да измива добре, след него косата ми да е лека и с блясък. Балсамът да хидратира и подхранва добре, да прави косата гладка и блестяща.

Да утежнява, омазнява или да прави косата матова
Не, имам много продукти за коса и обичам да ги комбинирам, въпреки че понякога купувам и серии. Като цяло нуждите в корените на косата ми и по дължините са различни, за това използвам различен тип продукти.

# 114
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре и да има чудесна пяна, но да не съдържа силикони, парабени и всякакви вредни гадости. Да подхранва, да придава обем, но най вече да подпомагя разтежа на косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Ако прекалено изсушава косата ми, не се разпенва добре и видимо косата ми изглежда изтощена.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Важно е защота вярвам в постигането на по добри резултати, от използването на едни и същи съставки

# 115
  • Пловдив
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измиват добре,  да придават обем и да не "хвърчи" косата ми. Косата ми е тънка и винаги се стремя към повече обем - описанието на тези продукти звучи страхотно!
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре косата и има вид на мръсна или мазна
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? -  принципно не, но предполагам ефектът ще е по-добър, ако са от една серия

# 116
  • София
Да правят косата ми жива и лъскава.
Да дразни скалпа ми.
Не, важен ми е резултата.

# 117
⚜️ Да измива добре,  да има приятен аромат, да не утежнява косата.
⚜️ Ако омазнява прекалено бързо.
⚜️ Не е абсолютно наложително, но съм забелязала, че марките, които държат на името си, произвеждат допълващи се продукти и по този начин грижата за косата е по-пълноценна и завършена.

# 118
Да измива косата без да я премива и тя да има блясък и аромат след измиване.
Би ме разочаровало да предизвика появата на сърбеж и пърхот по скалпа.
Не е задължително, но е препоръчително да са от една марка, за да се допълват ползите от тях.

# 119
  • плевен
1-Шампоана -да измива добре косата, да не  изсушава скалпа. Балсама да подхранва,да не утежнява  косата.
2-Да не измива добре,да се появи пърхот.Да омазнява косата
3-Предпочитам да са от една серия

Общи условия

Активация на акаунт