GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 22 038
  • 606
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.София
За мен е важно шампоанът да измива добре, да прави пяна,  да не дразни скалпа.
Балсамът - освен да прави косата плътна  ( не обичам твърде мека коса),блестяща и здрава, да ухае хубаво , да е практичен за ползване ( има балсами към боите за коси, които не могат да се изтискват пълноценно от тубичките).
Не бих ползвала продукти,които предизвикват сърбеж.
Предпочитам да ползвам продукти от една марка.

# 121
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да прави плътна пяна,да измива добре и да мирише хубаво
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Ако не се разпенва от първия път,ако не измива добре и ако има съставки,които допълнително заплитат косата
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не е много важно,но когато имам възможност винаги избирам от една и съща серия или поне от една марка

# 122
- Най-важните качества за мен са способността на шампоана да почиства косата нежно, без да я изсушава. Обичам да използвам продукти с натурални съставки, които са без sulfates и parabens. За балсама е важно да хидратира и да улеснява разресването, без да оставя мазен остатък.

- Бих се разочаровал, ако шампоанът не успее да почисти косата ми добре или ако я изсуши прекалено. Също така, ако балсамът не хидратира достатъчно или оставя косата ми тежка , това би било голямо разочарование. Освен това, ако продуктът има неприятен аромат или причинява алергични реакции, определено не бих го използвал отново.

Да, за мен е важно шампоанът и балсамът да са от една серия или марка, тъй като често продуктите са разработени да работят съвместно и да допълват ефекта един на друг. Когато използвам продукти от една линия, имам увереност, че те ще се допълват и ще осигурят по-добри резултати за косата.

# 123
- Да измива добре и да не изсушава косата.
-  Ако не измива добре и изсушава косата. Най -лошото е появата на пърхот след някои шампоани.
-  Да, мисля, че продуктите се допълват.

# 124
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Да не отежнява косата, след употребата му да се чувства гладка и мека, а ори продължителна употреба, да се забелязват още плюсове.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако след изсушаване на косата се усеща тежка, мазна или пък прекалено суха.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не винаги взимам шампоан и балсам от една серия, но реално виждам смисъл в това да са от една серия и обикновено, ако пробвам нов шампоан и ми хареса, взимам и балсама от серията.

# 125
Да измива добре, да има хубав аромат.
Косата да се омазнява бързо .
За мен това е задължително, защото мисля че така ефекта е по-добър.

# 126
  • Другата България
За шампоана -да измива добре, ако е за боядисана коса да запазва цвета.
За балсама да не утежнява много косата и да се отмива лесно.

Ако не отговаря на предназначението си.

Да. Ползвам предимно такива.

# 127
1. Да измива добре без да утежнява косата, да прави косата мека и блестяща.
2. Ако след измиване се наблюдава сърбеж, лющене или пърхут.
3.Предпочитам шампоана и балсама да са от една серия за по - добри резултати.

# 128
1. Важно е за един шампоан да измива добре косата и да не я утежнява.
2. Ако не мие добре шампоан , а балсама утежнява косата не би ми допаднало , понеже съм с тънка коса .
3. Да според мен е важно двата продукта да са от една марка - по такъв начин действието на активните съставки се подсилва.

# 129
  • Бургас
Важно за шампоана е да измива добре, без да е агресивен към скалпа и да не предизвиква раздразнения, аромата да е приятен, не силен и натрапващ се също ми е важно. За балсама - да заглажда косата и да я прави мека.
Бих се разочаровала, ако шампоана пресушава косата или има силен, неприятен аромат
Предпочитам шампоана и балсама да са от една серия, тъй като смятам, че са създадени да работят по-добре в комбинация един с друг.

# 130
За шампоана -да измива добре, да не изсушава или да омазнява калпа. За балсама да не утежнява много косата.
Най-много би ме разочаровали поява на пърхот или сърбежи след употреба.
Не, не е важно. Важно ми е крайния резултат

# 131
  • София
Отговорете на няколко бързи въпроса и можете да спечелите шампоан и балсам GROW, за да се уверите в техния ефект:
- да за шампоана трябва да е нежен към скалпа ми, да измива ефикасно и да ухае на свежест!! За балсама е важно да хидратира и да улеснява разресването, като отново ухае приятно.
-бързо омазняване, лоша миризма, събеж/алергична реакция, заплетена коса ...
Принципно винаги гледам да са от една марка/ серия - идеята е да се допълват и да дават търсеният резултат. Много рядко съм ползвала отделни марки, когато ми е подарък и го тествам, но ако го одобря после си взимам цялата серия и нещата стават ефективни накрая.

# 132
  • софия
Най-важното е шампоанът да измива добре, да хидратира. Разочароващо е, когато сплесква косата. Не е важно да са от една серия.

# 133
1. Най-важните качества за мен са ефективността (чистота, мекота, блясък), щадящ състав без агресивни химикали и приятен, ненатрапчив аромат.
2. Би ме разочаровало, ако утежнява косата, не се отмива добре, причинява сухота или дразнене на скалпа.
3. Предпочитам да са от една серия, защото често са разработени да се допълват и да дават по-добър ефект.

# 134
Лесно нанасяне, разпенване и отмиване с минимално количество.
Прекалено рядка или прекалено гъста консистенция с трудно нанасяне, разпенване и отмиване.
Задължително в серия !

Общи условия

Активация на акаунт