GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 717
  • 606
  •   1
Отговори
# 30
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да измива добре, ида придава обем и блясък на косата.

2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Да се омазнява косата за кратък период или да получа сърбеж в склапа.

3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Не държа да са от една серия или марка.

# 31
1. Да измива добре и косата дълго да изглежда добре.
2. Да не дразни скалпа
3. Не

# 32
  • В царството на мечтите
Най-важните качества на един шампоан е да измива добре косата и скалпа без да ги премива и без да ги изсушава.
Ако шампоана не върши основната си задача да измива добре косата, би ме разочаровало, както и ако изсушава косата.
Не ми е толкова важно шампоана и балсама да са от една серия, стига да си вършат добра работата.

# 33
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да е нежен към скалпа, и да не изсушава краищата на косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Да утежнява косата.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Да, така се постига натрупване на активните съставки Simple Smile

# 34
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да измива добре косата и да я подхранва
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре и след употребата му косата не изглежда гладка и здрава
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? не

# 35
  • Пловдив
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - да правят косата ми да изглежда добре - лъскава, жизнена;
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - да се сплеска на втория ден и вече да е за измиване;
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - взимам от една серия, но шампоанът винаги свършва пръв Yum.

# 36
  • Пазарджик
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - За шампоана -да измива добре, да не изсушава скалпа,да заздравява косъма на косата. За балсама да не утежнява много косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - поява на пърхот след употреба най-вече,както и допълнително да изсушава косъма.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - не, не е важно, но май е добре дава за по-добри резултати.

# 37
1. Да измива добре косата, да я прави гладка и мека.
2. Сърбеж в скалпа.
3. Не.

# 38
Козметиката за коса трябва да прави косата ми жизнена, красива, енергична.
Разоюарова ме ако изсушава или утежняав косата ми.
Предпоюитам да ползвам една марка козметика.

# 39
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
Да прави косата ми мека, гладка, да не се заплита.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
Най ми е неприятно заплитането на косата и да няма блясък.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
Важно е, защото според мен ефекта е в пъти по -добър.

# 40
  • София
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да ми измива добре косата,да не я прави "хвърчаща"
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Ако ми раздразни скалпа.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не.

# 41
Трябва да са на една марка. Важно е да е за моя тип коса. Да я прави мека и бляскава.
Не бих го одобрила ако бързо я омазняване.

# 42
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - максимално изчистен състав
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - усещането на косата след измиване, основно тежест
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - предимно залагам на такива, но не бих казала.

# 43
  • In The Middle Of Nowhere
1. Да оставя косата ми свежа и витална по-дълго време и да няма вредни съставки.
2. Да ми оставя несвежо усещане за недобро измиване.
3. Не ми е важно по принцип.

# 44
За мен е важно шампоанът да измива добре косата, лесно да се разресва и да дава хубав обем. Бих се разочаровала ако не постигне желания ефект за цената, която съм платила. Ако са хубави продукти поотделно, не държа балсам и шампоан да са от една серия.

Общи условия

Активация на акаунт