GROW от COCOSOLIS – превърнете миенето на косата си в терапия!

• 18 450
  • 606
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Най-важно е шампоана да измива добре и да не изсушава скалпа. Много мразя шампоан от който на следващия ден ми е мазна косата. Няма проблем шампоана и балсама да са на различни марки.

# 16
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?
- Да измива добре, омекотява, придава блясък, подхранва косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?
- Косата ми да е твърда и на клечки след измиване.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?
- Обикновено си вземам цяла серия - шампоан, балсам, маска от една марка.

# 17
  • Благоевград

Да измива добре, да подхранва косата и да не отежнява скалпа.

- Съставът;
- Ако не "усещам" косата си чиста след измиване;
- Раздразнение на скалпа или косопад след употреба.

Не, не е. За мен е важно продуктът да върши предназначението си, независимо от марката.

# 18
1. Най-важните качества за мен са ефективното почистване, подхранването на косата и добрият аромат. Също така предпочитам продукти без агресивни химикали.

2. Би ме разочаровало, ако изсушава косата, утежнява я прекалено или предизвиква раздразнение на скалпа.

3. Не е задължително, но ако са от една серия, обикновено формулите са съвместими и дават по-добър ефект.

# 19
За мен най-важно е шампоанът да измива добре и да не утежнява и омазнява косата.
Шампоан би ме разочаровал ако след използване косата е без обем и блясък, ако дразни скалпа.
Предпочитам шампоан, балсам и/или маска да са от една серия, защото така по-добре ще се види ефектът от продуктите.

# 20
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Най-важно ми е да измива добре, да не изсушава скалпа и да не утежнява много косата.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Не добро изниване, изсушаване на косата или скалпа.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? - Не ми е важно, но винаги се старая да са ми от една серия за най-добри резултати.

# 21
Да са с натурални съставки и да не дразнят скалпа.
Ароматът ако не е приятен.
Не, по никакъв начин.

# 22
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - Моята коса е права към леко чуплива и мека. Важно е да я прави да изжлежда здрава и плътна, да придава блясък.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - Ако получа раздразнение на кожата/ скалпа и косата ми се омазнява прекалено бързо
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- Не държа, но пък мисля.че ако са от една малка и серия ще има по- добър ефект върху косата.

# 23
  • оттам, откъдето започва България
Най-важните качества на един шампоан е да почиства нежно и в дълбочина и да създава оптимални условия за растеж на косата ми. Балсамът е важен за моята коса, тъй като е много суха, боядисана и се нуждае от подхранване.
Има шампоани, които правят косата ми на клечки, та не бих искала да ползвам такъв.
Според мен шампоанът и балсамът е хубаво да бъдат от една серия или марка, тъй като са произведени да се допълват.

# 24
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? Да измива добре и да придава обем и блясък
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? Ако предизвиква сърбеж и не отговаря на рекламата
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? Не е задължително, но предпочитам да са.

# 25
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас?- шампоанът да почиства нежно и в дълбочина и да създава оптимални условия за растеж на косата. Балсамът интензивно да подхранва, омекотява, улеснява разресването и предотвратява накъсването.
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам?- бих останала разочарована, ако не измива добре/косата стои тежка и заплетена.
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- по принцип държа да са от една серия за по-добри резултати.

# 26
  • Countryside
1. Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас? - бих искала блясък и може би обем
2. Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? - ако не измива добре, и косата се омазнява бързо след измиване 
3. За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка?- Не държа, но обикновено продуктите от една серия имат подсилен ефект заедно

# 27
  • Велико Търново
Страхотно е когато любима марка дава възможност за награда техен продукт! CocoSolis са категорично любими мои продукти, които когато си купувам се чувствам, че глезя себе си с тази покупка!
Най-важното за мен е шампоана да действа така че да усещам косата си чиста и мека, а балсама допълва действието му.
Много ми е тъпо и неприятно, когато си купя шампоан, а той нито измива добре косата, нито приглажда косъма. След това се чудя какво да слагам допълнително на косата ми и какво да правя с останалото количество от продукта.
Като цяло, се опитвам да използвам продукти по серии, но не е задължително условие. Напр. в момента ползвам подхранващ шампоан на друга марка и балсам за приглаждане на друг бранд.

# 28
1. Ако шампоана не измива добре косата и скалпа ми не  е добър за мен.
2.Окончателно ще ме разчарова, ако след употребата му ми се появи пърхот.
3.Не държа шампоян и балсам да са от една марка.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 15:43 от Пролетно цвете

# 29
За вас важно ли е шампоанът и балсамът да са от една серия или марка? не е важно но почти винаги са от една.
Какво би ви разочаровало в един шампоан/балсам? когато косата е утежнена и да има вид на не добре измита.
 Кои са най-важните качества на един шампоан/балсам за вас- косата да е лъскава, лекичка и добре измита.

Общи условия

Активация на акаунт