Професионални серии за коса 147

• 61 719
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
За новия еластисайзър с жасмин, някой беше писал, че не е очарован от аромата, но пусто любопитство си поръчах малък да пробвам 😀
Така или иначе си бях наумила да си вземам един, та защо да не пробвам новия 😀
Ще пиша пак като дойде.

# 121
Здравейте, красавици! Боядисах яйцата, опекох агнето, почти направих педикюра и ред на косата.
Измих с Joico blonde life, нанесох новата маска за блондинки на Керастас, стоях под шапка 1 час, измих, сложих 1 помпичка от Тиги лилавата топка, обилно от термото на Керастаз за блондинки и малко по краищата Редкен Extreme Bleach recovery, духнах с въртящата четка и се получи страхотен блясък. След целодневното готвене да се почувствам най-после секси блондинка! Ще докладвам утре кое е подействало по-възбуждащо на моя- агнето с лапад във фурната или блясъка в косите:smiley:
Да докладвам. Нищо не подейства- нито блясъка,  нито агнето. Моят заспа на дивана. В търсене  съм на друга формула за красива,  разкошна, руса коса. Филип Кинсли, Шу ушемура?

# 122
Пак ще питам, че никой не ми отговори-витамини за коса на ФК, Алайв или нещо друго?
Без Мерц, Ревалид или Доперхерц.
За ФК не мога да кажа, не съм ги пила, но на Алайв са много добри. Върху сезонен или дефицитен косопад, определено имат ефект. Няколко пъти съм ги пила и то по нашите стандарти, т.е. 1/2 от на американците дозата - сезонен спира за нула време.

# 123
Светли дни и страстни нощи ви пожелавам, русалки! И хубави коси и за двете части на денонощието!

Anastasiya.glam,
Много неприятно!
Фризьорът ще оправи коренът и ще направи една обливка по дължините. Виж и тази техника smoky hair и може да си поискаш да ти я направят, ако ти харесва.
Тя почва с по-тъмен корен (ако се ползва различна боя винаги има малко разлика и ако фризьорът не нацели нюанса) на около 4 см, после друг нюанс и после трети с много плавна преливка.

При всички положения е по-лесно да се поправи светъл корен, отколкото да стане косата нежелано тъмна и да се връща към светло.

Изпрати снимката на рибите с желание за обяснение и показно от резултата след консултацията със специалистите им!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 05:30 от Аня Филипова 649504

# 124
Търся мнения за четките на кактус. Наистина ли не  успяват да докарат антифриз ефект. Имам тенгъл тиизър не съм доволна.

# 125
  • Варна
lora_1 Подходът следващия път пробвай с гурме порции Grinning и тогава има шанс ТМ да отдели част от вниманието си и на блестящата ти коса JoyJoyJoy.
А относно постигането на жива,блестяща руса коса/пуст идеал Grinning/ мисля добре се справяш.
Лично аз напоследък се улавям,че се въртя все около един и същ протокол: Ш за скалп-Напура,тониращ-Кингли,Керастаз или Шу,М- Цикаекстрим на Керастаз или Кератиновото протезиране на Ланза и финиш-блондинското термо смесено с една пипета от капките на Oway. Резултатът винаги е повече от добър. Керастаз най-накрая измислиха идеалната маска за моята блондирана коса. Случва се да я ползвам 5-6 пъти подред и резултатът винаги ми харесва,а всичките им термици смесено с Oway дават гланциращия завършек.

Относно въпросите на темата...... Повечето маски,които ползвам са балансирани....Едни с превес на протеин,други с превес на хидратацията. Като цяло пазенето на баланса е основното ми правило в грижата за косата. От време на време я подлагам разбира се на екстремно хидратиране и екстремен протеин когато преценя,че има нужда....
Обичам силни,богати маски като Цикаекстрим. Тя си е точно с хубав баланс,дълбоко подхранваща.

# 126
Bobi, миналата седмица си взех четка на кактус, не докарва фриз, но пък някакси ми слепва косата.

Влизам с бърз въпрос- в каква последователност се слагат цимента на Керастаз и коприната на Чи? За първи път купих коприната и не съм сигурна дали процедирах правилно - на подсушена с кърпа коса нанесосих около лешник от цимента и веднага слеф това 6-7 капки от коприната. Ок ли е така?

# 127
Да, така правя аз. Много ми харесва резултата всеки път Simple Smile

Христос Воскресе, съфорумки! 🌸

# 128
  • Някъде там
Поръчах си този шампоан.
нова марка в арлен се предлага.
Приятелка от чужбина го използва и е супер доволна, дано и аз остана доволна.
Благодарение на него прави само корени и си поддръжа дължините и не ги боядисва над 6 месеца.
Препоръча ми го, дано не ме е подвела защото един продукт се отразява по различен начин на различните коси.
Ще ме е яд, че съм похарчила почти 50 лева за нещо което не си върши работата Simple Smile

# 129
Някой доволен има ли от терапията за растеж на косата
Терапия за ускорен растеж на косата NuggelaSule F11 Treatment 250ml+70ml - шампоан + серум?

# 130
  • Пловдив
Христос Воскресе, мили момичета!

Според вас балсама без изплакване на Милк шейк подходящ ли е за 7-8 годишни госпожици?

https://www.arlen.bg/product/4089/mlechen-konditsioner-bez-otmiv … 300ml.html  

До днес Олаплекс в нотино е на добра цена.

# 131
  • София
Христос Воскресе, дами! 💐
От балансирани те серии харесвам и имам - Лалга ш+б, Медисютикалс целаген м+ш+б, Чи инфра трийтмънт+ш, eprouvage маска.
За блясък харесвам терапията на Алфапарф, тривитаминол на различни домашни маски и за друго не се сещам в момента честно казано.

# 132
. Благодарение на него прави само корени и си поддръжа дължините и не ги боядисва над 6 месеца.
Аз ад година не съм боядисвала дължини, че и обливка не съм слагала, а корените - всеки месец.

# 133
Здравейте! Христос Воскресе!
Може ли отзиви за шампоана и балсама на Мoroccan oil hydration? С дълга,гъста и нормална към суха коса съм.
Наистина ли го има този уау ефект от нещата им или е по-скоро маркетинг?
* В момента ползвам L'alga маската и съм страшно доволна.

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 21:03 от Mimddy

# 134
Някой доволен има ли от терапията за растеж на косата
Терапия за ускорен растеж на косата NuggelaSule F11 Treatment 250ml+70ml - шампоан + серум?
Аз използвам шампоана и ампулите и съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт