Професионални серии за коса 147

• 61 744
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Влизам да ви разкажа как ме ядоса една "риба" днес. Попитах аз във фейсбук наличен ли е анаген и стамиген в Бургас и те ми отговориха, че го има в магазина  им и предложиха да ми запазят, аз благодарих и отказах, тъй като до половин час отивах натам.
Отивам в магазина посрещнаха ме добре, едното момиче предложи помощ и аз казах, че имам поръчка за взимане, не я намери и ме попита онлайн ли е направена и аз отговорих че преди малко е пусната и тогава се включи една нагла касиерка "за Напурата ли" и аз "Да" .. последва "Да, тъкмо сега .. " другото не го чух и продължих да си гледам, защото я видях че размята листа от поръчката. Само докато се обърна с гръб тя се включи отново супер нагло .. "ама да знаете, че те не стават толкова бързо, когато го няма продукта, чакаме да го доставят и тогава се обаждаме" Triumph .. само това ми трябваше .. казах й, че знам, но съм проверила предварително и за това отивам толкова малко, след като съм пуснала поръчката, иначе си знам .. замълча си и имаше късмет, че й звънна телефона ..

# 286
  • Велико Търново
misha_misha, не знам какво става със сайта, аз като поръчам и една много любезна дама ми се обажда, изпраща ми мостри, обсъждаме продукти...
Иначе, на свършване ми е първото шишенце от терапията, ползвам след всяко миене, т. е 3 пъти седмично.

# 287
https://sicosmetics.bg/bg  Предполагам това е сайта, който коментирахте малко по-нагоре

# 288
Във връзка с дискусията по повод еластайзера се сетих да питам смесвате ли продукта с професионални масла за коса? Имам едно на Макадамия, което искам да ликвидирам, че ми е поомръзнало и се чудех дали мога да го смеся с еластайзера?

# 289
Здравейте, скъпи дами! Тъй като ме навихте с хвалебствията за Вълшебството, реших се да го забъркам и аз. От Амазон Франция намерих почти всичко, но тъй като за доставка на всяка отделна съставка ми искаше от 3 до 9 евро за доставка до Белгия, се ограничих до Мумието 10 грама и безсмъртничето. След това отидох в един огромен магазин за афро-фризьорки и от там взех Розова вода от Обединени Арабски Емирства, розово и лавандулово масло. С четенето из френски сайтове разбрах обаче, че има безсмъртниче от Корсика, италианско и от Мадагаскар, като латинското название е еднакво. Първите две стават, това от Мадагаскар, макар че има същото име Helycryse с една дума е пълен бул шит и няма същите свойства. Естествено,  аз съм си поръчала от второто. Дотук съм вътре 40 евро. Сърцето ме заболя, можех да си купя близо две маски на Керастаз.  Мисля да го забъркам с Мадагаскарския ментак, а пък каквото ще да става. Между другото, при негрите си купих 150 гр розово френско масло (фирмата е в Париж и беше със защитна опаковка) за 11 евро.

# 290
Вълшебството впръсквате ли го в корена или го поставяте на скалпа чрез шише с накрайник (като от серума за растеж на ФК например)?

# 291

Пръскам

# 292
misha_misha, не знам какво става със сайта, аз като поръчам и една много любезна дама ми се обажда, изпраща ми мостри, обсъждаме продукти...
Иначе, на свършване ми е първото шишенце от терапията, ползвам след всяко миене, т. е 3 пъти седмично.
В късният следобед ми върнаха обажданията и аз също се чух с любезната дама. Освен, че ми обясни за капките на Oway, също така ми препоръча някакъв лосион за сгъстяване, за който чух за първи път - Endoten. Каза, че доста пари и трябва да се ползват ръкавици и че го взимат и мъже и жени.
Някой пробвал ли го е?

Stensfild да това е сайта, който обсъждаме.

# 293
  • София
Момичета, помощ! 😩
Имам спешна нужда от съвет. 🙏🏻

Малко предистория за да може да ме посъветвате:

Тъй като от неуспешни боядисвания косата ми беше станала във всички тонове на жълто оранжевтото и не можех да се гледам (боята Oway беше главният виновник) си записах час при фризьор да ме оправи.
Прилагам снимка:

Чаках 1 месец за час през който правих какви ли не терапии и подхранвания и косата ми се беше стабилизирала, не се накъсваше, беше плътна.

Отидох, използва следната техника: със сешоар ми издуха късите косъмчета, на останалите сложи блондор уж със слаб оксидант и уви във фолио (не това сребърното а едно прозрачно) за да може да махне оранжевите нюанси и да изравни цвета. Сложи и олаплекс към блондора.
Остави да действат кичурите,  после на късите косъмчета сложи друг цвят боя, не блондор за да се прелее.
Корена ми го остави моя, уж щяло да се прелее.
После матира. Бях му казала че не искам дълбок корен но ми каза че било много по щадящо и лесно за подръжка и се навих. Това което исках беше светло перлено- пепеляво русо от корен
Цвета не ми хареса много, защото косата ми се омазнява в корена и дълбок корен при мен  на втория ден е омазнен и косата стои просто като небоядисана а не като ефект. Освен това останаха леко жълти отенъци от късите кичурчета с боя които направи - явно боята беше в златната гама или не е успяла да убие моите нюанси.
Прилагам снимка

Както и да е излязох с нов цвят и подстригах почти 1 педя. Това преди 2 седмици.

После бях на почивка на място където водата е супер варовита и съответно мата падна а косата ми беше като слама.
Оттогава забелязвам че адски много пада последните две седмици и не разбирам от боядисването ли се късат блондираните кичури или пада от корен? Дали е възможно да в от варовитата вода?
Не успявам да видя всеки косъм но видях няколко които бяха от корен и няколко които не, но като цяло косата ми е тъничка и ми в трудно да намеря падналите косми по земята.
Това според вас нормално ли е и как да го спра?
Днес правих еластисайзър, мислех да правя терапия с олаплекс на следващо измиване.
При положение че не ми е пипал корена най вероятно се късат блондираните кичури нали? И все пак уж било с нисък оксидант и олаплекс.
Отчаяна съм и освен вс съм за боя на корен

# 294
  • Варна
Мélisande блондора си е блондор дори с нисък оксидант. Изсветляваш с блондор вече веднъж изсветлена коса да не кажа многократно изсветлявана защото със сигурност матираш дължини постоянно.  Може да е провокиран някакъв сезонен косопад,но по-вероятно е да се късат изсветлените кичури. За две седмици с калпава вода си измила всичкия привнесен пигмент според мен. ДПШ да разкараш всички отлагания и Олаплекс терапия. Предполагам ефекта слама ще изчезне след почистването.

# 295
Здравейте, момичета! Днес се събудих и цвета ми беше някак си издухан и вдъхновена от Ванеса реших да взема Schwarzkopf Londa Igora Vibrance. Това, което намерих е tone sur tone, но затова пък с 75% намаление и взех две туби 9.1 за около 2 евро парчето:sunglasses:
Затова пък се наградих с един Нектар Термик на Керастас.
 Глосът прочетох, че се разтваря с окислител 1.8%, но аз имах 3% като го разредих с вода, за да го отслабя. Стоях 20 минути и се получи много приятен цвят. Е, белите коси не са напълно покрити, но стана едно много приятно освежаване на цвета със страхотен блясък. Благодаря ти, Ванеса! Измих с Joico blonde life шампоан, стоях 1 час с маска Керастаз за блондинки и при измиване запечатах с балсам Joico blonde life. След това сложих от Нектара и малко от червеното олио на Керастаз.
От Нектара също много съм доволна. Много ми напомня на термото за блондинки на Керастас, но с една идея по-богато, точно както аз исках.
Médisande фризьорката много добре те е направила на външен вид. Блондорът наистина винаги е много хард за косата. Затова от половин година не съм ходила на фризьор. Тук всичко е яко с блондор, а и не виждаш с каква боя те правят. А 100 евро ти вземат само за Бонжур:frowning1:

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 21:48 от lora_1

# 296
  • София
Днес посетих магазина на Нотино. НИКОГА ПОВЕЧЕ! Имат толкова много парфюми, че си харесах 5-6 😂😂😂
В магазина поне няма твърде много марки за коса, за което съм благодарна.
Иначе имах много лош икспириънс с единия касиер, който беше доста невъзпитан. Викна ни на другата каса, че опашката беше дълга. След чакане ми каза, че на неговата каса не се изпълнявали онлайн поръчки. И аз му казах, че той изобщо не беше уточни кой да заповяда при него. И най-нагло след като се обърнах да се преместя на другата каса изсъска "ми то пише"....

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 09:28 от Acquadigioia

# 297
В Нотино са пуснали новата серия на Керастаз, ама е на страшни цени Thinking
Странна работа...

# 298
В Нотино са пуснали новата серия на Керастаз, ама е на страшни цени Thinking
Странна работа...
Тея нещо не са наред. Шампоан 50 лв, в Hbb24 17евро?!? Че те с какви надценки работят? Луда работа Flushed

# 299
Cocopanda избухнаха с цени на серията Heart Eyes Нотино са се поуляли

Общи условия

Активация на акаунт