Професионални серии за коса 147

• 61 620
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Имам въпрос към Анастасия, и не само към нея.
Как ви се отразява балсама за обем на милк шейл? Разплитащ ли е? Или е супер лек като всичките им продукти?
Колебая се дали да си поръчам серията на Мишл Шейк за обем или да си взема Ланза, която показах няколко страничка по назад.
Мисля да поръчам и серума за плажни къдрици на Керастаз.
Здравей!
Балсамът много ми харесва. Друг е въпросът, че моята коса не се заплита и не мога да ти кажа дали разплита. Дали е лек - хм, зависи от косата. Моята не ми се омазнава от него, но пък при измиване си усещам косата лигава. Simple Smile)

# 511
Дали сте засичали минита на Керастаз за къдрава коса, новата серия?

Edit: купих преди малко желето, ще пиша отзив скоро 😀

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 20:26 от Lollaa*

# 512
Alterna Caviar Clinical Densifying си е ако не 100 в 1, то поне 3 в 1. Има ефект на ДПШ, с протеини и кератин е по принцип, но е по-скоро балансиран.
Нямам проблем с гъстотата на косата, не е и фина, но съм активен водолаз и от всякакви екипировки, милата ми глава има нужда от подкрепа. Супер е за подкрепа на скалпа и за протекция на косата като цяло.
Лично аз предпочитам да го ползвам с останалите продукти от серията, но сега съм останала само с него и го съчетавам с каквото ми падне.
Самият Ш има страхотна формула и наистина скъпи съставки.
Консистенцията му е по-течна, повече перлено-прозрачен цвят.

Шефът Антонио,
Хубава е маската, даже много. Справя се с чувствителен скалп и я препоръчвам.
За дължините при сухота - Nectar Thermique е добър, да. Аз харесвам и крема Magistral от сериите за суха коса.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 13:12 от Аня Филипова 649504

# 513
Преди малко си получих поръчката от Арлен - любимите капки Оуей 😍 и мостра на новото желе на Керастаз. Нямам търпение да я пробвам.

# 514
Момичета, тези които ползвате Alterna Caviar Clinical Densifying серията доволни ли сте,имате ли нови растежи, как я усещанте протеинова/хидратираща ? Шампоана с каква консистенция е прозрачен или перлен/млечен?
Наскоро започнах да ползвам серията и към момента не мога да кажа на 100%мнение. Но определено след шампоан, серум и пяна косата ми я усещам плътна... не е хвърчаща, много добре се оформя прическа с кръгла четка и като че ли имам по-малко останали косми по четката. Но според мен е още рано, ще пиша като ги изразходя. Моя приятелка имаше доста косопад след раждането и каза, че серията й е помогнала, остана доволна от нея и продължи да си я купува

# 515
Супер значи ще я тествам и аз серията. Мислех да пускам поръчка от Арлен но вече кода не работи който беше за 15% и ще чакам да пуснат пак или някаква промоция, а ако някой от вас знае код за 15% Нека сподели

# 516
пробвай ALT20 , при мен работи

# 517
Току що си взех серията на Алтерна Caviar clinical. Отдолу на едната опаковка има дата, но не съм сигурна какво точно означава. Виждам, че доста дами я ползват и ще бъда благодарна за малко помощ. Прикачвам и снимка.

Имам въпрос към Анастасия, и не само към нея.
Как ви се отразява балсама за обем на милк шейл? Разплитащ ли е? Или е супер лек като всичките им продукти?
Колебая се дали да си поръчам серията на Мишл Шейк за обем или да си взема Ланза, която показах няколко страничка по назад.
Мисля да поръчам и серума за плажни къдрици на Керастаз.

На мен не ми я разплита достатъчно. Лек е и много приятен, но само той не ми е достатъчен.

# 518
пробвай ALT20 , при мен работи
Благодаря 🌸

Едит: Поръчах си шампоана и серума в малки опаковки за да ги тествам + Бюти кутия с тестери по избор там си избрах пак на Алтерна разни неща за проба и между другото има цялата серия на мостри за къдрокоси на Керастаз та може да ги пробвате.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 17:03 от CoCo`Milk 🥥

# 519
Приключвам кутията си с ампули против косопад на Керастас и искам да се насоча към нова терапия насочена към растеж на нови косъмчета и по - бърз такъв на наличните. Чудя се между ампулите Денсифик и https://www.zlatnaribka.com/napura-t%7C0-anagen-post-terapiya-za … napura&page=2. Моята коса е тънка с бързо омазняващи се корени. Според вас коя е по - удачната серия за мен?

# 520
Здравейте,имам количество от Вълшебството,което искам да подаря .
На мен много ми омазнява и спрях да го ползвам.
Ако някой го иска,моля да ми пише.

# 521
Alterna Caviar Clinical Densifying шампоана го усещам като доста протеинов, косата ми става супер жилава след измиване, без да се заплита обаче. Иначе серумът е много хубав и не омазнява допълнително косата за разлика от серума за растеж на Grow gorgeous.

За растеж не мога да дам мнение тъй като не страдам от косопад и ги ползвам основно за уплътняване и заздравяване на косата.

# 522
Момичета, и аз забърках Вълшебството като вместо олио от безсмъртниче сложих Вода от безсмъртниче, която си купих от Франция, заедно с вода от лавандула.  Миришат невероятно, пръснах на ръката си и мъжът ми ме пита кой е парфюма. Попаднах случайно в една дрогерия там и е пълно със всякакви флорални води и масла като цените са много добри,  а за качеството ви казах. А имаше и дрогерийна козметика,  цените са wow! Абе, тези французи си разбират от тези неща. Дотук добре, ама от Вълшебството получавам един сърбеж, не знам защо. Наистина става и голям обем, но косата ми става като едно огромно гнездо, но няма блясъка на измитата коса. Може би ще продължа да го използвам вечерта преди миене, а пък ще видим.

# 523
  • Някъде там
И аз имам сърбеж от Вълшебството и затова спрях да го използвам Sad.
Много ме е яд, след него косата няма омазняване, една чистичка стои Blush, но пък сърбежа ме довършва.
За растеж ампулите на Напура които са с тази насоченост,ланза серум(спрей).
От нотино си поръчах ламиниращ спрей за боядисана коса на Матрикс (дано да се харесваме с него) Simple Smile

# 524
  • Варна
Аз нямам проблем с вълшебството, но приятелка, която си купи флорални води от ДМ ми изпищя. Сипах и от моето и проблем няма. Моите са на Алтея.

Общи условия

Активация на акаунт