Професионални серии за коса 147

• 61 606
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Аз нямам проблем с вълшебството, но приятелка, която си купи флорални води от ДМ ми изпищя. Сипах и от моето и проблем няма. Моите са на Алтея.
Принцесо, моите са купени от Франция и взех от най-известните им лаборатории. Нямам съмнение за качеството. Направи ми впечатение обаче, че сърбежът при мен се получава или от водата от безсмъртниче  или от водата от лавандула,  защото тях ги купих последно ,а преди това забърках с останалите съставки и розова вода и нямах проблем. Може едното от тях да не ми понася.
Кажете колко го купувате Мумието в Берьозка, иска ми се да си купя , като дойда в България,  че тук е 10 грама-10 евро и ми се вижда доста.

# 526
  • Пловдив
2лв беше една доза, не знам колко грама беше.

# 527
Лора, пробвай всяка вода по отделно и ще разбереш от къде идва проблемът.

# 528
  • Някъде там
По повод Вълшебството, всички флорални води са са от алтея Simple Smile
Искам да попитам има ли официална страница за боите Kydra?
. Влязла ми е мухата следващото боядисване да е с Kydra, но не само боя а и кичури. Мисля, че в нашия град няма фризьор който да боядисва с нея, но да проверя.
Друг вариант е да се боядисам с Лазна или Монтибело, но не мисля,  че са най щадящите бои.
Тъкмо си върнах естествения цвят, отрязах от косата  всички кичури, и експерименти в лилавата гама и пак реших, че искам по светла коса. Grinning

# 529
Някой с мнение за Olaplex  6 🤔
Получих мостри на Манифесто от Рибата. Нооо количеството няма са ми е достатъчно. Маската поне 2 мострими трябват. Нищо. Ще споделя мнение като пробвам Simple Smile

# 530
Аз имам Олаплекс 6. Честно казано не съм особено впечатлена. Ако прекаля с количеството, косата се омазнява.
Може и да си действа добре продуктът, но някак си не ме спечели...

# 531
Имам извънреден код за ZR, който ми предоставиха след техен гаф. Не възнамерявям да се занимавам с тях. Ако някой го иска, ще го отстъпя. Важи до края на този месец.
Който иска да си направи поръчка днес или утре, да ми пише.

# 532
  • София
Знае ли някой възможно ли е от продукти (масла) със силикони да се получи ефект на сплитане на косата, вместо търсения обратен ефект на разплитане и лесно разресване? Ползвала съм натурални масла без силикони и го нямаше заплитането (въпреки,че малко омазняваха) , но сега с маслото на Керастаз Ultime Elexir постоянно получавам възли в косата и не личи,че съм слагала масло изобщо.

# 533
Аз също не съм доволна от Олаплекс 6. Не усещам хидратация, блясък или каквато и да е полза от него. Имам останало малко количество от една 30 мл опаковка и ще го намажа цялото като терапия преди шампоан колкото да не отиде в кофата.
Lolo30 Не харесвам този продукт на Керастас. Пробвах го съвсем малко и отиде в размените, тъй като все едно вода слагах на косата си. Никакво подхранване, нито разплитане. Маската от серията също не ми допадна, тъй като я усетих доста слаба. Доволна съм от олиото на Мароканоил. Придава гладкост, блясък и е приятно на мирис. В момента ползвам това на Макадамия, като ако трябва да ги степенувам съм най - доволна от Мароканоил. Ароматът на Макадамия е специфичен според моите приятелки.

# 534
Искам да попитам има ли официална страница за боите Kydra?
Разгледай тази https://www.facebook.com/kydra.bg/?ref=page_internal вероятно Алтерна са дистрибутори Thinking
Аз от Ланза не бях доволна.Щадяща е и за тониране е идеална,но на мен не можа да ми изсветли достатъчно.С една немска загубена боя бях вдигнала доста повече нивото.

Lolo ако косата ти е къдрава няма да се учудя че олиата ти заплитат.При мен е същото.Правят косата на кошница и я заплитат после

# 535
Както ви споменах, получих мостра на желето Манифесто на Керастаз.
Споделям първо, че съм много приятно изненадана от аромата - много лек и приятен и наистина леко напомня Манифесто на ИСЛ. По принцип аз не се разбирам с техните аромати - идват ми натрапчиви и тежки, даже неприятни.
Та за желето. Измих косата с дпш на Елевън, после сложих тяхната маска чудо и накрая запечатах с детанглъра на JMO.
За финиш използвах само желето. Получих наистина хубави, добре оформени къдрици,косата ми остана мека и приятна на допир. Единствено отчитам като минус, че ми отне от обема, но това често се случва с такива продукти при мен, а пък сложих и в корена. Следващия път ще съчетая с пяна за обем и предполагам, че няма да има този ефект.
Прилагам и снимка
Скрит текст:

Скрит текст:

Та определено ми се запали любопитството към серита и много бих искала да я пробвам цялата. Ако пуснат някъде минита, ще е чудесно.

# 536
VanessaDE,
Разчитам да ми дадеш идея за улов. Има ли нещо, което сме пропуснали?
Пробвах последно балсама без отмиване на Moroccanoil, озаглавен All in One Leave-in и нещо не ме смая.
Обърках се и с Ш от новата еко серия на Alterna My hair my canvas... my... да не казвам какво. Според мен половината от съставките, които твърдят, че ги има, са си останали само на опаковката.
Така и не поръчах цялата серия Acidic Bonding Concentrate, виждам, че симпатягите от Redken сменят всички опаковки и не мога да се ориентирам дали имат нови неща.
От Kerastase нищо не искам.

# 537
Вики аз слагам само едно грахче и разнасям от корена до връхчетата.Бих те посъветвала да сушиш с наведена глава и да не пипаш косата докато изсъхне напълно.Докато сушиш, гела прави каст и косата изсъхва в посоката в която е била при сушене.Пфуу как го обясних само,дано да ме разбра...

Аня слава богу, няма много нови неща Grinning
Заглеждам детокс желето и балсама за боядисани коси на ФК
Скрит текст:

Не ползвам продукти за боядисани коси освен блондинските,но балсамът ми стана интересен.Запечатвал цвета до 24 измивания Rolling Eyes ммм не вярвам,но ще го пробвам.
Желето почиствало с до 38% повече отлагания отколкото само с шампоан Rolling Eyes интересен продукт.Все си мисля,че почистващият серум на Меди е същия,но ще видим.
Аз се отървах от няколко серии и сега мога да заредя пак нещо Animal See No EvilGrinning
А,и две терапии искам
Скрит текст:

Първата ми е по-интересна,обаче нямам идея къде ще я търся,може в БГ в някой салон, с връзки.Тук не я намирам цялата.
Втората е към 130€ и не съм сигурна,че е това което ми трябва,а и няма къде да я тествам.Покрай мен салоните работят с Велла и Лореал.
Redken нямат нищо ново,само опаковките са сменени.Най новите ги знаем вече,киселинната и блондинската серии.

# 538
  • Пловдив
Знае ли някой възможно ли е от продукти (масла) със силикони да се получи ефект на сплитане на косата, вместо търсения обратен ефект на разплитане и лесно разресване? Ползвала съм натурални масла без силикони и го нямаше заплитането (въпреки,че малко омазняваха) , но сега с маслото на Керастаз Ultime Elexir постоянно получавам възли в косата и не личи,че съм слагала масло изобщо.
При мен почти с всички масла ми се заплита косата. Имам предвид не натуралните. Може би това е причината да не мога да си намеря "моето" масло. Вкъщи имам почти всички известни и хвалени, но май нито едно не прави на моята коса това, което обещава. Само капките на Oway като че ли не заплитат и косата остава лъскава и подредена.

Кои натурални масла си ползвала и не е имало заплитане?

# 539
  • София
lili , ами ползвала съм едно, което не е на някои от известните проф. марки за коса, но пак са много добри и съм много доволна от тях - Cocosolis се казват, те правят главно натурални био масла за тяло, но имат и едно за коса, бях си взимала два пъти даже, но като свършиха реших да пробвам други  по-известни- коприната на CHI, аргановото на Maroccanoil , елексира на Kerastase  и от трите мога да кажа,че не видях някакъв резултат при мен. Беше сякаш не съм ползвала олио. А с последното вече е налице и допълнително заплитане.

Ето го това , което ползвах. Сравнително мазичко е бих казала, но ако се нанася по малко от него е добре. Супер икономично е. Съдържа масло от кокос, камелия, сладък бадем, агран, таману, жожоба, маслина, вит. Е.

Общи условия

Активация на акаунт