Професионални серии за коса 147

• 61 602
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Cocosolis миналата година го взех - ужас за моята коса 😄  така си стои даже незнам дали е годно още. Тежко,мазно като преуош го ползвах пак нищо,и другото за коса от марката взех то по бива но нямаше ефект за растеж. Елексира на Керастаз аз много го харесвам, заглажда,блясък подредена ми е косата ✌

# 541
  • Марс
И аз го харесвам, с чуплива коса съм, но не ми се сплъстява и си е бляскава косата.Innocent

# 542
  • София
Cocosolis миналата година го взех - ужас за моята коса 😄  така си стои даже незнам дали е годно още. Тежко,мазно като преуош го ползвах пак нищо,и другото за коса от марката взех то по бива но нямаше ефект за растеж. Елексира на Керастаз аз много го харесвам, заглажда,блясък подредена ми е косата ✌

Аами възможно е Grinning тежичко е наистина, аз не казвам,че на всеки ще му свърши добра работа, то си е и до коса, но на мен много ми харесваше. Имало е моменти, в които ми е омазнявало крайщата малко повечко ( като съм се оливала със слагането примерно), но с времето се научих колко точно количество да слагам и като че ли ги предотвратих тези моменти и като цяло бях доволна. Приглаждаше ми косата, нямаше заплитане и аромата беше супер.

# 543
Знае ли някой възможно ли е от продукти (масла) със силикони да се получи ефект на сплитане на косата, вместо търсения обратен ефект на разплитане и лесно разресване? Ползвала съм натурални масла без силикони и го нямаше заплитането (въпреки,че малко омазняваха) , но сега с маслото на Керастаз Ultime Elexir постоянно получавам възли в косата и не личи,че съм слагала масло изобщо.
При мен почти с всички масла ми се заплита косата. Имам предвид не натуралните. Може би това е причината да не мога да си намеря "моето" масло. Вкъщи имам почти всички известни и хвалени, но май нито едно не прави на моята коса това, което обещава. Само капките на Oway като че ли не заплитат и косата остава лъскава и подредена.

Кои натурални масла си ползвала и не е имало заплитане?
Тези капки са ми в уиш листа. Чакам да свърша Макадамията и ще ги купя.

# 544
  • Пловдив
Само внимавай с капките - ако ти е тънка косата, може да ти утежнят. В този случай трябва да използваш минимално количество. Моята е плътна и дебела и няма никакво омазняване, а попиват много добре. Слагам около 2-3 капки от капкомера.

# 545
  • София
Само внимавай с капките - ако ти е тънка косата, може да ти утежнят. В този случай трябва да използваш минимално количество. Моята е плътна и дебела и няма никакво омазняване, а попиват много добре. Слагам около 2-3 капки от капкомера.

Тези капки и аз ги загледах напоследък, значи са една идея по- мазички от останалите масла така ли? А да ви питам в тях има ли такива силикони, каквито и в Kerastase Ultime Elixir или са малко по-натурални Grinning ?

# 546
Натурални са капките на Oway без силикони поне са с такава заявка в описанието си,аз ги харесвам не ги щадя и да прекаля косата ги изпива.

# 547
Пробвах от мостра крема без отмиване Манифесто. На суха коса. Не съм впечатлена. Ни омекоти, ни хидратира. Имам количество и за мокра коса. Дано ме впечатли, че аромата е уауууу.

# 548
Капките Оуей на мен никога не ми утежняват, а косъмът ми е тънък към нормален.

# 549
  • Пловдив
По-мазнички са и са гъсти. Ароматът им е много силен, като сироп за кашлица. Значи и аз ще пробвам с по-голямо количество - притеснявах се на моята плътна коса дали няма да утежняват, но щом на тънки коси са ок, и за мен ще са добре.

# 550
  • София
А може ли някой да покаже кои точно са тези капки Oway (на снимка ако има най-добре), защото аз сега гледах сериите им и се обърках кои точно са тези конкретните капки за които говорим...

# 551
https://sicosmetics.bg/bg/product/959/rekonstruirasht-serum-za-s … turing-drops-50ml
Моите ги взех от Арлен с код тогава за 15%, бяха по на оферта.
Нямах търпение да ги пробвам от доста време....
Аромата не ми е гаден.
Харесвам блясъка, който дават.
Усещат се добре както на суха, така и на мокра коса.
Моята е руса, гъста, с дебел косъм.

# 552
Тези
https://www.arlen.bg/product/9471/serum-za-suhi-i-tsaftyashti-kr … g-drops-50ml.html
Почти едновременно сме пуснали, поне от различни сайтове

# 553
  • Някъде там
Благодарение на кода от Аня Филипова си поръчах страхотни неща на Ланза Heart.
Сега обаче ми влезе мухата за нещо ново и не изпробвано от мен.
тази серия само, че без сух шампоан а с пяната от серията.
Или новата серия на Керастаз Манифесто, но нямам никакви къдрици(косата ми е права като праз, често ме питат дали е изправям с преса всеки ден  Grinning)

# 554
Vanessa,
PK май си следват график с ежедневно миене на косата и тези 24 изплаквания са си за 1 месец. Дано все пак са подготвили някой фокус.

Viktoriai,
Много хубава коса!

Общи условия

Активация на акаунт