Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 168
  • 544
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Плис, пипъл, гледах Науру онлайн, директно от СМАрт Център, и не можах да гледам епизода. Даваха ли Светльо!? Да знам дали да троша гб-ти. 🙏
Тцъ. Хич. Нйенте. Зиро.

# 151
😌😔🥴 марсиж..

# 152
  • София
Следващият епизод ще се роди слончето. Което ме притеснява, че не е в последния и имат възможност да измислят някаква гадост.🤔
А Фотев явно ще го очистят в последния - няма да може да се порадваме повече 😢

# 153
Ей, Кръстева сигурно е единствения в този сериал, който си плати за греховете с лихви, ама пак и пак и го натякват. И все едно тя е сменила децата, а не Генадиев. Гочева и Мазов обаче имат също бая грехове, особено Мазов с историята около Ина. Мазов такива грозни думи изрече на професора...Ще ми се и той да си получи заслуженото, без обаче да страда детето, което милото не случи нито на сурогатна майка, нито на семейство.
Добре обаче подреди Мазов Райкова и Хаджито. Всички обичат да минават границите.
Коко ми хареса с Васко. И Романова с дъщерята и внучката.
А Зорница май ще ражда другата серия, и то вкъщи.

# 154
Много ми хареса разговорът на Романова и Магда в стаята за почивка. Много истински разговор се състоя. Любовта и последствията от какво ли не прави с хората.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 21:57 от Hristina M. Koleva

# 155
Най-накрая Зорка ще роди. Финалът да не е другия четвъртък? Или по-следващия?

# 156
На 20-ти е финала.

# 157
С наближаването на финала са се постарали да съберат всички , които адски ме дразнят .
Малко ми е Фотев /ще намразя гласа на Бинев/, а сега и  вечно киселата бабушкера на Мазов . Тя така изрецитира обвинението към Кръстева , че била спала с Генадиев , точно като дърта ревнива и незадоволена цял живот к--ка. Нищо чудно професорът да я е пропуснал навремето .
Все очаквах Васил да изтрещи и да видим онзи заветен момент със скока , но той е много търпелив .
Романова и Магда бяха готини , но ромката ми дойде в повече с онази песен , добре поне че не извади дайре .
Промото по традиция беше по-интересно от епизода .
Изпитвам ужас от раждането на Зорница .

# 158
На мен ми харесва Гочева. Добре се справя актрисата. Wink

# 159
Пламенае страхотна актриса. Но Гочева е отвратително същество. Тя подкокоросва Мазов и налива масло в огъня. Използва, че е афектиран и не мисли трезво и бърза да му пълни главата. А на времето Стефан колко беше близък с Катя...
Аз още имам някакви надежди, че Фотев ще умре преди последния епизод.

# 160
Мari_Mar-че, къде си мило, че изпуснах първият половин час ? Hug
И мен ме дразни Гочева прекалява със злобата.

# 161
Малкият прескочи ли?

# 162
Той и Мазов е гаднярче, но Моню е страхотен. Е, супер са подбрани актьорите. Карат те да им повярваш, че са тези хора. Лепнали са им ролите. Не мога да си представя друг да беше Мазов.

# 163
  • София

Сезон 11 Епизод 33

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 22:57 от Mari_Mar

# 164
Мазов е ясно откъде е наследил злобата и проклетията си. Гочева може ли да постъпи така долно с Крътсева, а в началото казваше на Стефан, че да я обвинява е глупост.

На промото ги дават Петмезов, Поли, Захаринчо, Врабчев, Гринч присъединявайки се към тях да се събрали. Дали ще е заради Кръстева или пак нещо друго е станало?
Зазу ще изражда Зорница в "полеви" условия. Чудно Марио къде ще бъде по това време, защото явно не е при тях, дали всичко ще е с хепи енд или ще използват сценаристите любима тема с това на бебето нещо да му има или на майка му?

Общи условия

Активация на акаунт