Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 135
  • 544
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Може би Стефко ще бъде спасен на магия и Мазов ще преоткрие себе си и живота, ще вземе детето си и ще се махне, някъде надалеч.

# 136
Само аз ли си мисля, че накрая ще гаджосат Пената и Димова 🤔. Още от началото мисля че няма да я бъде с Мазов, а с Пенев

# 137
И на мен ми мина през ума. Те такива, които много се карат... Simple SmileСамо дето на Димова не мога да ѝ схвана настроенията.
Няма нужда от толкова драма на края на сезона. И при Мазов, при Жекова, при Романова сега и с Кръстева...
Само като започна разговора Романова с Методиев и си помислих, след всичко изживяно не вярвам да продължат от там където са спряли.

# 138
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 32

# 139
Не съм изненадана от това, че тръшнаха детето на легло, любимите мишени на сценарисите обичайно са две - деца и бременни. Зорница съм изненадана, че не й направиха нещо и като цяло я пощадиха, та остана първата група - Ради вече мина ред, Пепе го няма, та остана Стефан-младши.
Мазов е продажен, човек чиято лоялност има цена и сякаш животът иска да му го върне за лошите дела. Не мисля, че ще жертват детето, ще стане по някое време критично, но Марио и Врабчев ще го спасят. И току-виж най-после баща му се попромени.
Явно скоро ще пуснат Зорница от болницата, щом Марио сглоби креватчето Grinning

# 140
  • Велико Търново
В някакъв кратък анонс май дадоха как Фотев кара Васил да "помогне" Мазов да остане без дете. Може би това ще катализира процеса с хвърлянето и дано да не е чак накрая.

А Гочева имам чувството, че си отмъщава за нещо на Кръстева. Само дето не се сещам дали има такова.

# 141
Каза му да отрови Мазов, не детето.

# 142
  • София
Кръстева беше душеприказчик на Лора и Мазов - може би затова 😉

Аз нещо май съм пропуснала. Как и кога Мирослава стана доверено лице на Фотев?
И Куртева напусна ли?

# 143
  • Велико Търново
Каза му да отрови Мазов, не детето.
Ох, добре! Че даже само да си помисли да посяга на дете е мерзко. Не че да трови възрастни е много благородно, де...

# 144
И да не е, не ми е притрябвала. Драмата там приключи.

# 145
  • Велико Търново
Одрало майка си. Добре се справи😁
Ая се справи добре и в "Доза щастие", където игра малката Валя. Та, има закалка вече Smiley

# 146
Сценария им оре под дъното вече  пълна боза.
Как пък за толкова години, не се научиха ..кога свъшва за винаги?

# 147
Рейтингът за март месец - ОЖ е под номер 9 и общо казано е на равно с турския сериал по БТВ, който е на осмо. И както споменах в месечния ще присъстват повече предавания, които в седмичните не могат да влязат поради по-слаби резултати - на 16-то място е Отдел издирване, следва Съни бийч - 19-то и Белези затваря топ 25, а най-добре представящият се сериал е Ол инклузив - 4-та позиция:
Скрит текст:
Две нови снимки, не мисля че са пускани:

# 148
Плис, пипъл, гледах Науру онлайн, директно от СМАрт Център, и не можах да гледам епизода. Даваха ли Светльо!? Да знам дали да троша гб-ти. 🙏

# 149
  • София
Не, нито Наков, нито Кирилова - правят инсеменация в друга болница 😜

Общи условия

Активация на акаунт