Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 138
  • 544
  •   1
Отговори
# 120
Май само на Алексиеви детето не се беше изявило до сега в сериала 😃

# 121
Одрало майка си. Добре се справи😁

# 122
  • София
Абе, тия малоумници да не уморят Стефко? Връх на сценаристския садизъммм 🤢

# 123
Епизодът ми хареса.

Браво на Монев, страхотна игра.

# 124
Май май, като гледам промото.

# 125
Ванилия, малкото момиченце тяхно дете ли е? Много ми хареса. Естествена беше.
Твърде много драма при Стефко. Дано се оправи детето, че крясъците на Мазов от промото не ми харесват. Все пак не вярвам да го убият сценаристите 
Много тежка професия. Да гледаш тежко болни деца и да чакаш своето и да го отглеждаш без да откачаш.

# 126
Тежък епизод. Моню Монев е велик. Но с това с Кръстева ще прекалят. Жената няма вина. Все гледат да я зачешат за грешки от преди 100 г, за които адски съжалява. А Гочева става досадна с това дали Кръстева е била адекватна. Дано бързичко се приключи с това. А Стефко да се подобри. Димова ме дразни много. Но във втория разговор с Пенев ми допадна. Иначе е непоносима.

# 127
  • София
Отново прекаляват за поредеб път сценаристите. Всичко лошо насочено спрямо един герой, в случая Мазов. Първо Лора, сега Стефко. Защо? И защо е нужно чак в такава степен. Тези деца ОЖ какво ли не им се случи... Дете да не си в ОЖ.

# 128
Наистина много тежък епизод. Всички бяха брилянтни. Този път всички сцени ми харесаха. Сигурна съм че Стефчо ще се оправи. Харесаха ми сцените в операционната, особено Пенев беше топ. Тази раздяла на Романова и Методиев нещо не ми се вярва ще се остане така. Има нещо там , аз ще се радвам вече Романова да си има някого в живота. Относно промото Цонев да не направи пак някои инсулт пак.

# 129
Ванилия, малкото момиченце тяхно дете ли е? Много ми хареса. Естествена беше.
Твърде много драма при Стефко. Дано се оправи детето, че крясъците на Мазов от промото не ми харесват. Все пак не вярвам да го убият сценаристите 
Много тежка професия. Да гледаш тежко болни деца и да чакаш своето и да го отглеждаш без да откачаш.
Тяхно е, да Wink Гледах в "На Кафе" интервю с Яна Титова в което каза, че е снимала има-няма 100 дубъла, понеже искала дъщеря й да излезе перфектно Simple Smile
Като гледам промото и аз не знам да не направят някоя глупост със Стефко... Но на Монев играта беше наистина добра! В такава ситуация човек може да извади най-лошото от себе си, Кръстева не е виновна, но...

# 130
Знаем, че Мазов ще напусне болницата, нали на 3-ти март му правеха изпращане. може и да го уморят малкия.😏 Знаете, че сценаристите са садисти.

# 131
  • София
Това е първият епизод от този сезон, който наистина ми хареса и дори Жекова не ме подразни.
Аз мисля, че Стефко ще е в критично състояние, но не вярвам да го убият. Прекалено е, а е финал на сериала.

Хъмбъл, припомни моля, за изпращането на Мазов.

# 132
Росита, на трети март нали се бяха събрали пред болницата на полянката. Не помня кой каза, може би и интервюиращият да е бил, че са се събрали за изпращането на директора на Света Анастасия.
А и после излязоха снимки и видео, където Захариев е на поста. Мазов го няма.

# 133
И аз не вярвам да убият детето, ще бъде прекалено.
Те Мазов може да го изпратят да си гледа Стефко.

# 134
Мазов  с бабишкерата -маман да заминават за чужбина  да си лекуват  Стефко /физиотерапия / .
Васко  кога най-после ще скача с Фотев , че вече намразих и гласа на Бинев покрай тази роля .
Гъбката и Пенев май се "забелязаха" най-после Grinning  Heart Eyes
Мирослава се научи на власт , как ли ще и се отрази  скокът на Васко , да не се пропие пак ?

Общи условия

Активация на акаунт