Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 178
  • 544
  •   1
Отговори
# 210
Вуйчото със сините очи е в другия сериал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 211
😁😁😁😁

# 212
  • София
Добре де или аз съм с изкривено виждане , но защо детето е със сини очи? При положене че Зорница и Марио са с кафяви. Пак са сгафили сценаристите Grinning
Такова бебе са имали подръка 😜

Двама родители с кафяви очи могат да имат дете със сини, но двама със сини никога не могат да имат дете с кафяви 😉
А и на повечето бебета в началото очите са синкави 😉

# 213
  • София
Вуйчото със сините очи е в другия сериал Stuck Out Tongue Winking Eye
Вуйчо Светльо 😂

# 214
Чак сега изгледах епизода.
Получих дежавю с Кръстева и подаръците и подкрепата. Това май за втори или трети път го гледаме.
Мазов си е отмъстътелен, продажен и долен плужек, а сега все повече го показва. Вместо да се окопити и да бъде до сина си, той бълва змии и гушери към хората, които се грижат за дето му и в частност към човека, който му е бил опора в трудни моменти. Майка му и тя от злобата живее.
Нора какво сега само ходи по Мирослава, все едно е забравила преди има няма 3 месеца какво правеше и тя с Фотев.
Димова - тя че е растение в саксия, растение в саксия е, ама баща й и той е долен и гаден. За пари и дъщеря си продаде. Надявам се да си получи заслуженето с Мазов за всички далавери, които въртят, та поне на сериал да видим нещо подобно Grinning
И все пак предложението ни, че бебето ще бъде кръстено на вуйчо си се оказа вярно. Марио много мил и сладък с подготовката за детето, ама докато жена ти се мъчи раждайки и то вкъщи, не е умно да критикуваш и да даваш акъл какво трябвало и какво не трябвало Grinning Много сладко бебе. Много хубав монолог на новоизлюпените родители.

Меланина се натрупва с времето, не случайно при деца със светли очи често се изчаква съответно време, за да се разбере точно какъв ще е цветът, дори за кожата важи това Grinning

# 215
  • Русе
Добре де или аз съм с изкривено виждане , но защо детето е със сини очи? При положене че Зорница и Марио са с кафяви. Пак са сгафили сценаристите Grinning

С мъжът ми и голямата ни дъщеря сме с кафяви очи, а малката е със сини. Съвсем възможно е. Виж бебе да се роди с червен конец...
Бащата на Гъбката излезе голяма гад - не само, че е корумпиран, но и явно е затрил майката. Нещо подобно на Дяволското гърло ми прилича - там майката на единия герой е тъпкана с медикаменти и са правени разни експерименти с нея и си загубва разсъдъка.
Дано Мирослава се осъзнае.

Нора какво сега само ходи по Мирослава, все едно е забравила преди има няма 3 месеца какво правеше и тя с Фотев.

Именно за това, защото тя беше в същото положение и си изпати.
Хайде да събуждат Стефко и да гътват Фотев, че да отдъхнем на финала.

# 216
Не мога да разбера това спойлер от Порталът 2-ри сезон ли е, какво е:
Скрит текст:
Наборите😁
Хайде Милошев да им заснеме един сериал от 25 сезона само за тях двамата🙏🤩

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 08:53 от HumbleDrumble

# 217
Не мога да разбера това спойлер от Порталът 2-ри сезон ли е, какво е:
Скрит текст:
😁
Хайде Милошев да им заснеме един сериал от 25 сезона само за тях двамата🙏🤩
Може, може Simple Smile Аз съм ЗА Simple Smile

# 218
  • София
Амин, сестро 😂😂😂

Аз съм с кафеви очи, брат ми със сини. Татко и майка са с кафеви, едната ми баба беше със сини, другата със пъстри, към зелени. 😎

Май само аз очаквам утре или във вторник най-късно да видят сметката на Фотев, с него и на Васко. Вторият ще се жертва, за да защити Жекова и болницата и така ще изкупи греховете от миналото.

# 219
Сега се сетих, че докато гледах Марио когато беше облечен за разпита, много му ходи така, че имаше снимки от сета в операционната със същото облекло.
Бебето ми изглеждаше на месец и половина някъде, някои си се раждат доста оформени и "отгледани" Но все пак тук и особено в тази ситуация, едва ли е лесно да се намерят бебета и то новородени, но все пак е по-добре от това да ги дават да гушкат кукла Grinning

lubito, Не съм съгласна, че Нора е била в положението на Мирослава. Първата харесваше по някакъв изкривен начин Фотев въпреки всичко, което четеше или й казваха за него, а втората- харесва парите, положението и власта след като се "отърка" в него.

# 220
Е, то проблемът не са очите, а че бебето е толкова бяло и русо. Марио и Зорница не са толкова светли. Та затова снощи се пошегувах, че е от Банков.
Нещо не ме развълнува раждането. Толкова чакано, а..го претупаха. Велислав е уникален актьор. Просто толкова добре пресъздава образа на Марио.
Съвсем сбъркаха образа на Мазов. Трябваше след смъртта на Лора да претърпи пълна промяна и да омекне. А вместо това той стана още по-проклет...Жал ми е за Кръстева..

# 221
Нали знаете, че човек макар и да няма изявени белези, може да носи рецесивните алели, но те не се проявяват, защото са подтиснати от доминантните. И ако двамата родители носят тези рецесивни алели т.е. Аа има определен процент, мисля над 30,  възможност децата им да наследят точно тях.

# 222
  • София
Зорница направи рекорд по бързо раждане Joy, но е за предпочитане пред това да ражда 3 серии и да има драми Joy
Колкото до червения конец, ми тя, Куртева го пъхна в чантата и Захариев, докато го повива, го завърза. Не видяхте ли? Joy Joy Stuck Out Tongue

# 223
Интервю в доктор Светльо. 🤩
https://eva.bg/category/23-intervyuta

# 224
Нали знаете, че човек макар и да няма изявени белези, може да носи рецесивните алели, но те не се проявяват, защото са подтиснати от доминантните. И ако двамата родители носят тези рецесивни алели т.е. Аа има определен процент, мисля над 30,  възможност децата им да наследят точно тях.
При двама родители с кафяви очи, които носят и гена за светли очи, вероятността да се роди дете със светли очи е 25%. Simple Smile

Майче, на мен пък ми хареса как Марио взе да намила на Зорница как може такова нещо. Просто защото е толкова типично в негов стил Joy И това как се гипсира тотално и как гледаше в началото бебето все едно ще се счупи. Grinning

Фотев очаквам да го сиктирдосат в предпоследния епизод. Ще се мъчим с него до последно. Направо е удивително как можаха да сътворят такъв нон-сенс сезон като за финал.

Общи условия

Активация на акаунт