Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 183
  • 544
  •   1
Отговори
# 225
Моски, а няма лошо,че намила,ама си го изпроси да млъкне  от Зорница 😄 Добре че не е като Ейми казвайки на Шелдън да си плисне чая в лицето 😂

Скуката,която ги е налегнала сценаристите от един момент миналия сезон  е продължило и при писането на този.

# 226
То не е скука. Просто не могат да мислят. Ето ти една болница - този ще умре, ще вкараме друг, ето ти един мафиот, този ще се разболее, тази ще роди, аз не съм баща ти, аз съм баща ти и готово. Сериала свърши. Smile

# 227
Фотев сигурно ще го бастисат в 30 Мин от последния епизод...

# 228
Може и в последните минути и после всички заедно. Доброто побеждава злото. Край на сапунката. Smile

# 229
Поне една сватба да има като за последно. 😁 Кая и Хаджито трябва да ги женим. 😁😁😁 Тъкмо ще видим Зорница с бебе Тони как ще се справи като кума на влюбените гълъбчета.

# 230
Ще бъде много жалко, ако убият Фотев на финала. Надявам се поне един епизод да ни подарят без него.

# 231
  • София
Тихо...
Скрит текст:
Бебчо е на 27 дни Kissing Heart

# 232
Васко ще се метне с Фотев от покрива, но явно ще оцелее, защото в последните снимки го има по болнична премяна.

# 233
  • София
Васко ще се метне с Фотев от покрива, но явно ще оцелее, защото в последните снимки го има по болнична премяна.

Любовта и доброто ще възтържествуват Simple Smile
Някой искаше сватба - ето, на Магда и Васко, този път завинаги Simple Smile

# 234
Е как ще оцелее Васко като двамата с Фотев ще скачат от покрив на определена височина? Но като ги знам сценаристите няма да се учудя Васко да оцелее. Grinning

# 235
Ще падне върху Фотка и ще му изкара въздуха. Joy

# 236
Ще падне върху Фотка и ще му изкара въздуха. Joy
Ох, щях да умра🤣🤣🤣Спря ми се тока от хилене🤣🤣🤣

# 237
  • София
Е как ще оцелее Васко като двамата с Фотев ще скачат от покрив на определена височина? Но като ги знам сценаристите няма да се учудя Васко да оцелее. Grinning
Той, Фотев да не оцелее...
Докато не го видя със забоден кол в сърцето, покрит с чесън - не вярвам 😜

# 238
Толкова харесвах гласа на Бинев, да не го бях гледала в тази роля😑

# 239
Според мен не е невъзможно при падане от еднаква височина, един да оцелее, а друг не, все пак получават се различни травми и т.н. Стига да не е някакъв небостъргач, разбира се. 😁

И аз сега видях във ФБ, че бебето е било на 27 дни, а наистина ми изглеждаше по-голямо, може би защото моите и двете се родиха под 3 кг и нямаха никакъв вид. 😃

Общи условия

Активация на акаунт