Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 188
  • 544
  •   1
Отговори
# 240
  • Mediterraneo
Моята малката се роди 4200, баш като едномесечно бебе изглеждаше Simple Smile

# 241
  • София
Ще падне върху Фотка и ще му изкара въздуха. Joy
Ох, щях да умра🤣🤣🤣Спря ми се тока от хилене🤣🤣🤣

При мен за малко метрото да спре 😀

# 242
  • София
Аз се радвам, че дадоха живо бебе, а не кукла. Виждаше се, че бебето е много малко, макар и не тъкмо извадено от утробата на майка му. Честно, не разбрах какъв е проблема и наистина ли някой е очаквал да снимат току що родено дете.

Хахаха, Carolina, представих си как Васко скача като кечист върху Фотев Simple Smile

# 243
Аз направо си представих Ракиши върху Фотев 🤣🤣🤣

# 244
Аз направо си представих Ракиши върху Фотев 🤣🤣🤣
Имат огромна прилика с Васко🤣 Направо същият😁🤣

# 245
Аз се радвам, че дадоха живо бебе, а не кукла. Виждаше се, че бебето е много малко, макар и не тъкмо извадено от утробата на майка му. Честно, не разбрах какъв е проблема и наистина ли някой е очаквал да снимат току що родено дете.

Хахаха, Carolina, представих си как Васко скача като кечист върху Фотев Simple Smile
Аз като четох коментарите във фейсбук, установих, че любовта към документалната точност в сериалите е забележителна. Grinning
Пък защо не е новородено, а е на 3 месеца, а те не били три, пък защо Зорница родила така бързо, а не я дават осем часа да се напъва... В крайна сметка разбрахме идеята, наложи ѝ се да роди вкъщи, нямаше усложнения, Захариев помогна, Марио се ошашка, всички са щастливи накрая. Grinning

Според мен ще оставят последния епизод да ни покажат какво се случва с всеки един, а каквото важно има да става, ще е преди него.

# 246
Иии, Москита, веднага си го представих:
Скрит текст:
Наков, Петмезов и Кирилова между тях, на зелената кушетка у сем. Светослав и Емил Накови, дундуркат бебе. Олейзени до ушите🤩😍

# 247
Аз нямам проблем с бебето, коментирах, че ми изглежда голямо във връзка с червения конец (всъщност него не го бях видяла и ако не писахте тук, нямаше да забележа).
Не съм очаквала наистина да е току-що родено, разбира се. Наясно сме, че е много трудно да намерят малко бебе по принцип, камо ли в сегашната обстановка.
То това няма и месец, така че си е съвсем подходящо за ‘ролята’, сега се замислям, че вероятно изглежда по-голямо, защото го снимат в близък план, на снимката на Диана ми се вижда мъничко.

# 248
Ванилия, аз затова писах за коментарите за фейсбук, щото там са възмУтени Joy

# 249
  • Велико Търново
Тихо...
Скрит текст:
Бебчо е на 27 дни Kissing Heart
И се казва Мартин Blush
Скрит текст:

# 250
  • София
Мирослава иска да помогне на Катя или да я прецака? Изпуснах началото.

# 251
  • Велико Търново
Мирослава изпълнява поръчка на Методиев, който пък изпълнява поръчка на Фотев и Димов. Оказа се, че Мира била създала платформата "Бяла лястовица", която двамата искат да използват за политически цели - чрез нея да "спечелят" електорат за изборите.
Скрит текст:
Схемата, която Димов начерта пред Фотев е нещо такова:
Кръстева трябва да стане лице на платформата - платформата събира привърженици на Кръстева - превръща се в политическа - привържениците стават избиратели за дадената политическа сила - политическата сила печели изборите - Димов става министър
Само че нямаше как Фотев да застави Мирослава да накара Кръстева да се съгласи, затова задачата са я възложили на Методиев
Мира много подло с тия пари... Rage

# 252
  • София
Много сложни схеми. Айде вече да приключва тази мъка.

# 253
  • Велико Търново
Сега чета последните 4-5 страници. Странно ми стана, че за Тони се говори като за "вуйчо", след като Зорница няма брат. Поне не знаем. Не че е нещо супер важно, но все пак малкият Тони щеше да има чичо, ако малкият д-р Ковачев беше жив.

Оффф... професорът що тъй се поддава, значииии...

# 254
  • София
Тази схема май само сценаристите я знаят каква е и какъв точно е ''гениалния замисъл''
Откъде ги къдрят тези не знам.
Браво на Ковачеви, че отидоха при Кръстева точно в този момент, за да и засвидетелстват доверие.

Общи условия

Активация на акаунт