Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 189
  • 544
  •   1
Отговори
# 255
От промото за утрешния епизод май ще се сложи началото за КРАЯ на ФОТЕВ:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2021-0 … jivot-utre/553547

Монев много ми хареса в параклиса, призна си вече и на себе си греховете и страховете за Стефко.

# 256
Май наистина утре е ДЕНЯ в които ще убият ФОТЕВ. Нямам търпение, дано стане, за да има приятна финална седмица. Grinning

# 257
Да, утре ще го мята. Ама ще е в края на епизода, че да се гърчим до вторник. Ама ние си знаем де-финито Фотито.

# 258
  • София
Скрит текст:
Сега чета последните 4-5 страници. Странно ми стана, че за Тони се говори като за "вуйчо", след като Зорница няма брат. Поне не знаем. Не че е нещо супер важно, но все пак малкият Тони щеше да има чичо, ако малкият д-р Ковачев беше жив.

Оффф... професорът що тъй се поддава, значииии...
Тук е друга закачка 😂 Humble...😜
Бебокът е много сладък! 😘
А новоизлюпените родители готини и малко ошашавени 😉

Мирослава нямаше вина с Кръстева - тя разбра в какво я забъркват, но няма избор и се опитва и себе си да убеди, че това е по-добрият изход...

Дали пък Гъбка няма да успее да изчисти злобата у Мазов? 🤔

# 259
Аз съм сбъркана с това кой кум, кой сват, кой на балдъзата брат. 🥴
🥴😁

# 260
  • Велико Търново
Ясно. Grinning
Humble, ако искаш - на ЛС може да ти предам частни уроци Joy

almadji, да, за жалост Мира нямаше избор. Но пък Васко ще ѝ даде възможност като премахне заплахата.
Дано си права за Димова. Мазов наистина трябва да се пречисти.

# 261
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 35

# 262
  • София
Опитвам се да си представя циника Мазов и нестабилната Димова и не мога. Но не се и налага, няма да го видим, така че е все тая какви ще ги измислят и дали са достоверни.

Ейй, предчувствието, че още тази седмица ще се отървем от Фотев май ще се окаже вярно. Развълнувах се.😂😂😂

# 263
Мари, благодаря ти! Flowers Tulip Признателна съм ти! Hug

# 264
Много сте тихи..

# 265
  • София
Скука, чудят се как да запълнят сериите.

# 266
Щото сме без думи😁

# 267
То и аз така...ама такава гробница не е било в тази тема.

# 268
  • София
Дано садистите от сценарния екип са били в почивка за финалните епизоди . Дано детето на Мазов се събуди!
Тогава ще се зарадвам на салтоморталето на Фотев. И няма да остана с гаден вкус от някога любимия ми сериал.

# 269
Ми то ако има коментари, то хич няма да са добри, та по-добре без Grinning
Историите на Фотев и Мазов като водещите такива трябва да са интересни и държащи в напрежение, а то искаш само да приключат и то не от нетърпение Grinning
Айде, най-после във вторник Фотев ще даде фира!

На Марио ми трябва упътване за бебета и колко наивно прие, че жена му ще му даде Joy A двамата със Зорница  ме убиха с историте си от детството Joy

Общи условия

Активация на акаунт