Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 195
  • 544
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 36

# 271
  • София
Разочароващ епизод.
Тотално се изгубиха в схемите си.
А Фотев как истерично врякаше в промото, отврат.
Самоделна дружинка.

# 272
Фотев толкова смехотворен не съм го виждала. Наистина ли някой сценарист, режисьор е одобрил тази сцена? 🙄

Да скачат по-бързо, че не се търпи.

# 273
Мари, благодаря ти! Hug Heart

# 274
Аз пък втори пореден епизод си мисля, че е малко цинично Кая и ХХ да се шегуват, че ще си правят бебе, след като преди има няма 2 месеца тя направи аборт. Rolling Eyes
Марио е забавен толкова неадекватен. На мама Зорница обаче и идва отвърте, а бебе Тони е страшен сладур. ХХ и той много добре го раздава с бебетата.
Той Васко, че не струва, не струва, ама Тасев на какъв фон има претенции, след като той ги насади в тази каша с Ина и ако беше мъж на място отдавна да е гръмнал Фотев, вместо да се подиграва на Васил. Не си представям какъв е тоя влюбен мъж дето някой се гаври, че е убил жена му и детето му и го заплашва как ще убие и втората, а той си седи и подава оставки.
Димова и Мазов ще станат двойка на финала и Стефко ще се оправи, това е сигурно. Все си мисля, че тя заслужава по-добро, ама карай.
Горката Кръстева! От началото на сериала ми е любим женски образ, а и нея не я оставиха на мира за дълго.

# 275
И аз си го мислех това с Кая и бебебто, но мисля, че просто сценаристите са го забравили вече:)
Имам чувството, че самите те (сценаристите) вече искат да се оттърват някак си от сериала и чакат като странични наблюдатели да свърши.
Зорниц, Марио и Тони- хубаво, ама мнооого захаросано , а и супер нереалистично като за родилка и изписване . Но нищо, поне ги пощадиха като за финал Simple Smile

# 276
А що да е нереалистично,виждате ли сте Кейт Мидълтън? Joy

# 277
Скука, чудят се как да запълнят сериите.

Като ни изчетат "Емил от Льонеберя". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 278
Най- интересното в посредните два епизода беше бебчето, голямо сладурче, пу- пу.
А схемите и машинациите на Фотев са ми омръзнали от преди няколко сезона.
Гледам с отчаяна надежда да има хубав край.

# 279
И аз си го мислех това с Кая и бебебто, но мисля, че просто сценаристите са го забравили вече:)
....
Смятам, че двата екипа сценаристи не са се засичали и втория екип не е знаел, че първия вече е забременил Кая и тя е направила аборт.

# 280
Сега изгледах серията. Донякъде беше хубава. Пълнеж, но нямаше много дразнещи неща.

# 281
Kато убият Фотев, Cтефко ще се събуди. Eдин си отива, друг се връща.
Велислав ми е любим актьор, Mарио и Зорница любима двойка, но даже и те не могат да ми задържат вниманието. Това не го ли гледахме вече с бебе Диана? Паниран татко, четенето на лекции по неврохирургия...
A Хаджито и Mарио един и същ пуловер ли менкат Joy

# 282
Като казахте бебе Диана, се напрегнах доста да си спомня какво пък беше това ,макар и да нямам пропусната серия през годините. И в тази връзка пак се възмутих как безобразно беше 'похабен' Иван Юруков , така и не успяха нещо смислено да сглобят.

# 283
И той и Карамаза изгоряха. Може и актьорите да са били заети с нещо друго. Сякаш не играеха с желание.

# 284
Злати, и аз така.
Като знам как нямах търпение да излезе нов епизод преди няколко сезона време...сега ако случайно съм близо до телевизора, го пускам да върви, ако не - просто попревъртам да видя какво е станало и толкова...

Иначе и на мен това с бебето при Хаджихристеви ми се стори доста неадекватно.
Но да отбележим, че Марио и Зорница май поставиха рекорд в сериала за двойка, която най-дълго я оставиха да живее спокойно и без проблеми - цели два сезона. Не че и нещо интересно се случи при тях, де, направо щях да се радвам да не им беше безоблачно щастието Joy

Общи условия

Активация на акаунт