Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 205
  • 544
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм на мнение че много грозно постъпиха с героя на Иван Юруков. Много го харесвах от столичаните и се надявах нещо хубаво да се случи с него в сериала. А не драми с бебе и Зорница и Поли да се карат коя заслужава да е майка на бебе Диана.

# 286
  • София
Kато убият Фотев, Cтефко ще се събуди. Eдин си отива, друг се връща.
Велислав ми е любим актьор, Mарио и Зорница любима двойка, но даже и те не могат да ми задържат вниманието. Това не го ли гледахме вече с бебе Диана? Паниран татко, четенето на лекции по неврохирургия...
A Хаджито и Mарио един и същ пуловер ли менкат Joy

Подписвам се под горното. Сценарият в този сезон е пълно разочарование.

Аз пък мисля, че не такава е била първоначалната идея за образа на Юруков. Поне това се виждаше до средата на 7ми сезон. После дръпнаха Диана (Зорница) назад, не се появи в сериала за повече от 10 епизода и в края му родиха историята с бебето и лъжата на Табаков, което за мен сложи кръст на възможна връзка с Огнянова. А както знаем в този сериал 90% от историите са свързани с двойки и любовни драми.
Възможно е Уговорката с Юруков да е била за 1 или 2 сезона и той да не е искал да снима повече.

# 287
  • София
Изгледах със закъснение.
Скрит текст:
Бях на юбилейния спектакъл на Мариус - Е, ми, той си е "престъпно" талантлив!!! Heart Eyes
Не обичам да хейтя, то и няма смисъл - няма да се поправят Confused. Ама Фотев го изкараха по-черен и зъл от Дявола - то бива злоба и мъст, но...

Обаче, Хаджито като каза, че се е образовал от форумите, разбирай BG-mamma, ме напуши смях Joy
И, да, бебето е голям сладур и добре им се получава суетнята около него Kissing Heart Joy

# 288
Малко off topic сега като свърщва сезона и сериала имам един въпрос да попитам ей така от скука.. Grinning Grinning Коя актриса се справи най-добре от към пресъздаване на образа си? И също така коя Ви е любимката от към красота визирам как визуално си представи героинята си (смъсъл от към стайлинг, цвят на косата, дори и грима) Grinning. Ей така ми е интересно, тъй като вече сериала се изчерпи и само се надявам на щастлив край за всеки герой.

# 289
  • София
Доста пресолиха с Фотев. Кой бос ще се държи така? Той си има хора за тези неща. Ще ходи в болница, за да мята служителите и от покрива?
WTF?!

# 290
Малко off topic сега като свърщва сезона и сериала имам един въпрос да попитам ей така от скука.. Grinning Grinning Коя актриса се справи най-добре от към пресъздаване на образа си? И също така коя Ви е любимката от към красота визирам как визуално си представи героинята си (смъсъл от към стайлинг, цвят на косата, дори и грима) Grinning. Ей така ми е интересно, тъй като вече сериала се изчерпи и само се надявам на щастлив край за всеки герой.
По първия въпрос - Буковска. Янина Kашева също.
По втория - Ина Фотева Grinning

# 291
Йоана Буковска откъм талант, както и Дария Симеонова. Откъм красота Любомира Башева и Ирина Митева, въпреки че ги слагам и към първия въпрос. Янина също се справи добре с ролята си.

# 292
  • Русе
1. Йоана Буковска - Давидова, Дария Симеонова
2.Ирина Митева Two Hearts

# 293
Виолета и Ина са ми фаворити и като представени образи, и по външен вид, като стил и излъчване, много са харизматични.
Наталия беше интересен образ, но някак не успя да ми легне на сърцето както Ина. Тях повече като двойка с Калин ги възприемам за любимци.
Иначе по красота харесвам Диана, Ралица, Неда Спасова, Любомира, Лили Гелева, но при тях акцентът не е във външния вид.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 17:09 от Вαнuлuя

# 294
Най-добрата актриса "минала" през сериала за мен е Буковска. А най-красива, но също много талантлива е Ирина Митева. Хубави също смятам, че са Неда и Диана.

# 295
  • София
Като актьорска игра - Буковска и Каварджикова бяха дъ бест , като красота - Диана, Ралица, Миглена...почти всички 😉

# 296
  • София
Буковска е страхотна. Първите сезони бяха страхотни. Сега е боза. В интерес на истината Марта също играе добре, както и повечето, просто сценарият куца.

# 297
По първия въпрос - Буковска. Янина Kашева също.
По втория - Ина Фотева Grinning
Абсолютно на същото мнение съм и аз.

# 298
1. За мен лично за актьорска игра на първо място слагам Йоана просто ролята й пасна брилятно. След нея слагам Милежа Живкова нейния образ с някои забележки беше прекрасно изиграна от всички лекари тя беше точно лекарят. Точна и безкруполна на моменти. След тях слагам Дария, Неда, Диана и може би Гергана, но тя късно влезе в сериала.
2. Иначе от красота слагам Диана(прекрасна и всеки сезон с различна прическа и цвят на косата), Йоана (стайлинг на 100 процента и червения цвят беше топ от всякъде), Гергана също слагам тук за мен лично черния цвят на косата беше най-добрият избор, Любомира, Дария , Ина, Неда, Милена също(за мен лично русото е нейния цвят страшно много й отива и я направи поне за мен с 10 години по-млада спрямо тъмно кестенявото), Ралица също.

# 299
Скрит текст:
Защо не направите анкета по темата, че ми се навехна пръста да влизам и да чета някаква си класация.. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт