Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 161
  • 544
  •   1
Отговори
# 435
Кунка се върна!! Grinning

# 436
Еййй Кунка! 😍❤

# 437
Дано поне на финала им се получат нещата на Пенев и Кунка

# 438
  • София
Кунка ще спаси финала! 🥳

# 439
Ей, pepir, браво! Позна за Кунка!

# 440
  • Варна
Надявам се да са измислили и за Пената хубав финал - Кунка влиза през порталната врата на болницата.
Пожелай си още две желания и плюй три пъти... Wink

# 441
Нещо много захаросан финал се очертава Grinning Тип приказка 'Заживели щастливо до края на дните си' Joy

# 442
Аз не съм изненадана за Кунка, все пак присъстваше на снимката на последните оцелели Grinning

Aпостолова каза, че ще е захаросано Grinning Явно сценарисите са избрали "Всички щастливи" от опциите на анкетата ни Grinning

Кайчето какви сънища има, Марио и Романова стилно облечени, ама Цонев с разкопчана риза Joy

# 443
  • София
Ура! Имаме арестуван министър! Засега на кино, скоро в реала 😂🙏

# 444
Толкова захаросано, петмезосано, пресладено, преувеличено, изсмукано..
Трябва ли да гледам на Владо Пенев сланините.. 🥴🥴🥴

# 445
От толкова говорене за банички, ми се дояде сега... Предлагам тези от ОЖ като за финал да направят един giveaway 1000 банички на всички дето пишат в темата Joy

# 446
Романова изглеждаше прекрасно в това червено 🔥

# 447
  • Велико Търново
Д-р Зия не беше ли дълго време главен консултант на сериала?

# 448
  • София
Е, то оставаше и да няма супер захаросан финал. Това е единствената им останала опция.
До тук нищо неочаквано. Всички ще ги засилят и захаросат яко, да се пита човек за какво трябваха 38 епизода, като бе ясно, че ще се види всичко това.
За мен остана само една въпросителна, Кирилова и мечтата и за дете. И нещо около Наков.

# 449
Като за последно хейтене вече половин час ми е : О , Боже мой / в лошия смисъл на израза Rage  /!

Общи условия

Активация на акаунт