Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 114
  • 544
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Байгън е изморен, припаднал в превод. Не знам в какъв смисъл ги използвате тези думички. Smile
😂 От дете помня казвахме така при “натрисане” от сладко “ стана ми байгън”...😉

# 76
Те ромите не си знаят езика, половината им думи са български и турски, ние сме седнали тук да се чудим за точното им значение. 😁🥴 Говоря за тия в България, най-вече в нашия град. Имам много колеги роми, по-голямата част във фабриката ни са от етноса. Няма дискриминация, няма разделение. Мисля, че в сериала този проблем е преекспониран.

# 77
Вече толкова разсеяно  следя  епизодите /само ги слушам с леко поглеждане Grinning / , че днес по едно време се стреснах  от това какви ги говори Зорница - после се оказа ,че това е новата циганка .
Освен  пресоленият вече проблем с този етнос , не по-малко дразнещ е и абсурдният   вече  идеализъм на Цонев - щял да уволнява дисциплинарно ... Все пак тези пари никой не  ги поиска от пациента  .   На мен за съжаление  ми поискаха 300 лв. след операция в прав текст . Беше нечистоплътно преживяване Imp  .

# 78
... Все пак тези пари никой не  ги поиска от пациента  .   На мен за съжаление  ми поискаха 300 лв. след операция в прав текст . Беше нечистоплътно преживяване Imp  .

И мене много ме подразни няколко пъти да се казва колко било добре да се стимулират докторите парично  и то в частна клиника...Това никъде го няма ! Няма и носенето на уискита и бонбони и какво ли не.
Докторите по тези места хич не са за жалене,получават си доста добри заплати .
Няма да изчезне този манталитет в България!

# 79
Те ромите не си знаят езика, половината им думи са български и турски, ние сме седнали тук да се чудим за точното им значение. 😁🥴 Говоря за тия в България, най-вече в нашия град. Имам много колеги роми, по-голямата част във фабриката ни са от етноса. Няма дискриминация, няма разделение. Мисля, че в сериала този проблем е преекспониран.

Това са турски думи, циганите повечето си говорят цигански, който няма общо с турския. Някои знаят турски, други не. Някои ходят на църква, други на джамия. А бе те са народ, който си избира. Wink Наистина има проблем с тях, но всичко тръгва от семейството и манталитета. Трябва си добро възпитание и образование и ще могат и те да се включват активно в обществото.

# 80
Боже, какво мъртвило! Докъде го докараха сценаристите, да не искаме дори да ги оплюем Joy
Видях, че има анонс, нищо вълнуващо:
Цитат
Тази седмица приятели и колеги ще се изправят един срещу друг, подлагайки на изпитание своите професионализъм и лоялност. Доктор Тасев и доктор Чилингирова ще подадат молбите си за напускане, търсейки ново по-добро бъдеще извън „Св. Анастасия“. Изненадващата новина ще предизвика суматоха и различни въпроси сред лекарите, които ще се опитат да разколебаят младата двойка. Дали Нора и Борис ще останат или ще напуснат завинаги болницата – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ по NOVA.

Сянката от миналото ще надвисне отново над доктор Кръстева, която ще бъде заподозряна и обвинена в липса на професионално отношение. В центъра на драматичната ситуция ще се озоват доцент Мазов и неговият син, чието състояние ще се превърне в истински медицински казус за Спешното отделение. Кризата ще изправи един срещу друг дългогодишни колеги, които ще трябва да изберат дали да обединят своите усилия или да стигнат до крайности.

В опит да помогне Мирослава ще се обърне към Фотев за услуга, която ще изисква сериозни ходове от страна на задкулисния бизнесмен. Малко по-късно в засада ще се попадне Васко, който за пореден път ще бъде жертва на най-големия враг на болницата. Получавайки поредни заплахи и ултиматум от Фотев, той ще трябва да избере между истината и любовта към Магда и саботирането в „Св. Анастасия“.

Доктор Огнянова ще получи специална изненада, която ще й напомни колко значимо е семейството й с доктор Ковачев, а Романова ще потърси изход и разрешение на сложните отношения с Методиев.

Ще успеят ли лекарите да окажат помощ в критичен момент за доцент Мазов и неговия син? Колко струва уважението към професията и кога опитът може да бъде поставен под съмнение? – ще научите тази седмица от 20:00 ч. по NOVA.

# 81
Анонса вещае три досадни епизода. Освен ако не се появи за около Секунди Наков да освежи пейзажа😁

# 82
Идвам да се запиша да добутаме заедно оставащите девет епизода, но, Майче, да, докараха ме мен лично до пълно нежелание да гледам. Аз бях останала с впечатлението,че сме на първите 15тина епизода и чаках да почне наистина сезона, та да гледам, а той свършвал Joy

# 83
Някой гледа ли Порталът? Проверявам в сайта на БНТ, но го няма. Да видя първа серия и да мирясам. Smile

# 84
Някой гледа ли Порталът? Проверявам в сайта на БНТ, но го няма. Да видя първа серия и да мирясам. Smile
Има тема https://m.bg-mamma.com/?topic=1319443.new#new
А епизода го има в ютюб. Освен това мари-мар го е качила, ще го намериш в темата.

# 85

Аз ,нещо не можа да ме привлече.Фантастика ,бавно тече...След втори епизод така, ме губят

# 86
  • София

Аз ,нещо не можа да ме привлече.Фантастика ,бавно тече...След втори епизод така, ме губят
В сравнение с ОЖ-11  “Братя2” направо препуска в галоп 😉

# 87
Ей сега като влязат в 4ти епизод - Ще е нещо като Бързи и яростни🤣
Надявам се че тази седмица Васко вече ще види сметката на Фотев. Поне последните 6 епизода без него🥴🥴🥴
Мислех, че и Методиев е потенциален да го хвърли от покрива, но той е прекалено мекушав, а и не е толкова унизен и притиснат, като Васко, който и на всичкото отгоре, ще избира между любовта си към Магда, и живота на мишка.

# 88
Той пък взе че се влюби в Магдето с баничките. Smile Любовта го преобрази на стари години. Smile

# 89
Дано в четвъртък Васко го хвърли Фотев, за да има мир най-сетне. 😂

Общи условия

Активация на акаунт