Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 177
  • 544
  •   1
Отговори
# 195
Бебето русо..да не е от Банков 🤣

# 196
  • София
Еха, страхотно беше. Малкия Тони е много гласовит Wink
Хареса ми цялата сцена.

# 197
Роденото Тони с червен конец. Брей, тия са много бързи.

# 198
  • София
Здравей, Тони! 😍🥰❤ Много сладко беше - хубава сцена и хубави монолози 😉

# 199
Роденото Тони с червен конец. Брей, тия са много бързи.

Ми то беше поне на около 3 месеца като го гледам 😃 имали са време да му сложат конче.

Хубава сцена беше, наистина.

# 200
Скучна серия, но краят си заслужаваше.

Посрещането на ТОНИ беше хубаво и мило, с прекрасни думи и на двамата.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 22:12 от Daniela Gospodinova

# 201
Бебето ми приличаше на Пенев Joy
Добре, не може ли нещо по-весело за край на сезона?!Толкова е тягостно  това тежко болно дете, страдащ баща, заплаха от съд и затвор за колега, машинациите на Фотев... Толкова ли не можаха нещо хубаво да развият с бебе на Наков и Кирилова, сватба и бебе на Ххр и Кая, любовта на Поли и Врабчев и отношенията му със сина му и т. н. Не! трябва да ни заливат с драма и мъка, че малко ни е в реала!
А, забравих и това с Димова, жал ми стана  за нея, да не знаеш дали да вярваш на баща си... а той междувременно май се опитва да я изкара луда(дали не е за да прикрие делата си с Фотев..), супер просто!Добре че свършва, ще го догледам от инат.

# 202
  • София
А тоя плужек как може да падне толкова - да внушава на собствената си дъщеря съмнения за психично заболяване 🤢 Това е върхът на наглостта! И то... в името на собствената си кариера 🤮

# 203
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 34

# 204
От толкова чакане на това раждане накрая някак не ми беше много емоционална тази сцена, не знам защо. Очаквах повече емоция от Марио, въпреки че той не е много експресивен наистина. Но бебе Тони беше много сладко! Heart
Едно е сигурно - всички първескини могат да завидят на Зорница за това скоростно разкритие Joy
А Куртева предвидлива - подготви чантата на Пепи Stuck Out Tongue Winking Eye
Мазов много прекалява. Винаги е бил злобен, и сега не е по-различно. Мъката не може да оправдае всички гадости.
Дона, разсмя ме с паралела Гочева/Олена! Joy Но втората ми беше фаворит, а мама Гочева много издиша, поне последните сезони.
Адски ми стана жал за Димова! Баща и е направо чудовище. Кой знае майка и защо се е самоубила и колко "луда" е била. Неслучайно Габриела е така психически нестабилна. Това работи много в негова полза. Съсипва съзнателно детето си. А тя пък намери точно с Мазов да се залюбва...
Четох доста критики към Алекс, но за мен отначалото се справя много добре с образа!

# 205
  • София
На мен пък точно ошашканата и стъписана физиономия на Марио ми беше най-достоверна. 😂😂😂 Беше ми много смешно как гледаше смаяно и не знаеше какво да прави.

Димова и Димов бяха трагични. Не съм очаквала такава рецитация от Алекс и Нейков.
Хареса ми, че лекарите застанаха зад Кръстева и решиха да я подкрепят. Само Мирослава не ми е ясна, осъзна ли, че Фотев я използва срещу лекарите в болницата?

# 206
Утре Мирослава май пак ще се забърка с нещо, защото Методиев явно ще се опита да я изнудва.

# 207
Днеска изтървах серията, но гледам че Зорка си родила едно Арчи. Wink Smile Утре ще я видя.

# 208
Добре де или аз съм с изкривено виждане , но защо детето е със сини очи? При положене че Зорница и Марио са с кафяви. Пак са сгафили сценаристите Grinning

# 209
Синеоко като вуйчо. 😁

Общи условия

Активация на акаунт