Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 215
  • 544
  •   1
Отговори
# 360
Може да оставят цветя като жест, че се молят да оцелее. Прекалено ще е да убият и Кръстева.

# 361
Аз гледам на запис , ама тия сериозни ли са?! Защо това  пък с Катя и то накрая ? Наистина не разбирам , тя май е единствената освен Захариев, която е от самото начало.

# 362
Кръстева ще е жива и ще я спасяват утре. Макар да ми е особено невероятно, защото тя изпи цяла бутилка водка и се нагълта с поне 15-на хапчета. Ама нали филм, та.. Joy

# 363
  • София
Според мен е жива. За да се организират ''фенове'' значи трябва да се молят за нея. Може би тези цветя означава, че всички се молят за нея, докато бере душа в реанимацията и я спасяват.
Но дори и да я спасят за мен се уляха тотално от екипа. А ако я убиат, прошка няма да има.

# 364
Кръстева ще е жива и ще я спасяват утре. Макар да ми е особено невероятно, защото тя изпи цяла бутилка водка и се нагълта с поне 15-на хапчета. Ама нали филм, та.. Joy

Този път тя ще е взела 9-тият живот на ФОТЕВ. Simple Smile

# 365
В този сериал явно всички имат по 9 живота 😂 Явно на Фотев това му е било последния живот, ама нали все трябва някой безсмъртен да има докрая Joy

# 366
  • София
Като видях Васко проснат върху Фотев и започнах сама да се смея. Каролина, браво момиче, съвсем точно описа сцената.

Кръстева ще е жива. На мнението на Диаволо съм.

# 367
Утре ще дойде проф.Милошев , ще и направи клизма ,  тя ще се ококори и ще проговори с гласеца на Педя човек , който понякога пускаше .
Този сезон вече ми завърши , но за съжаление доста  посредствено .

# 368
Ели, поздрав 😁

# 369
Кръстева утрее 'Асеенее опитах да се самоубия, но вместо хапчетата се оказа, че съм се нагълтала с тик-так' Joy

# 370
Кръстева утрее 'Асеенее опитах да се самоубия, но вместо хапчетата се оказа, че съм се нагълтала с тик-так' Joy
Замалко да получа инсулт от смях 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 371
В този сериал явно всички имат по 9 живота 😂 Явно на Фотев това му е било последния живот, ама нали все трябва някой безсмъртен да има докрая Joy

Не избързвай, Фотев да не се появи като зомби в последния епизод 😂😂😂😂😂

# 372
Замалко да получа инсулт от смях 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Аа недей така, че ще трябва да викаме Табаков от Америка да идва да те спасява Joy

# 373
Цветя на земята нали знаете в какви случаи се оставят.
Кръстева вероятно ще е жива, но много грозно това с цветята на земята. Подкрепа за жив човек, не се изразява по този начин. Ма нали трябва имам съспенс.

# 374
Даже не знам какво да кажа.... аз подозирах, че всички ще се махнат от болницата на последния епизод, ама всъщност повечето герои може и да ги уморят.

Общи условия

Активация на акаунт